Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

Κουστούμια στον Γιαννέτο έραψε ο Τσίπρας

Γκαρνταρόμπα καινούργια έφτιαξε ήδη ο πρωθυπουργός, αφού, μετά την ψήφιση του νέου Μνημονίου, σιγουρεύτηκε ότι η θέση του είναι ακλόνητη

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Γκαρνταρόμπα καινούργια έφτιαξε ήδη ο πρωθυπουργός, αφού, μετά την ψήφιση του νέου Μνημονίου, σιγουρεύτηκε ότι η θέση του είναι ακλόνητη. Οπότε, για τα ωραία καλοκαιρινά βράδια που ακολουθούν, δύο τρία μπλέιζερ σακάκια, συνδυαζόμενα με τζινάκια, σκέφτηκε πως θα είναι ιδανικά. Αυτή την εντολή είχε ο Παναγιώτης Γιαννέτος, γιος του περίφημου ράφτη των πολιτικών Δημήτρη Γιαννέτου, και έραψε τα θερινά κοστούμια του προέδρου. Του πρότεινε, μάλιστα, να φορέσει επιτέλους γραβάτα, λεπτή, όπως είναι στη μόδα, και κατά προτίμηση γαλάζια!
Το γαλάζιο μάλλον θα σηματοδοτεί τη στροφή προς τα δεξιά… Αλλιώς γιατί να προταθεί;

Πάντως, συμφωνώ κι εγώ με τον κ. Γιαννέτο, ότι η γραβάτα θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά ενός (να το παραδεχτώ επιτέλους πια) ωραίου άντρα, όπως είναι ο πρωθυπουργός.

Το μπάσκετ ενώνει

fdfdfΜια μπάλα θα ενώσει απόψε τη Βουλή. Εξέδρα από βουλευτές όλων των κομμάτων θα στηθεί στο ΣΕΦ για τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Δημήτρης Καμμένος, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Δημήτρης Καρύδης από το ΠΑΣΟΚ αλλά και ο Μάριος Γεωργιάδης από την Ενωση Κεντρώων καθώς και πλήθος άλλων θα βρεθούν δίπλα δίπλα για το ματς.
Λυτούς και δεμένους έβαλαν οι βουλευτές για να πάρουν το χρυσό χαρτί, μια και τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί από το πρωί! Ακόμη και οι σχετικές κόκκινες γραβάτες για τους Ολυμπιακούς, που θα φορεθούν στον αγώνα, έκαναν πρόβα χθες στο Κοινοβούλιο!

Απλήρωτοι εξεταστές

Μέχρι και οι εξετάσεις οδήγησης έχουν μπλοκάρει από τη «στάση εμπορίου του ΣΥΡΙΖΑ». Οι υπάλληλοι εξεταστές παραμένουν απλήρωτοι, με αποτέλεσμα να μην κινείται τίποτε!
Αυτά τα παράπονα έκαναν όλοι οι βουλευτές στην υφυπουργό Υποδομών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη στην ειδική μόνιμη επιτροπή οδικής ασφάλειας της Βουλής. Παραδεχόμενη το πρόβλημα, υποσχέθηκε την άμεση λύση του, ενώ ανακοίνωσε και αλλαγές που έρχονται σύντομα στον τρόπο εκπαίδευσης και εξέτασης των υποψήφιων οδηγών. Ακούγοντάς τη, σκεφτόμουν, τόσο ψηλά που θα φτάσει η βενζίνη, τι το θες το αυτοκίνητο;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...