Κυριακή, 10 Αυγούστου, 2025

Σοφία Παπάζογλου: Η λαϊκή τραγουδίστρια μιλάει για τις θρυλικές συνεργασίες της

Φωνάρα, αυθεντική, χαμηλών τόνων και με μεγάλη εμπειρία στο...

Πώς η Ντενίση έχασε την ευκαιρία να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη...

Μέσα από τα χέρια της φαίνεται πως έχασε η...

Οι EΧΑΤΗlιΟμέΝοι του Σκάι

Βαλίτσες και φύγανε! Ετοιμοι να πετάξουν για τις εξωτικές...

Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης: O Ελληνας που ταΐζει «χρυσό» μπέργκερ βασιλιάδες

Ο Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης δεν είναι απλώς ένας σεφ. Είναι...

Επεσε στα λιοντάρια

Χιλιανός που περίμενε το τέλος του κόσμου έγινε η αιτία να τερματιστεί η ζωή δύο ζώων στον ζωολογικό κήπο του Σαντιάγκο

Χιλιανός που περίμενε το τέλος του κόσμου έγινε η αιτία να τερματιστεί η ζωή δύο ζώων στον ζωολογικό κήπο του Σαντιάγκο 

Τέρμα στη ζωή του με εντυπωσιακό τρόπο ήθελε, όπως όλα δείχνουν, να βάλει 20χρονος Χιλιανός, επειδή πίστευε πως πλησιάζει η ώρα της Αποκάλυψης. Γι’ αυτό επέλεξε να αυτοκτονήσει με τη βοήθεια λιονταριών. Μόνο που με την πράξη του έγινε αιτία να μπει τέρμα στη ζωή δύο ζώων.
Ο Φράνκο Λουίζ Φεράδα Ρομάν επισκέφθηκε τον ζωολογικό κήπο του Σαντιάγκο και, χωρίς να διστάσει, έφθασε στο κλουβί των λιονταριών. Και αφού σκαρφάλωσε, πήδηξε μέσα και άρχισε να γδύνεται.

Πολύ γρήγορα ένα αρσενικό και ένα θηλυκό λιοντάρι όρμησαν πάνω του, ωστόσο πριν αρχίσουν να τον τρώνε, «έπαιξαν» μαζί του, όπως κάνουν τα λιοντάρια με τη λεία τους. Αυτό έδωσε αρκετά δευτερόλεπτα στους φύλακες ώστε να πυροβολήσουν τα λιοντάρια και να τον σώσουν, όπως προβλέπει το σχετικό πρωτόκολλο λειτουργίας του ζωολογικού κήπου. Τα δύο σαρκοβόρα αιλουροειδή έπεσαν νεκρά και στη συνέχεια ο αυτοκτονικός εισβολέας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως η κατάστασή του είναι σοβαρή, αλλά αναστρέψιμη.

Με εισιτήριο

Ολα όσα έγιναν στον ζωολογικό κήπο συνέβησαν μπροστά στα μάτια δεκάδων επισκεπτών, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που αντίκριζαν. Η διευθύντρια του κήπου Αλεχάντρα Μοντάλβα δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης πως ο 20χρονος είχε μπει στον χώρο ως επισκέπτης, πληρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του. Δικαιολογώντας το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν σφαίρες αντί αναισθητικών ενέσεων για την αντιμετώπιση του συμβάντος, η διευθύντρια είπε πως δεν υπήρχαν διαθέσιμα αναισθητικά ταχείας δράσης, οπότε τα λιοντάρια θα προλάβαιναν να κομματιάσουν τον 20χρονο. Εσπευσε, ωστόσο, να εκφράσει τη βαθιά θλίψη της για τον χαμό των δύο ζώων.


Είχε και σημείωμα

Πάντως, επισκέπτρια του ζωολογικού κήπου υποστήριξε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι το προσωπικό δεν αντέδρασε άμεσα και ότι τα λιοντάρια δεν επιτέθηκαν στον νεαρό άνδρα αμέσως μόλις μπήκε στο κλουβί τους. Στα ρούχα του ο Ρομάν είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο έγραφε ότι βάζει τέρμα στη ζωή του επειδή έρχεται το τέλος του κόσμου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας για τη γλυκιά Λένα Σαμαρά

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο ο αδόκητος χαμός της...

Έφη Κακαράντζουλα: Η ζωή της βιτριολίστριας στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών

Σε κοκέτα των γυναικείων φυλακών της Θήβας, με... κλίση...

Διπλή χαρά για Σαμαρά

Μετά την αποφοίτηση του γιου του Κώστα από το...

Η Μελίνα Νικολαΐδη έπαθε… Ντάλια

Ταλέντo από τα λίγα είναι τελικά η όμορφη κόρη...

Αθίγγανη ακινητοποιούσε τη 10χρονη κορούλα της… για να τη βιάζει όποτε ήθελε ο σύντροφός της

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την ακραία διαστροφή μιας...

Μαρίνα Σταυράκη: Βασίλισσα των φίλτρων η πρώην κυρία Πατούλη!

Η Μαρίνα Σταυράκη, πρώην σύζυγος Γιώργου Πατούλη, μπορεί να...

Τουρίστες χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού προς τη χώρα μας

Η Ελλάδα, η ομορφότερη χώρα του κόσμου. Η Αθήνα,...