Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν οι διαφωνίες σας με τους άλλους εκλαμβάνονται ως δυσαρμονία και όχι σας δημιουργικό ερέθισμα, το καλύτερο που…

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες καλυτερεύουν και έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους και τα οικονομικά σας θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο ακόμα, αλλά η συνέχεια διαγράφεται καλύτερη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να είστε φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα, αλλά έχετε ανάγκη και τη συνδρομή των άλλων, επομένως πρέπει να τους λαμβάνετε περισσότερο υπόψη σας. Μην προσκολλάτε σε μικρά πράγματα, γιατί έτσι χάνετε την ουσία και αποπροσανατολίζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το δύσκολο διάστημα πέρασε, αλλά πρέπει να μαζέψετε τις ζημιές που έγιναν. Τακτοποιήστε τες και αφήστε το παρελθόν πίσω. Το παρόν είναι πολύ πιο αισιόδοξο. Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται αρκετή υπομονή για να αντιμετωπίσετε προβλήματα και απαιτήσεις δύστροπων συνεργατών ή συγγενών. Μη βιαστείτε να κάνετε μεγάλα βήματα στον αισθηματικό τομέα σας. Πρέπει να ενημερώσετε τον σύντροφό σας ότι έχουν αλλάξει οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

ΛΕΩΝ: Από τα μισά της μέρας θα έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις και τις επιλογές σας, ενώ θα διορθώσετε και καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό δεν πήγαιναν τόσο καλά. Εάν νιώθετε ότι η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τεταμένη, υποχωρήστε προσωρινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφεθείτε στα χέρια της τύχης. Ρισκάρετε πολλά, προκειμένου να πετύχετε ακόμα περισσότερα, και να είστε σίγουροι ότι δεν θα είστε χαμένοι. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο εργασιακό περιβάλλον σας, για να μη γίνετε στόχος.

ΖΥΓΟΣ: Μην αρνηθείτε τη βοήθειά σας σε όποιον τη χρειαστεί. Εφόσον βλέπετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανταποκρίνονται στο κάλεσμά σας, σταθείτε δίπλα τους. Αποφύγετε την υπερβολική κούραση, για να διατηρήσετε την καλή υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμπαράσταση και η στήριξη των γύρων σας σε πολλά επίπεδα δεν θα σας λείψουν και έτσι δεν έχετε λόγους αυτό τον μήνα για να φοβάστε. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος, για να απαλλαγείτε μια και καλή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν οι διαφωνίες σας με τους άλλους εκλαμβάνονται ως δυσαρμονία και όχι σας δημιουργικό ερέθισμα, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να τις αποφύγετε. Πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσετε τον εγωισμό σας, γιατί θολώνει την κρίση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, αφήνοντας λίγο πίσω τις ανάγκες των άλλων, γιατί πρέπει πού και πού να ασχολείστε με τον εαυτό σας. Μην παίζετε παιχνίδια που σας βάζουν σε φαύλους κύκλους και τα οποία σας κουράζουν ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάλλον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η δυσαρέσκειά τους θα είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Μην είστε τόσο αδιάφοροι. Εάν αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μεγάλη κοινωνικότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο και μην αφήσετε καμία πρόσκληση να πάει χαμένη. Μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια σε κακόβουλα άτομα και μην ανεχτείτε λόγια που δεν σας τιμούν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...