Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μοντέλο σε ερασιτεχνικό σκληρό πορνό

► Η Τζοβάνα Μπουλιέρη ξεσπά για όσους την μπλέκουν στη «βρόμικη» ιστορία
► Η τρυφερή φιλία της με τον παίκτη του Ολυμπιακού Γιαννιώτα

srdtywyv 2Θύμα ενός απίστευτου εφιάλτη έχει γίνει το πανέμορφο μοντέλο Τζοβάνα Μπουλιέρη, που ζει και εργάζεται στην Κύπρο, εξαιτίας ενός βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο, που κάνει θραύση εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Στο ομαδικό όργιο φέρεται ότι συμμετέχει και η 20χρονη μελαχρινή καλλονή και στενή φίλη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα, με αποτέλεσμα να βλέπει τις δουλειές της στη Μεγαλόνησο να ακυρώνονται η μία μετά την άλλη!

ΑΠΟ ΤΗ 
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ 

Το οπτικό υλικό, που κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό, από υπολογιστή σε υπολογιστή και μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, έχει προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στην 20χρονη Ελληνίδα. Είναι ένα ερασιτεχνικό sex tape, στο οποίο φέρεται ότι κάνει ομαδικό σεξ με τρεις άνδρες, η ομιλία των οποίων ακούγεται ξεκάθαρα ότι είναι στην κυπριακή διάλεκτο. Το βίντεο δεν έχει γυριστεί με βιντεοκάμερα ή «έξυπνο» κινητό, αλλά έχει καταγραφεί από την κάμερα οθόνης υπολογιστή. Είναι αρκετά σκοτεινό και από τη λήψη φαίνεται ότι οι πρωταγωνιστές δεν γνωρίζουν πως καταγράφεται η συνεύρεσή τους.

Σε δηλώσεις της στην κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η Τζοβάνα Μπουλιέρη, που ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό καριέρα στην Κύπρο, αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι η πρωταγωνίστρια του ολιγόλεπτου «ροζ» φιλμ. Οπως ισχυρίζεται, μάλιστα, η κοπέλα που εμφανίζεται στο βίντεο δεν της μοιάζει ούτε στο ελάχιστο, καθώς η ίδια έχει τατουάζ στο κορμί της, ενώ η κοπέλα της ταινίας όχι. Επίσης, υπάρχει εμφανής srdtywyv 1διαφορά στις μύτες τους, καθώς της κοπέλας που εμφανίζεται στην ταινία είναι εμφανώς μεγαλύτερη από αυτήν της νεαρής Ελληνίδας! Η 20χρονη δηλώνει αποφασισμένη να προσφύγει σήμερα στις κυπριακές διωκτικές Αρχές και στο Τμήμα Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να αποκαλυφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όσοι προσπαθούν να τη βλάψουν επαγγελματικά και προσωπικά.

Σοκ και επαγγελματική ζημιά

Οπως η ίδια αναφέρει σε δηλώσεις της, οι διαδόσεις από στόμα σε στόμα ότι αυτή είναι το πρόσωπο που συμμετέχει στο φιλμάκι τής έχουν προκαλέσει ψυχολογικό σοκ, αλλά και επαγγελματική ζημιά, αφού σχεδόν όλη η Κύπρος έχει παρακολουθήσει το πορνογραφικό υλικό και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν το όργιο φημών, οι οποίες θέλουν ως πρωταγωνίστρια το γνωστό μοντέλο. Οπως λέει, τις τελευταίες ημέρες διαδίδεται, προκαλώντας ντόρο, ότι «η Τζοβάνα Μπουλιέρη πρωταγωνιστεί σε πορνοταινία», με αποτέλεσμα να την πλησιάζουν ακόμη και άγνωστοι και να τη ρωτούν εάν όντως εκείνη συμμετέχει! Το χειρότερο είναι ότι πριν από μερικές ημέρες ακυρώθηκε η συμμετοχή της 20χρονης καλλονής σε επίδειξη μόδας, καθώς (όπως της ανέφεραν) δεν θέλουν στην εκδήλωση κοπέλες
που συμμετέχουν σε πορνοταινίες!

Επειτα από αυτά, η Τζοβάνα Μπουλιέρη αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης για να υποβάλει καταγγελία. Μάλιστα, δηλώνει αποφασισμένη να ζητήσει τη βοήθεια και των ελληνικών αστυνομικών Αρχών, και ειδικά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

srdtywyv 3Η τρυφερή φιλία με τον παίκτη του Ολυμπιακού Γιάννη Γιαννιώτα

Πριν από λίγο καιρό η Τζοβάνα Μπουλιέρη είχε απασχολήσει και πάλι τον Τύπο, και κυρίως τα αθλητικά ΜΜΕ, τα οποία την ήθελαν να διατηρεί ερωτική σχέση με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα. Μάλιστα, φέρεται ότι τον ακολούθησε στην Κύπρο, όπου ο 23χρονος άσος αγωνίστηκε φέτος με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ. Το 20χρονο μοντέλο είχε εντοπιστεί με τον διεθνή μεσοεπιθετικό σε μια παραλία και είχε τραβήξει τα βλέμματα όλων των αρσενικών. Ο Γιάννης Γιαννιώτας ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αρη και το 2011 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 5 Νοεμβρίου, σε αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στις 23 Ιουνίου 2013 η Φορτούνα Ντίσελντορφ ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια, όμως έναν χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης. Στις 17 Ιουνίου 2015, στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ομως, έξι μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο, παραχωρήθηκε δανεικός στον ΑΠΟΕΛ. Εκτός απροόπτου, τον επόμενο μήνα θα επιστρέψει πάλι στον Ολυμπιακό και ίσως μαζί του γυρίσει στην Ελλάδα και η 20χρονη φίλη του.

offer


{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...