Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Που χάθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

►H συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού και η εμπειρία στο πλατό του «Ομορφου κόσμου»
►Ο ευτυχισμένος γάμος και ο ερχομός του γιου του Αλέξανδρου, που άλλαξε τη ζωή του

►H συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού και η εμπειρία στο πλατό του «Ομορφου κόσμου»
►Ο ευτυχισμένος γάμος και ο ερχομός του γιου του Αλέξανδρου, που άλλαξε τη ζωή του

Ηταν -και παραμένει- ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής τηλεόρασης, με τα γαλάζια μάτια του να μαγεύουν πολλές γυναικείες καρδιές.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης καθιερώθηκε μέσα από τη μουσική εκπομπή «Mega Star», την οποία παρουσίαζε επί επτά χρόνια και αγαπήθηκε από το κοινό. Εζησε τις «χρυσές» εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, γι’ αυτό σήμερα δηλώνει στην «Espresso» χορτασμένος. Εδώ και χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό, το οποίο όμως απαιτεί τις ικανότητές του στην αμεσότητα και την επικοινωνία με τον κόσμο:Επικεντρώθηκε στον χώρο της μαζικής εστίασης, ενώ τα τελευταία χρόνια απασχολείται ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης χώρων εστίασης. Μία από τις επιχειρήσεις, με την προβολή της οποίας έχει ασχοληθεί, ήταν και εκείνη του Γλυφάδα Golf Garden. Φέτος μπορεί να τον συναντήσει κανείς στο γαλλικό μπιστρό Soiree του Κολωνακίου, όπου περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του, καθώς ασχολείται με το μάρκετινγκ και την οικονομική διαχείριση του εστιατορίου.

Εκτός από τη δουλειά του, ο 42χρονος σήμερα Κωνσταντίνος έχει αφοσιωθεί απόλυτα και στην οικογένειά του, τη σύζυγό του Ελενα Βαρσάμη και τον γιο τους Αλέξανδρο. «Τα χρήματα που παίρναμε τότε στην τηλεόραση ήταν καλά. Είχες το δικαίωμα να κανείς αυτό που πίστευες ότι θα “πουλήσει” τηλεοπτικά και σου έδιναν τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσεις» μας λέει ο Κωνσταντίνος. O παρουσιαστής με τα καταγάλανα μάτια είχε συνεργαστεί με τη Ναταλία Γερμανού στο «Mega Star» του Μεγάλου Καναλιού, διατηρώντας την υψηλή τηλεθέαση της εκπομπής. Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Το γκελ που είχε στο κοινό, και δη το γυναικείο, τον έφερε στην πρωινή ζώνη. Τη σεζόν 2005-2006 βρέθηκε στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Ομορφος κόσμος το πρωί», ωστόσο οι σχέσεις των δύο συμπαρουσιαστών μετά το τέλος της συνεργασίας τους δεν παρέμειναν και οι καλύτερες. Στη συνέχεια, παρουσίασε το παιχνίδι περιπέτειας και δράσης «Go straight» στον ANT1, όπου διάφοροι επώνυμοι τολμούσαν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στα extreme sports και όχι μόνο.

Λατρεύει τη θάλασσα

Δηλώνει τύπος των… νοτίων προαστίων, λατρεύει τη θάλασσα και δεν την αλλάζει με τίποτα. Αν και δουλεύει στο κέντρο της Αθήνας, όταν βρίσκεται στα μέρη του νιώθει ότι χαλαρώνει και βρίσκει τον εαυτό του. Μάλιστα, με τον 4,5 χρονών Αλέξανδρο απολαμβάνουν καθημερινά τη βόλτα τους, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο και, όπως δηλώνει, «είναι η καλύτερη βόλτα στο φεγγάρι». Ο γιος του είναι όλος ο κόσμος του και κάθε μέρα είναι για εκείνον μια νέα περιπέτεια. Οταν μιλάει για τον μικρό του πρίγκιπα, η έκφρασή του αλλάζει. «Κάθε του λέξη, κάθε του φιλί και αγκαλιά με ταξιδεύει στον παράδεισο. Δεν υπάρχει ένα μεμονωμένο γεγονός στο οποίο μπορώ να ανατρέξω, αλλά πολλές επαναλαμβανόμενες ευτυχισμένες στιγμές» λέει. Το πρόγραμμα του άλλοτε αγαπημένου των εξωφύλλων είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε πριν φύγει από το σπίτι για τη δουλειά να φροντίζει να περνάει χρόνο με τον μονάκριβό του.

Εδώ και χρόνια, πάντως, έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του. Αν και εξακολουθεί να παραμένει γοητευτικός και κοινωνικός, το ενδεχόμενο της επιστροφής στην τηλεόραση φαντάζει μακρινό, αλλά όχι αδύνατο. Δίνει σπάνια έως και καθόλου συνεντεύξεις, ωστόσο πριν από περίπου έναν χρόνο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Και μη χανόμαστε», όπου συνάντησε ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα την πρώην συνεργάτιδά του. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, τόσο για τους δύο όσο και για άτομα που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες και είχαν δουλέψει στο παρελθόν μαζί του. «Οταν βρέθηκα καλεσμένος στο πλατό ανατρίχιασα από τα συναισθήματα που ένιωσα, προερχόμενα από τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε με τη Ναταλία. Εκεί είδα παλιούς φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι με υποδέχτηκαν θερμά, με φίλησαν, και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Γιατί εγώ ποτέ δεν είχα διαμάχη με κανέναν» δηλώνει στην «Espresso».

Ανοιχτός σε προτάσεις

Οσο για το αν θα επέστρεφε στα παλιά, τηλεοπτικά λημέρια του; Ο Κωνσταντίνος είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση θα άξιζε την επιστροφή του στον τομέα της ψυχαγωγίας. Βέβαια, γνωρίζει ότι η κρίση έχει επηρεάσει πολύ την τηλεόραση και πλέον δεν γίνονται τόσο πολυδάπανες παραγωγές, όπως στο παρελθόν. Ωστόσο, χρησιμοποιεί την πείρα του από τον χώρο της ψυχαγωγίας στην τωρινή δουλειά του, καθώς ξέρει ποια άτομα να εμπιστευτεί προκειμένου να μετατρέψει σε meeting points τα μαγαζιά με τα οποία συνεργάζεται.
Εχοντας πολύ ξεκαθαρισμένα, λοιπόν, τα επαγγελματικά του, απολαμβάνει όσα αγαπά, όπως τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, από τα οποία έχει πολλά αναμνηστικά, για να θυμάται τις περιπέτειές του. Λατρεύει, επίσης, τη μαγειρική και όποτε έχει χρόνο, «κλεμμένο» από το φορτωμένο πρόγραμμά του, του αρέσει να δημιουργεί πιάτα για την οικογένειά του και τους φίλους του, καθώς οι κατσαρόλες… τον ξεκουράζουν και τον χαλαρώνουν από το άγχος της ημέρας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...