Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Αποκαλύψεις για τη Θέμιδα

Η εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου «Checkpoint Alpha» ρίχνει φως στην υπόθεση απειλών προς τους δικαστές

Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, που ρίχνουν φως στις αιτίες της αναστάτωσης η οποία επικρατεί στη Δικαιοσύνη μετά τις τελευταίες εξελίξεις, περιλαμβάνει ο φάκελος της κρίσης στον χώρο της Θέμιδος που ανοίγει την Κυριακή, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου, στην εκπομπή της «Checkpoint Alpha».

Μεταξύ των προσώπων που μιλούν στην εκπομπή είναι οι πρώην υπουργοί Γιάννης Βαρβιτσιώτης, Φώτης Κουβέλης και Αντώνης Ρουπακιώτης, οι οποίοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα στον ευαίσθητο χώρο της Δικαιοσύνης. Οι φιλοξενούμενοι της εκπομπής προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις όχι μόνο για τα αίτια, αλλά και για τις συνέπειες αυτής της κρίσης, ενώ παράλληλα προσπαθούν να απαντήσουν στα «καυτά» ερωτήματα για την ταυτότητα αυτών που κρύβονται πίσω από τις απειλές προς τους Ελληνες δικαστές!

Παράλληλα, η εκπομπή αποκαλύπτει την πρόταση της αντιεισαγγελέως Εφετών Παναγιώτας Φάκου για την παραπομπή σε δίκη 110 εμπλεκομένων στην υπόθεση του «παραδικαστικού κυκλώματος υπ’ αριθμόν 2», υπόθεση της οποίας η δικαστική διερεύνηση μπαίνει στην τελική ευθεία.

Στο εδώλιο

Το προσεχές διάστημα αναμένεται το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, το οποίο θα αποφασίσει ποιοι κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο και για ποια αδικήματα. Στο πλαίσιο της εκπομπής αποκαλύπτεται για ποιους κατηγορουμένους η αντιεισαγγελέας Εφετών ζητά την παραποπομπή σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας και για ποιον λόγο.

Επίσης, ο άνθρωπος που κατήγγειλε την υπόθεση δίνει μία αποκαλυπτική, αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή. Το «Checkpoint Alpha» αποκαλύπτει ακόμη ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη δικογραφία των δημοσιογράφων-εκβιαστών. Κατά τη διάρκειά της, θα δοθεί απάντηση στα ερωτήματα που αφορούν την ταυτότητα ανώτερης κρατικής υπαλλήλου που είχε επιχειρηματική σχέση με το κύκλωμα, ενώ θα αποκαλυφθεί τι συζητούσε η πρώην γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου με τον κατηγορούμενο στην υπόθεση δημοσιογράφο Τάκη Μουσσά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...