Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Συγγραφέας με κραγιόν και γόβα στιλέτο

Ο παντρεμένος (και με κόρη) 50χρονος Ιταλός Στέφανο Φέρι αυτοχαρακτηρίζεται «crossdresser» και ντύνεται εδώ και χρόνια με γυναικεία ρούχα!

Ο παντρεμένος (και με κόρη) 50χρονος Ιταλός Στέφανο Φέρι αυτοχαρακτηρίζεται «crossdresser» και ντύνεται εδώ και χρόνια με γυναικεία ρούχα!

f2 stefano ferri 6Δεν είναι γκέι, ούτε τρανσέξουαλ, δεν νιώθει γυναίκα, ούτε σκέφτεται να αλλάξει φύλο. Ο Στέφανο Φέρι είναι άνδρας, νιώθει άνδρας, του αρέσουν οι γυναίκες, αλλά εδώ και χρόνια ντύνεται μόνο με γυναικεία ρούχα!

Η γυναίκα του, που τον παντρεύτηκε όταν ακόμη προτιμούσε το ανδρικό ντύσιμο, δυσκολεύτηκε να δεχτεί την επιλογή του, αφότου το έκανε όμως του χάρισε μια κόρη.

Ο 50χρονος Φέρι αυτοχαρακτηρίζεται «crossdresser», δηλαδή ως άτομο που προτιμά να ντύνεται με ρούχα του αντίθετου φύλου. Καμιά φορά βάζει κραγιόν, αν και απεχθάνεται το μακιγιάζ, διότι, όπως λέει, δεν θέλει να φαίνεται θηλυπρεπής. Είναι συγγραφέας, ενώ εργάζεται και ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε τουριστικές επιχειρήσεις ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο.

Πρόσφατα παραβρέθηκε στην έκθεση βιβλίου του Τορίνου για να μιλήσει για δύο από τα βιβλία του, το «Seppellitemi in cielo» («Θάψτε με στον ουρανό») και το «Il bambino che torna da lontano» («Το μωρό που επιστρέφει από μακριά»).
Ερωτώμενος από την ιταλική έκδοση του περιοδικού «Vanity Fair» για το look που έχει επιλέξει, λέει ότι κάθε άντρας έχει μέσα του μια ανδρική και μια θηλυκή πλευρά, οι οποίες συνυπάρχουν αρμονικά. «Αντίθετα, σ’ εμένα αυτές οι δυο πλευρές παραμένουν χωριστά» εξηγεί.

Εσωτερική σύγχυση

Εως τα 30 του ντυνόταν μόνο με ανδρικό ρουχισμό, όμως σιγά σιγά συνειδητοποίησε ότι του άρεσοαν τα γυναικεία παντελόνια. Αυτό του προκάλεσε τόσο μεγάλη εσωτερική σύγχυση, που χρειάστηκε 14 χρόνια ψυχοθεραπείας για να βρει την ισορροπία του. Τα f1 stefano ferri 14πάντα άλλαξαν όταν σταμάτησε μπροστά σε μια βιτρίνα. «Είδα ένα σκοτσέζικο κιλτ και αποφάσισα ότι έπρεπε να γίνει δικό μου» θυμάται. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να ντύνεται μόνο με γυναικεία ρούχα.

Ο κόσμος στον δρόμο τον κοίταζε περίεργα, όμως για εκείνον το μεγάλο πρόβλημα ήταν το πώς θα το έλεγε στη γυναίκα του. «Με είχε παντρευτεί με σακάκι και γραβάτα» λέει, προσθέτοντας ότι περίμενε πως θα δυσκολευόταν να τον καταλάβει. Αρχικά, η γυναίκα του ένιωθε πολύ άβολα, έχανε συχνά την υπομονή της και προσπαθούσε να του βάλει όρια για το πότε θα φορούσε γυναικεία ρούχα. Με τον καιρό όμως το αποδέχτηκε, ήρθαν πιο κοντά και απέκτησαν μια κόρη, η οποία τώρα είναι επτά ετών.

Η μικρή δεν είχε κανένα πρόβλημα να τον αποδεχτεί όπως είναι, καθώς, όταν γεννήθηκε, εκείνος ήταν ήδη crossdresser. Οταν όμως άρχισε να καταλαβαίνει, του έκανε την ερώτηση αν είναι «θηλυκός», για να πάρει αρνητική απάντηση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....