Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η κοσμική Αθήνα «μετακόμισε» στην Κρουαζέτ!

Μαριάννα Λάτση, Ρόη Αποστολοπούλου, Ελμίνα Κοπελούζου, Νινέττα και Κατερίνα Βαφειά, Γιασμίν Οικονομοπούλου, Μαριέττα Χρουσαλά είναι οι Ελληνίδες που…

Μαριάννα Λάτση, Ρόη Αποστολοπούλου, Ελμίνα Κοπελούζου, Νινέττα και Κατερίνα Βαφειά, Γιασμίν Οικονομοπούλου, Μαριέττα Χρουσαλά είναι οι Ελληνίδες που κλέβουν αυτήν τη στιγμή την παράσταση στα πάρτι και στις πρεμιέρες στην Κρουαζέτ.

Στο 69ο Φεστιβάλ Καννών εκπρόσωποι της ναυτιλίας και της επιχειρηματικής ζωής παρακολούθησαν πρεμιέρες περπατώντας -ως είθισται- στο περίφημο κόκκινο χαλί του Palais des Festivals et des Congrès και έδωσαν το «παρών» σε πριβέ πάρτι διάσημων οίκων κοσμημάτων.

Η φιλότεχνη Μαριάννα Λάτση ακόμη μία χρονιά έδωσε το «παρών» στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών, ενώ οι παπαράτσι την εντόπισαν και την απαθανάτισαν να απολαμβάνει τον ήλιο στα ντεκ της θαλαμηγού «Paris».

Λάτρiς της Γαλλικής Ριβιέρας αποδείχθηκε φέτος η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία εκτός από βόλτες στη μαρίνα των Καννών με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα κατάφερε και εξασφάλισε προσκλήσεις και για δύο επίσημες πρεμιέρες, ενώ περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τουαλέτες της αγαπημένης της φίλης Σήλιας Κριθαριώτη.

Οι εμφανίσεις

Με ονειρική τουαλέτα του οίκου Laskaris εμφανίστηκε στο πάρτι του οίκου De Grisogono η Ελληνολιβανέζα Γιασμίν Οικονομοπούλου, σύζυγος του προέδρου του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου Χάρη Οικονομόπουλου. Το ζεύγος Οικονομόπουλου έμεινε στο ξενοδοχείο «InterContinental Carlton Cannes» και παρευρέθηκε στο πριβέ πάρτι του Fawaz Gruosi στο «Eden Roc Hotel du Cap», όπου μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Kim Kardashian. Με μαύρo φόρεμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ εμφανίστηκε στις ειδικές προβολές και στις εκθέσεις του φεστιβάλ η rock κόρη του εφοπλιστικού ζεύγους Βαφειά Κατερίνα (η οποία ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία), συνοδευόμενη από τη μητέρα της Νινέττα.

Πάντως, η φωτογραφία που έκλεψε την παράσταση στο ελληνικό περίπτερο του φεστιβάλ ήταν η «Καρυάτιδα» της Αμαλίας Σωτηροπούλου. Ομως στο μυθικό πάρτι του οίκου Chopard με θέμα «Wild», οικοδέσποινα την Caroline Scheufele, guest την Diana Ross και καλεσμένες από την Kate Moss ως την Adriana Lima και την Petra Nemcova, την ελληνική ομορφιά εκπροσώπησε επάξια με εκπληκτικό haute couture φόρεμα η Ρόη Δανάλη-Αποστολοπούλου, σύζυγος του διευθύνοντος συμβούλου του Ιατρικού Κέντρου, δρος Βασίλη Αποστολόπουλου. Πέρασμα από τις Κάννες, όπως κάθε χρόνο, έκανε και η Ελμίνα Κοπελούζου, καθώς η ισχυρή επιχειρηματική οικογένεια διατηρεί πολλούς δεσμούς με το πριγκιπάτο του Μονακό. Αλλωστε, η Ελμίνα Κοπελούζου παντρεύτηκε τον σύζυγό της Κωσταντή Σπυρόπουλο στο δημαρχείο του Μόντε Κάρλο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...