Ο «καβγάς» που δεν υπήρξε ποτέ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας εισήχθη την περασμένη εβδομάδα ο Φώτης Σπύρος και υποβλήθηκε σε ογκολογικές εξετάσεις

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας εισήχθη την περασμένη εβδομάδα ο Φώτης Σπύρος και υποβλήθηκε σε ογκολογικές εξετάσεις. Ο ηθοποιός δήλωσε στην «Espresso» ότι πρόκειται για προληπτικό έλεγχο και πως είναι μια χαρά στην υγεία του.

«Εχασα τον πατέρα μου πριν από τέσσερις μήνες από καρκίνο και η μητέρα μου χειρουργήθηκε στον πνεύμονα. Οπότε επιβάλλεται να προσέχω» τονίζει.

Ο ίδιος, μάλιστα, διέψευσε την είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τον ήθελε πρωταγωνιστή σε έναν άγριο καβγά με νοσοκόμες και ασθενείς. «Είναι γελοιότητες. Δεν θέλω καν να το σχολιάσω. Μια γαστροσκόπηση είχα να κάνω και μου ζήτησαν να παρατείνω τη νοσηλεία μου. Το αρνήθηκα και έκλεισα ραντεβού για την επομένη εβδομάδα! Εχω και δουλειές να κάνω» είπε γελώντας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας εισήχθη την περασμένη εβδομάδα ο Φώτης Σπύρος και υποβλήθηκε σε ογκολογικές εξετάσεις. Ο ηθοποιός δήλωσε στην «Espresso» ότι πρόκειται για προληπτικό έλεγχο και πως είναι μια χαρά στην υγεία του. «Εχασα τον πατέρα μου πριν από τέσσερις μήνες από καρκίνο και η μητέρα μου χειρουργήθηκε στον πνεύμονα. Οπότε επιβάλλεται να προσέχω» τονίζει. Ο ίδιος, μάλιστα, διέψευσε την είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τον ήθελε πρωταγωνιστή σε έναν άγριο καβγά με νοσοκόμες και ασθενείς. «Είναι γελοιότητες. Δεν θέλω καν να το σχολιάσω. Μια γαστροσκόπηση είχα να κάνω και μου ζήτησαν να παρατείνω τη νοσηλεία μου. Το αρνήθηκα και έκλεισα ραντεβού για την επομένη εβδομάδα! Εχω και δουλειές να κάνω» είπε γελώντας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ