Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Το comeback του Kάλοου

Βρέθηκε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας έπειτα από το εγκεφαλικό, αλλά τώρα ετοιμάζεται να παίξει στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας

Πριν από μερικά χρόνια είχε φτάσει στο σημείο να σκέφτεται ακόμη και να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από το μπαλκόνι του νοσοκομείου όπου βρισκόταν εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας. Σήμερα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας (National Theatre of England)!

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ 

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Χρήστος Κάλοου -έχει λάβει μέρος σε πολλά σημαντικά μιούζικαλ και το 1990 εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision με το τραγούδι «Χωρίς σκοπό»- πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο «Sunset at the villa Thalia» μαζί με σημαντικούς ξένους ηθοποιούς. Ανάμεσά τους και η διάσημη Ελίζαμπεθ Μακ Γκόβερν -πρώην σύζυγος του Σον Πεν-, με πλούσιο βιογραφικό και πιο πρόσφατη τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Downton Abbey», που προβαλλόταν και από την ΕΡΤ.

«Οταν έπαθα το εγκεφαλικό και μου είπαν ότι ήθελα μια προσαρμογή μίνιμουμ ενός χρόνου, ήμουν σε σοκ. Οπως βρισκόμουν στον πέμπτο όροφο του Νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”, σκέφθηκα να ρίξω μια βουτιά στο κενό και να τελειώνω» είχε παραδεχτεί το 2012 σε συνέντευξή του στην «Espresso» o Xρήστος Κάλοου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του (βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και κάνει πρόβες για την παράσταση, που ανεβαίνει στις 25 Μαΐου) μας είπε:

«Με έχει εντυπωσιάσει η συμπεριφορά των ηθοποιών που παίζουν στην παράσταση, οι οποίοι αγκάλιασαν έτσι έναν Ελληνα. Είμαι στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας και με αντιμετωπίζουν σαν ίσο προς ίσο», εξηγώντας ότι από την αρχή τούς είπε τα πάντα για τη μικρή κινητική δυσκολία που του άφησε στο αριστερό χέρι το εγκεφαλικό επεισόδιο.

«”Αυτό για μας δεν είναι πρόβλημα. Αν είχατε θέμα με την ομιλία, τότε ίσως δεν θα σας παίρναμε” μου είπαν» εξομολογείται στην «Εspresso» ο ηθοποιός. Και προσθέτει: «Στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας σε μία άλλη παράσταση πρωταγωνιστεί ηθοποιός που είναι σε πλήρη ακινησία, καθηλωμένος σε καρότσι, και όταν έρθει η ώρα να παίξει, τον σηκώνουν και τον βάζουν να καθίσει σε έναν θρόνο».

Το θέμα του έργου του Βρετανού συγγραφέα Αλέξι Κέι Κάμπελ, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Σάιμον Γκόντγουϊν, εκτυλίσσεται στη Σκιάθο, στα τέλη της δεκαετίας του ’60.

Ο Χρήστος Κάλοου υποδύεται τον Σταμάτη, ιδιοκτήτη ενός εξοχικού στο νησί, το οποίο πουλά κοψοχρονιά σε ένα ζευγάρι Αγγλων, για να φύγει -με την κόρη του- μετανάστης στην Αυστραλία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...