Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Οι αποκαλύψεις του Φρόντο για τους παιδεραστές στο Χόλιγουντ

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον 35χρονο πρωταγωνιστή του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» Eλάιζα Γουντ για τη συγκάλυψη εκτεταμένων σκανδάλων παιδεραστίας στη βιομηχανία του σινεμά

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον 35χρονο πρωταγωνιστή του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» Eλάιζα Γουντ για τη συγκάλυψη εκτεταμένων σκανδάλων παιδεραστίας στη βιομηχανία του σινεμά

elijah wood dog suit 00Τη σκοτεινή πλευρά του Χόλιγουντ κατήγγειλε ο πρωταγωνιστής του «Αρχοντα των δαχτυλιδιών» Eλάιζα Γουντ. Ο 35χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι η διασημότερη βιομηχανία κινηματογράφου στον κόσμο συγκαλύπτει εκτεταμένο σκάνδαλο παιδεραστίας, καθώς οι επικεφαλής του προστατεύουν τους άντρες με τα αρρωστημένα ένστικτα που βάζουν στο στόχαστρό τους ανήλικους ηθοποιούς.

Ο 35χρονος ηθοποιός μπορεί να έγινε διάσημος σε ηλικία 20 ετών στον ρόλο του Φρόντο, ξεκίνησε όμως την καριέρα του σε ηλικία οχτώ ετών και είχε την ευκαιρία να βιώσει την κατάσταση από πρώτο χέρι. Μιλώντας στους «Sunday Times», συνέκρινε τη δράση των παιδεραστών στο Χόλιγουντ με το σκάνδαλο του Τζίμι Σάβιλ που συντάραξε τη Βρετανία, του διάσημου ραδιοφωνικού παραγωγού που κατηγορήθηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση περισσότερων από 500 αγοριών. «Είναι προφανές ότι κάτι ακόμη μεγαλύτερο συνέβαινε στο Χόλιγουντ» δήλωσε, καταγγέλλοντας ότι όλα ήταν οργανωμένα και ότι οι παιδεραστές βρίσκονταν υπό την προστασία υψηλά ιστάμενων προσώπων.

«Υπάρχουν πολλές “οχιές” σε αυτή τη βιομηχανία» δήλωσε, λέγοντας ότι βλέπουν τα παιδιά ηθοποιούς σαν θηράματα. Υποστήριξε μάλιστα ότι η δράση των παιδεραστών δεν έχει σταματήσει.

«Σκοτεινά μονοπάτια»

«Η μελέτη και η έρευνά μου με οδήγησαν σε “σκοτεινά μονοπάτια” και συνειδητοποίησα ότι αυτά τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να συμβαίνουν και στις ημέρες μας» είπε, προσθέτοντας ότι άτομα με παρασιτική δράση μπορεί να εκμεταλλευτούν τον πόθο αθώων παιδιών να κάνουν καριέρα. Το χειρότερο είναι ότι τα ανήλικα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης δεν μπορούν να αποκαλύψουν τι τους συνέβη, διότι αυτοί που τα κακοποιούν έχουν περισσότερη δύναμη.

Ο ίδιος κατάλαβε πολύ νωρίς ότι υπήρχαν «σκοτεινά μονοπάτια», όμως τον έσωσε η μητέρα του, που ήταν πανταχού παρούσα. «Αυτή η αλλόκοτη βιομηχανία σού παρουσιάζει πολλά μονοπάτια πειρασμού» εκμυστηρεύτηκε, διευκρινίζοντας ότι ποτέ δεν πήγε στα πάρτι «στα οποία συνέβαιναν αυτού του είδους πράγματα». Δεν το επέτρεπε η μητέρα του, η οποία ενδιαφερόταν περισσότερο να τον διαπαιδαγωγήσει σωστά, παρά -όπως είπε- να διευκολύνει την καριέρα του μέσω των πάρτι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...