Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Παιδιά στην πορνεία με το ζόρι

Καταγγελία από τον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη για προσφυγόπουλα που εκδίδονται από μετανάστες στο Ελληνικό

Σε μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Ελληνικό προχώρησε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, υποστηρίζοντας ότι στους χώρους του πρώην αεροδρομίου εκδίδονται παιδιά!

Οπως είπε, πρόκειται για ανηλίκους που διαμένουν στον καταυλισμό και οι οποίοι εξαναγκάζονται σε εκπόρνευση από πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί.

Σύμφωνα με τον κ. Κονδύλη, στον δήμο έχουν φτάσει επανειλημμένα πληροφορίες που αναφέρουν ότι στο Ελληνικό έχει δημιουργηθεί «πιάτσα» με θύματα ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες. «Εχουμε πάρα πολλές πληροφορίες και καταγγελίες ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, εκεί, στον χώρο του πρώην αεροδρομίου, πάνω από την Ποσειδώνος, σε έναν παράδρομο όπου τερματίζουν τα λεωφορεία, έχουμε ανήλικη πορνεία από τους ίδιους τους φιλοξενουμένους» ανέφερε ο δήμαρχος Αλίμου, προσθέτοντας ότι τα παιδιά εκδίδονται βίαια από άλλους αλλοδαπούς που διαμένουν στον ίδιο καταυλισμό.

Ο ίδιος υποστήριξε επίσης ότι το φαινόμενο είναι εντονότερο τις νύχτες της Παρασκευής και του Σαββάτου, αλλά και ότι η Αστυνομία έχει γνώση της κατάστασης. «Υπάρχει ένα σημείο όπου εκδίδονται ανήλικοι. Να μην πω από πού τα γνωρίζω, αλλά αυτά που γίνονται εκεί πραγματοποιούνται ώρες που δεν υπάρχουν λεωφορεία, δηλαδή βραδινές ώρες και κυρίως Παρασκευές με Σάββατα, αλλά και τις καθημερινές. Μου τα έχουν επιβεβαιώσει και μέσα από την Αστυνομία, αλλά τα πρόσωπα δεν μπορώ να τα κατονομάσω δημόσια, καταλαβαίνετε. Για να το πω δημόσια έχω μια εικόνα ότι υπάρχει αυτό και δεν είναι ένα φαινόμενο που δεν το γνωρίζω, αλλά που έχει βάση». Σε ό,τι αφορά την ελλιπή αστυνόμευση του πρώην αεροδρομίου, ο δήμαρχος διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν 10 αστυνομικοί να ελέγξουν έναν καταυλισμό 6.000 ανθρώπων.

Εξαρση εγκληματικότητας

Η καταγγελία του κ. Κονδύλη ήρθε μία ημέρα μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιζικώστας για την Ειδομένη, στην οποία γίνεται λόγος για πρωτοφανή έξαρση εγκληματικότητας στον αυτοσχέδιο προσφυγικό καταυλισμό, όπου παρατηρούνται κρούσματα βαριάς παραβατικότητας, όπως διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές και απειλές με μαχαίρι σε βάρος κατοίκων της περιοχής.

Στο μεταξύ, στη σύλληψη ενός 23χρονου πρόσφυγα από τη Συρία για απείθεια, απειλή και οπλοφορία – οπλοκατοχή προχώρησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι του Πειραιά. Ο 23χρονος αρνήθηκε έλεγχο και κινήθηκε απειλητικά προς τα στελέχη του Λιμενικού, κρατώντας φαλτσέτα μήκους 10 εκατοστών. Σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση, στην Ελλάδα φιλοξενούνται 54.230 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ χθες 22 αλλοδαποί επαναπροωθήθηκαν με τη θέλησή τους στην Τουρκία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...