Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Τζόνι Ντεπ χάνει σύζυγο και ολόκληρη περιουσία!

Μόλις 15 μήνες τον άντεξε. Η 30χρονη Αμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ, διεκδικώντας παράλληλα μερίδιο από την τεράστια περιουσία του, που φτάνει τα 357.000.000 ευρώ, δεδομένου ότι, όπως φημολογείται, το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Μόλις 15 μήνες τον άντεξε. Η 30χρονη Αμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ, διεκδικώντας παράλληλα μερίδιο από την τεράστια περιουσία του, που φτάνει τα 357.000.000 ευρώ, δεδομένου ότι, όπως φημολογείται, το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ 

Η νεαρή ηθοποιός επικαλείται αγεφύρωτες διαφορές και ζητάει διατροφή από τον 52χρονο Ντεπ, ο οποίος κατέθεσε αντίστοιχη αίτηση μέσω της δικηγόρου του Λόρα Βάσερ, ζητώντας από τον δικαστή να απορρίψει το αίτημα περί διατροφής της συζύγου του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, η έλλειψη προγαμιαίου συμβολαίου αναμένεται να δυσκολέψει τη θέση του Ντεπ. Η κίνηση της Χερντ έρχεται σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον δημοφιλή ηθοποιό, καθώς πενθεί για τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας Μπέτι Σου, η οποία έφυγε από τη ζωή μόλις τρεις μέρες πριν από την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου, σε ηλικία 81 ετών.

Το timing ωστόσο δεν εξέπληξε κανέναν, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το βασικότερο σημείο τριβής στη σχέση του ζευγαριού ήταν οι κακές σχέσεις της Χερντ με την οικογένειά του.

Tου φερόταν άσχημα

Πηγές αναφέρουν ότι τα δύο παιδιά του ηθοποιού, οι δύο αδερφές, αλλά και η μητέρα του «μισούσαν» τη 30χρονη σύζυγό του και δεν δίσταζαν να το συζητούν ανοιχτά.

Η μητέρα του μάλιστα θεωρούσε ότι η Χερντ του φερόταν άσχημα και τον χρησιμοποιούσε για την προώθηση της καριέρας της. Οι σχέσεις των δύο πλευρών λέγεται ότι χειροτέρεψαν το τελευταίο διάστημα, όταν ο Ντεπ έφερε τη μητέρα του να ζήσει στο σπίτι που μοιραζόταν με τη Χερντ στο Λος Αντζελες, εξαιτίας της επιδείνωσης της υγείας της.

«Η ένταση στις σχέσεις τους ήταν εμφανής. Σύμφωνα με πηγές, πριν μετακομίσει μαζί τους η Μπέτι Σου, είχε δει τον γιο της μόνο μία φορά από την ημέρα που παντρεύτηκε την Αμπερ. Ο ηθοποιός και η μητέρα του κατηγορούν τη Χερντ ότι τους κράτησε σε απόσταση για να έχει τον πλήρη έλεγχο» γράφει χαρακτηριστικά το TMZ.com.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τα τέλη του 2012. Η Χερντ ωστόσο, η οποία είχε κάνει το coming out της ως bisexual δύο χρόνια νωρίτερα, λέγεται ότι τον παράτησε για έναν σύντομο δεσμό με τη Μαρί ντε Βιλπέν, κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας. Ντεπ και Χερντ επανασυνδέθηκαν τον Απρίλιο του 2013 και αρραβωνιάστηκαν παραμονή Χριστουγέννων της ίδιας χρονιάς.

ge56ewy5ytwerΕνα τατουάζ στο χέρι , δυο παιδιά και τρεις αρραβώνες

Το κακό σερί στα ερωτικά του Τζόνι Ντεπ φαίνεται πως συνεχίζεται. Στα 52 του χρόνια μετράει δύο διαζύγια, τρεις αποτυχημένους αρραβώνες κι ένα ξεθωριασμένο τατουάζ στο χέρι του, για χάρη ενός θυελλώδους έρωτα, αποδεικνύοντας ότι κατά βάθος παραμένει ρομαντική ψυχή.

d3q24w3te45tΟ πρώτος γάμος του, με τη make up artist Λόρι Αν Αλισον, έγινε το 1983, όταν εκείνος βρισκόταν στην τρυφερή ηλικία των 20 χρόνων.

Το μεγάλο «μπαμ»

Το ζευγάρι χώρισε το 1985, λίγο καιρό πριν από το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα του, μέσα από την τηλεοπτική σειρά «21 Jump Street». Ακολούθησε ένας σύντομος αρραβώνας με τη σταρ του «Dirty Dancing» Τζένιφερ Γκρέι, λίγο πριν κάνει πρόταση γάμου στη συμπρωταγωνίστριά του στον «Ψαλιδοχέρη» Γουινόνα Ράιντερ (φωτό αριστερά), το 1990. Για χάρη της μάλιστα έκανε τατουάζ τη φράση «Winona Forever» στο δεξί μπράτσο του, την οποία μετά τον χωρισμό του, το 1994, μετέτρεψε σε «Wino
Forever», δηλαδή «Κρασί για πάντα».

Αμέσως μετά στη ζωή του Ντεπ μπήκε η Κέιτ Μος, την οποία παράτησε ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης, το 1998, για χάρη ενός άλλου μοντέλου, ηθοποιού, αλλά και τραγουδίστριας, της Βανέσα Παραντί (φωτό δεξιά). Υστερα από 14 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, τη 16χρονη σήμερα Λίλι-Ρόουζ και τον 13χρονο Τζακ, η Παραντί και ο Ντεπ αποφάσισαν να χωρίσουν, το 2012, λίγο πριν μπει στη ζωή του η Αμπερ Χερντ, στα γυρίσματα του «The Rum Diary».

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...