Ηλικιωμένος ζει σε ξενοδοχεία για να γλιτώσει από τους ληστές

Σε ξενοδοχεία της πόλης του Πύργου έχει βρει καταφύγιο ένας ηλικιωμένος από τα Λαστέικα Ηλείας, προκειμένου να κοιμάται ήσυχος, δίχως την έγνοια ότι θα γίνει πάλι στόχος ληστείας ή κλοπής

Σε ξενοδοχεία της πόλης του Πύργου έχει βρει καταφύγιο ένας ηλικιωμένος από τα Λαστέικα Ηλείας, προκειμένου να κοιμάται ήσυχος, δίχως την έγνοια ότι θα γίνει πάλι στόχος ληστείας ή κλοπής. Στη λύση αυτή κατέφυγε, επειδή ένιωθε ολότελα απροστάτευτος, καθώς, μόνο μέσα τους τελευταίους πέντε μήνες, έπεσε θύμα κακοποιών τρεις φορές μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Ο Γιώργος Σεμπέκος έχει έρθει αντιμέτωπος με αδίστακτους διαρρήκτες και η ζωή του είχε διατρέξει άμεσο κίνδυνο όταν προσπάθησε να προστατεύσει την περιούσια του ή, τουλάχιστον, όσα του είχαν αφήσει οι… προηγούμενοι, που ήδη είχαν λεηλατήσει το σπίτι του! Οι δράστες τον χτύπησαν για να τον ακινητοποιήσουν, ώστε να αρπάξουν ανενόχλητοι όποιο αντικείμενο αξίας έβρισκαν μπροστά τους.

Δυσάρεστη έκπληξη

Ενώ ο ηλικιωμένος άνδρας προσπαθούσε να σταθεί για ακόμα μία φορά στα πόδια του, ένα πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να εισαχθεί σε νοσοκομείο για νοσηλεία. Ωστόσο, όταν πήρε εξιτήριο, τον περίμενε άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη…

«Νοσηλεύτηκα για περίπου δύο μήνες στο Νοσοκομείο Πύργου, γιατί χρειάστηκε να κάνω μια εγχείρηση. Κατόπιν, με πρωτοβουλία του μητροπολίτη Ηλείας, φιλοξενήθηκα για περίπου 40 ημέρες στο άσυλο ανιάτων της Νέας Βασιλειάδας έως ότου αναρρώσω, γιατί είμαι μόνος μου και δεν έχω κάποιον να με φροντίσει. Πριν από μία εβδομάδα, που επέστρεψα και πάλι στο σπίτι, τα βρήκα όλα άνω-κάτω και αρκετά πράγματα να λείπουν. Τώρα ψάχνω τρόπο να φτιάξω τις ζημιές, αλλά και πάλι είναι επικίνδυνο να μείνω εκεί» αναφέρει ο Γιώργος Σεμπέκος.
Ετσι, πήρε την απόφαση να ζει προς το παρόν σε ξενοδοχεία της περιοχής, τουλάχιστον για όσο το «σηκώνει» η τσέπη του, καθώς το μοναδικό έσοδό του είναι η σύνταξη του ΟΓΑ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ