Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Σοκ! Εβλεπε τον σύντροφό της να ασελγεί στα ανήλικα παιδιά της

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω θα καθίσουν η μητέρα δύο αγοριών και ο σύντροφός της, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε «ξεσπάσει» επανειλημμένα τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα άγουρα σώματα των ανηλίκων

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω θα καθίσουν η μητέρα δύο αγοριών και ο σύντροφός της, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε «ξεσπάσει» επανειλημμένα τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα άγουρα σώματα των ανηλίκων (ηλικίας εννέα και 10 ετών τότε)! Φέρεται, μάλιστα, ότι εξανάγκασε τα δύο αδέλφια να ασελγούν το ένα στο άλλο, υπό το απαθές βλέμμα της μητέρας τους, η οποία μάλιστα τον ενθάρρυνε!

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης, την οποία έφερε στο φως η εφημερίδα «Δημοκρατική», άρχισε να ξετυλίγεται το 2010. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η μητέρα των δύο αγοριών, η οποία ήταν διαζευγμένη, μετά τον χωρισμό της συνέχισε να ζει με τον έναν γιο της, ηλικίας εννέα ετών, και τον σύντροφό της σε νησί της Δωδεκανήσου. Αντιθέτως, ο μεγαλύτερος γιος (10 ετών τότε) εγκαταστάθηκε στο σπίτι του πατέρα του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο εννιάχρονος, το διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2010 έως τις 15 Απριλίου 2011, ο πατριός φέρεται ότι τον φίλησε περισσότερες από μία φορές στο στόμα και ότι ασέλγησε πάνω του. Επιπλέον, κατήγγειλε ότι, την ημέρα των γενεθλίων του αδελφού του και ακόμα μία φορά, ενώ βρισκόταν στην τραπεζαρία του σπιτιού τους, ο σύντροφος της μητέρας του τούς εξανάγκασε να προβούν σε ασελγείς πράξεις μεταξύ τους! Ισχυρίστηκε, τέλος, για τον πατριό του ότι του είχε ρίξει γροθιά στο δεξί αυτί, ενώ άλλη φορά τον είχε χτυπήσει με τον αγκώνα στην κοιλιά.

Ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, και της σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου. Ωστόσο, η αποκάλυψη που προκαλεί σοκ είναι ότι η μητέρα, η οποία ήταν παρούσα στα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών της και κατηγορείται για συνέργεια, επικροτούσε τον φίλο της, λέγοντάς του: «Συνέχισε να τον κρατάς, μπας και βάλει μυαλό»!

«Στοργικός και ευγενικός»

Εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτήν που μετέφερε ο αδελφός του παρουσιάζει ο δεκάχρονος, ο οποίος υποστηρίζει ότι όλα είναι ψέματα και χαρακτηρίζει τον σύντροφο της μητέρας του στοργικό και ευγενικό άνθρωπο. Από την πλευρά τους, οι ψυχολόγοι που εξέτασαν τον ανήλικο εντόπισαν ανακρίβειες και αντιφάσεις στα λεγόμενά του. Οπως έκριναν, πρόκειται για ψυχοσυναισθηματικά αποπροσανατολισμένο παιδί, εξαιτίας του ψυχοτραυματικού στρες που έχει υποστεί, πιθανόν από άλλο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης από τρίτο ανήλικο πρόσωπο. Τόνισαν, ωστόσο, ότι η μητέρα κρατούσε τιμωρητική στάση απέναντι στον εννιάχρονο, τσιμπώντας και μελανιάζοντάς του τα πόδια.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...