Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Οι δύο «αετοί» για το σεντόνι

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟ και περιμένει τον ΠΑΟΚ! Φωνάζουν (τώρα) οι «πράσινοι»

Ρεπορτάζ 
Γιώργος Σηφάκης

Η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ θα κριθεί για την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Η «Ενωση», με πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισε 3-1 τον Παναθηναϊκό και κρατά πλέον την τύχη στα χέρια της. 

Καλύτερη αρχή, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να κάνει ο «Δικέφαλος» στο παιχνίδι: μόλις στο 5′ ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ. ο Γιόχανσον έπιασε κοιμώμενη την άμυνα των «πρασίνων» και με υπέροχη κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). 

Κόντρα στη ροή του αγώνα και παίζοντας άψογα τις αντεπιθέσεις, η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματά της. Στο 40′, με ιδανικό τρόπο, ο Σιμόες έφυγε στην αντεπίθεση, έβγαλε στον Μπαρμπόσα και αυτός με το αριστερό τελείωσε τέλεια τη φάση (2-0)! Η ΑΕΚ μπορούσε να κάνει και το 3-0 στο 44′, όταν σε κεφαλιά του Γιόχανσον από το ένα μέτρο, μετά το κόρνερ του Μάνταλου, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι! 

Οι «πράσινοι» έχασαν τον έλεγχο και η άσχημη κατάσταση για αυτούς έγινε οδυνηρή με την αποβολή του Βιγιαφάνιες στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και μείωσαν με κεφαλιά του Λέτο στο 54′ (2-1), έπειτα από σέντρα του Νάνο. Η ΑΕΚ μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη στο 66′, όταν ο Τζεμπούρ βρέθηκε τετ α τετ και νικήθηκε από τον Στιλ. Ο,τι δεν έκανε ο Τζεμπούρ το έκανε ο Μπαρμπόσα στο 69′ (3-1): ο Μάνταλος εκτέλεσε το κόρνερ με πάσα προς το ύψος της περιοχής και εκεί ο Πορτογάλος με ωραίο σουτ με το αριστερό, που βρήκε και σε αντίπαλο, πέτυχε το δεύτερο γκολ του! Η «Ενωση» θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, αλλά το τελικό 3-1 ήρθε απόλυτα δίκαια. 

Οι «πράσινοι», που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, δεν θα έχουν τον Μπεργκ στα επόμενα δύο παιχνίδια (συμπλήρωσε 10 κίτρινες) και έχουν παράπονα για την αποβολή του Βιγιαφάνιες. 

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (91′ Τζανετόπουλος), Αραβίδης (59′ Μπακάκης), Μπαρμπόσα, Τζεμπούρ (79′ Πέκχαρτ).

ΠΑΟ: Στιλ, Νάνο, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Κουτρουμπής (41′ Λέτο), Ζέκα, Λουντ (88′ Κλωναρίδης), Μπουμάλ (46′ Αμπέιντ), Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...