Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μήνυση πατέρα σε αρχιμανδρίτη για «χειρονομίες» στον 5χρονο γιο του!

Σε καταγγελία-σοκ εις βάρος αρχιμανδρίτη από τη βόρεια Ελλάδα και ακόμα ενός άνδρα έχει προχωρήσει ένας πατέρας, ο οποίος κατηγορεί τους δύο άνδρες ότι το καλοκαίρι του 2014…

Σε καταγγελία-σοκ εις βάρος αρχιμανδρίτη από τη βόρεια Ελλάδα και ακόμα ενός άνδρα έχει προχωρήσει ένας πατέρας, ο οποίος κατηγορεί τους δύο άνδρες ότι το καλοκαίρι του 2014 παρενόχλησαν σεξουαλικά τον πεντάχρονο γιο του μέσα σε μοναστήρι και μάλιστα παρουσία της μητέρας του μικρού!

Στη διάθεση της «Espresso» υπάρχουν όλα τα έγγραφα της περίεργης υπόθεσης, για την οποία είχαν κατατεθεί εδώ και 20 μήνες δύο μηνύσεις από την πλευρά του πατέρα.

Ομως πρόσφατα μπήκαν στο αρχείο και τώρα αναμένεται να ακολουθήσουν σχετικές προσφυγές, ενώ εάν η καταγγελία ευσταθεί ή όχι θα το κρίνει η Δικαιοσύνη, η οποία έχει στη διάθεσή της τον πλήρη φάκελο.

Περιγραφή

Πάντως, στην κατάθεση που έδωσε σε πταισματοδίκη Αθηνών, το αγοράκι περιγράφει όσα φέρεται ότι έζησε τη νύχτα της 10ης Ιουλίου του 2014. Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο πεντάχρονος έφτασε αργά το βράδυ στο μοναστήρι (μιάμιση ώρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας) με τη μητέρα του και ένα ζευγάρι: «Πήγαμε με την… (σ.σ.: το κοριτσάκι του ζευγαριού) σε ένα δωμάτιο με παιχνίδια, η… έπαιζε με κούκλα και εγώ με τρενάκι. Την… την πήρε ο μπαμπάς της κι εγώ έμεινα μόνος μου. Μετά ήρθε ο γέροντας και μου έπιανε τον ποπό και το πουλάκι και μου έβαζε το δάχτυλό του μέσα στον ποπό μου και μου έβγαζε τη γλώσσα έξω και εγώ φώναζα “βοήθεια, βοήθεια!”».

Οι περιγραφές του μικρού συνεχίζονται με «πρωταγωνιστή» πλέον τον άνδρα του ζευγαριού με το οποίο είχε πάει στο μοναστήρι, ενώ εντύπωση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεται στη μητέρα του:

«Ηρθε ο ψηλός με το μουστάκι, με κοπάνησε στο κεφάλι και με πήγε στο αμάξι του και με κλείδωσε. Φοβόμουν πάρα πολύ και φώναζα “μπαμπά, βοήθεια!” (…), όχι τη μαμά, γιατί είναι πολύ κακιά. Δεν βοηθάει τα παιδάκια, μόνο τα χτυπάει. Ηρθε ο ψηλός με το μουστάκι πάλι και μετά μου έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου και το κατέβασε και μου έπιανε το πουλάκι και έβγαλε το δικό του έξω και προσπαθούσε να βάλει το δικό του πουλάκι στο στόμα μου και εγώ φώναζα “βοήθεια, μπαμπά!” πολύ δυνατά (…) Επειδή ο ψηλός με το μουστάκι άφησε την πόρτα του συνοδηγού λίγο ανοιχτή, εγώ άνοιξα περισσότερο την πόρτα και γλίστρησα έξω και κρύφτηκα κάτω από το αμάξι. Μετά ήρθε η μαμά, μου είπε να βγω και με χτύπησε. Μου είπε να μην τα πω αυτά σε κανέναν, γιατί θα με σκοτώσει στο ξύλο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...