Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Σε ρόλο οικοδεσπότη ο Γιώργος Βαρεμένος

«Το πιστεύεις; Μου έκανε το τραπέζι ο Γιώργος Βαρεμένος. Φάγαμε μαζί» δήλωσε χαριτωμένα στη στήλη μας ο πρώην υπουργός Σίμος Κεδίκογλου, την ώρα που περνούσε από μπροστά μας στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Το πιστεύεις; Μου έκανε το τραπέζι ο Γιώργος Βαρεμένος. Φάγαμε μαζί» δήλωσε χαριτωμένα στη στήλη μας ο πρώην υπουργός Σίμος Κεδίκογλου (φωτό επάνω) , την ώρα που περνούσε από μπροστά μας στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια είναι πως ο εν λόγω βουλευτής προήδρευε χθες, αντί του Νίκου Βούτση, στην Επιτροπή Πολιτικών και Νομικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου, που συνεδρίασε στο Κοινοβούλιο, και ύστερα όλοι μαζί -και ο Σίμος- γευμάτισαν. «Ο Γιώργος Βαρεμένος ήταν άψογος οικοδεσπότης», όπως χαρακτηριστικά μάς είπαν με ένα στόμα οι παρευρισκόμενοι. Στην επιτροπή μπλέχτηκαν (ευτυχώς γλυκά) Ουκρανοί, Ρώσοι, Αζέροι, Τούρκοι, Γεωργιανοί, Βούλγαροι, Μολδαβοί και άλλοι που συμμετείχαν, ο καθένας φυσικά με τον καημό του!

(!)

thavmastiko sel 8 foto martinou

Εναλλακτικοί βουλευτές εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και στη Ν.Δ. Χαρακτηριστικό δείγμα, η Γεωργία Μαρτίνου, βουλευτής Αττικής, που συνηθίζει να ντύνεται με μακριές, αέρινες πουκαμίσες και φαρδιά παντελόνια, αδιαφορώντας για το… θεσμικό λουκ του Κοινοβουλίου. Ετσι και στην ψηφοφορία, η Γεωργία κυκλοφορούσε ανέμελη στο εντευκτήριο, την ώρα που ο πρωθυπουργός αγόρευε από του βήματος, σχεδόν έτοιμη να πάρει το πλοίο για τη Γαύδο!

Τα «μπράβο» στη σύζυγο

Ο έρωτας δεν κρύβεται, όσα χρόνια κι αν περάσουν, ακόμη και μέσα στη Βουλή. Με χαρά λοιπόν δεχόταν ευχές και θετικά σχόλια για τον σύζυγό της, βουλευτή των Κεντρώων Γιώργο Καρρά (φωτό) η γυναίκα του. Πρόκειται για την Ιωάννα Καρρά, επίκουρη καθηγήτρια του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία έχει και δύο παιδιά, τον Βασίλη και τη Μαργαρίτα. Ηταν με τον βουλευτή την περασμένη Κυριακή, περιμένοντάς τον ώρες ολόκληρες. Με χιούμορ οι συνάδελφοί του από άλλα κόμματα έλεγαν στην υπομονετική σύζυγό του: «Τον έχετε μεγαλώσει πολύ καλά. Συγχαρητήρια». Με αυτόν τον τρόπο σχολίαζαν χαρακτηριστικά την αφοσίωσή της σε εκείνον.

Στο περιστύλιο η εγγόνα

Βουλευτές με μωρό στην αγκαλιά εθεάθησαν στο περιστύλιο. Επίσκεψη στον παππού της έκανε η τεσσάρων μηνών εγγονή του βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Τραγάκη (φωτό), στη Βουλή. Η εμφάνιση της μικρούλας με τα τεράστια γαλάζια μάτια, που είναι το πέμπτο από τα συνολικά επτά εγγόνια του Γιάννη Τραγάκη, ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη και χαρά για εκείνον. Το μωράκι πέρασε στις αγκαλιές των βουλευτών συναδέλφων του κι όλο χαμογελούσε. Η μικρούλα, κόρη του γιου του Παναγιώτη Τραγάκη, βαφτίζεται τον Ιούνιο και θα ακούει στο όνομα Δέσποινα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...