Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της»!

Ο Δ. Λυμπερόπουλος, βιογράφος του κροίσου, λέει, ότι η κληρονόμος αρνιόταν να κάνει παιδί, καθώς θεωρεί ότι οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί κουβαλούν μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας

3edqw4ert 1Αποκαλύψεις για την Αθηνά Ωνάση, μετά την είδηση του φημολογούμενου χωρισμού της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, κάνει ο θρυλικός δημοσιογράφος, βιογράφος και στενός φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση Δημήτρης Λυμπερόπουλος.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ  

Αν και απόμαχος της δημοσιογραφίας, έβαλε τα γυαλιά στα ΜΜΕ, που προσπαθούν να μάθουν πού βρίσκεται αυτές τις μέρες η εγγονή του Ελληνα κροίσου. Ο ακούραστος ρεπόρτερ αποκαλύπτει μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook λεπτομέρειες για το πώς ζει σήμερα η ζάπλουτη κληρονόμος, η οποία, όπως γράφουν και τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, βρίσκεται μία ανάσα από το διαζύγιο από τον Βραζιλιανό ολυμπιονίκη της ιππασίας.

«Η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, γι’ αυτό και περιστοιχίζεται από τους σωματοφύλακές της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο» λέει ο κ. Λυμπερόπουλος στην «Espresso», ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, το οποίο προέρχεται από πηγές του στη Βραζιλία, έχει μάθει πως εδώ και καιρό ο Ντόντα πίεζε την Ωνάση να κάνουν παιδί, όμως εκείνη αρνιόταν πεισματικά, καθώς θεωρεί ότι «οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρουν μέσα τους μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας»!

H χρυσή κληρονόμος, σύμφωνα με πληροφορίες του βετεράνου δημοσιογράφου, διακατέχεται από το σύνδρομο του «ξαφνικού θανάτου», κάτι που συνδέεται απόλυτα με την αντίδρασή της όταν πριν από λίγες μέρες σκοτώθηκε το άλογο ιππασίας που είχε αγοράσει το ζευγάρι στη Βίβιαν, την κόρη του ολυμπιονίκη.

3edqw4ert 3«Η Αθηνά το θεώρησε σημάδι, άρχισε να κλαίει και να οδύρεται φωνάζοντας: ‘‘Ντόντα, απομάκρυνε τη Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου’’». Από εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Η Αθηνά έχει σταματήσει να τρώει, άτομα από το περιβάλλον της λένε πως έχει αδυνατίσει ανησυχητικά και το πρόσωπό της έχει υποστεί μετάλλαξη εξαιτίας της απώλειας των κιλών.

Η ιστορία αγάπης της εγγονής του θρυλικού Ελληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση φάνταζε από την αρχή σαν παραμύθι, αφού, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, εκείνη παντρεύτηκε τον μοναδικό ίσως άντρα που αγάπησε. Εξάλλου, έντονες είναι οι φήμες ότι ο Αλβάρο ντε Μιράντα έχει συνάψει δεσμό με όμορφη Ισπανίδα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους θέλουν αυτή την κρίση στον γάμο τους να την περάσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τη δημοσιότητα, αφού, όπως έχουν αποδείξει, κρατούν στην προσωπική ζωή τους χαμηλούς τόνους.

«Σύννεφα»

Οπως συμβαίνει με τα περισσότερα ζευγάρια, τα γκρίζα σύννεφα που εμφανίστηκαν ύστερα από 11 χρόνια γάμου ενδεχομένως να είναι προσωρινά και το lovestory τους να μη λήξει με δάκρυα.

Επίσης, υπάρχουν κι εκείνοι που ελπίζουν πως κάποια στιγμή η Αθηνά θα ξεπεράσει τους φόβους που την κρατούν μακριά από την Ελλάδα και θα πάρει την απόφαση να επισκεφτεί τη χώρα των προγόνων της.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...