Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Στραμα-στρώνει το «σεντόνι»

► Βελτιωμένος ο ΠΑΟ, νίκησε την κουρασμένη ΑΕΚ (3-0) και έπιασε κορυφή στα πλέι οφ, όπου συγκατοικεί με τον Δικέφαλο του Βορρά
► ΠΑΟΚ: «Υψηλή πτήση» στην Πλατεία (0-2)

Επιμέλεια
Γιώργος Σηφάκης

Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή του ο Παναθηναϊκός κέρδισε την κουρασμένη ΑΕΚ με 3-0 και παρέμεινε στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Ολα τα λεφτά πλέον για τις δύο ομάδες η νέα μεταξύ τους αναμέτρηση την Πέμπτη.

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι η ΑΕΚ δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ιδανικά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην πρώτη φάση του ήταν τυχερός και άνοιξε το σκορ.

Ο Λέτο πέρασε στον Λουντ, αυτός έψαξε τον Μπεργκ, ο οποίος με τακουνάκι προσπάθησε να σκοράρει, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Λουντ, ο οποίος από πλάγια θέση και προ κενής εστίας έκανε το 1-0 στο 11′. Οι γηπεδούχοι, με ψυχολογία, πήραν… μέτρα στο γήπεδο και στο 30′ διπλασίασαν τα γκολ.

Ο Κουτρουμπής έκλεψε, πέρασε στον Βιγιαφάνιες, ο Αργεντινός έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον Μπεργκ, ο οποίος με προβολή έγραψε το 2-0. Οι παίκτες της «Ενωσης» προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμούς και με την είσοδο του Μπουονανότε -με την έναρξη του β’ μέρους-ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κλωναρίδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας με ωραίο σουτ το 3-0 στο 90′.

Ο Τόρστεν Φινκ, ο Γερμανός τεχνικός της Αούστρια, είναι ο πρώτος υποψήφιος με τον οποίο θα συναντηθεί, όπως όλα δείχνουν, και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είναι ο τελευταίος κρίκος πριν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που παίρνει πάντα την τελική απόφαση. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη εις βάρος του Ραφίκ Τζεμπούρ για τα επεισόδια μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής (79′ Βλαχοδήμος), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (87′ Κλωναρίδης), Λέτο (61′ Μπουμάλ), Μπεργκ.
ΑΕΚ: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Αρθρο, Μπακάκης, Ντιντάκ, Σιμόες (70′ Κορδέρο), Μάνταλος, Γιόχανσον, Αραβίδης, Τζεμπούρ, Πλατέλλας (46′ Μπουονανότε).

ΠΑΟΚ: «Υψηλή πτήση» στην Πλατεία (0-2)

Ο ΠΑΟΚ «φτερούγισε» σε μια μεγάλη νίκη (0-2) επί του Πανιωνίου (πρώτη φορά από το 2012) , φτάνοντας αήττητος τους επτά βαθμούς στην κούρσα των πλέι οφ και αφήνοντας στον έναν τους γηπεδούχους.

Με περίπου 500 οπαδούς στο πλευρό του (έκαναν… Τούμπα τη Νέα Σμύρνη), ο «Δικέφαλος» μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 2′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αθανασιάδη. Ο Διούδης δύο φορές είπε «όχι», στο 15′ σε σουτ του Πέλκα και στο 23′ σε κεφαλιά του Αθανασιάδη. «Τρίτη και φαρμακερή» όμως για τον Κλάους, μια και άνοιξε το σκορ στο 27′ (0-1) με δυνατό βολέ. η κατοχή στο πρώτο ημίχρονο ήταν 41%-59%.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Πανιώνιο ήρθε στο 65′. Ο Μαλέζας (MVP του ΠΑΟΚ) έβαλε την κόντρα και έσωσε την ομάδα του σε σουτ του Καραμάνου!

Με Μπερμπάτοφ

Ο Πανιώνιος πίεσε, έχασε επίσης σπουδαία ευκαιρία στο 69′ με τον Χαλκιαδάκη και ο Ιβιτς έριξε στον αγώνα τον Μπερμπάτοφ, ο οποίος είχε να αγωνιστεί από τις 14 Φεβρουαρίου. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Μακ με ωραία ατομική προσπάθεια σκόραρε στο 77′ (0-2), ενώ ο Πανιώνιος έχασε πέναλτι (άουτ) με τον Οικονόμου στο 89′! «Κρατάω μόνο τους τρεις βαθμούς και τη νίκη. Η εικόνα δεν ήταν αυτή που μπορεί να είναι. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση που είχαμε» δήλωσε ο Ιβιτς.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Οικονόμου με δεύτερη κίτρινη.

Στην κερκίδα βρέθηκε ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας Μίχαελ Σκίμπε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Βλάχος, Τασουλής, Κόρμπος (75′ Κόρμπος), Σιώπης, Χαλκιαδάκης (84′ Βιγιάλμπα), Καραμάνος, Ανσαριφάντ (46′ Μπαργκάν), Μασούρας.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς (87′ Χατζηισαΐας), Τζαβέλλας, Λέοβατς (81′ Σκόνδρας), Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας (74′ Μπερμπάτοφ), Ροντρίγκες, Μακ, Αθανασιάδης.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...