Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

Θρίλερ στο Μεξικό με τον Πουλίδο

Θύμα απαγωγής ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Θύμα απαγωγής ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Ρεπορτάζ
Χάρης Δάντσης

Εξαφάνιση-μυστήριο του Αλαν Πουλίδο! Εως αργά χθες το βράδυ ο Μεξικανός άσος του Ολυμπιακού αγνοούνταν στην πατρίδα του, δίχως να έχει δώσει σημεία ζωής από το Σάββατο, και όλοι φοβούνται τα χειρότερα.
Οι πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού θέλουν έξι μασκοφόροι να επιτέθηκαν στον 25χρονο και στη σύντροφό του Ιλεάνα Σάλας σε χώρο στάθμευσης στη Θιουδάδ Βικτόρια της πολιτείας Ταμαουλίπας στο Μεξικό.

Οι δράστες, υπό την απειλή όπλων, κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, βάζοντάς τους -με τη βία- σε ένα φορτηγό τύπου βαν. Λίγες ώρες αργότερα άφησαν ελεύθερη σε κατάσταση σοκ την 23χρονη. Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ, ο αδελφός του ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε ότι ο αγαπημένος Αλαν αγνοούνταν. Με κομμένη την ανάσα, έχοντας διαρκή επικοινωνία με την οικογένειά του, παρακολουθούσαν τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος, μάλιστα, είχε επικοινωνία με τον πρέσβη του Μεξικό στην Ελλάδα Ταρσίσιο Ναβαρέτε Μόντες ντε Οκα, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι Αρχές θα έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί. Τον αναζητούσαν ακόμη και με ελικόπτερα! «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι με τον Αλαν. Ευχόμαστε αυτή η δοκιμασία να τελειώσει σύντομα και ο ίδιος να επιστρέψει ασφαλής» ήταν το μήνυμα των ανθρώπων του πειραϊκού συλλόγου, ενώ μέχρι και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος προσευχόταν να βρεθεί.

Οσο κυλούσαν οι ώρες οι φόβοι για τη ζωή του όμως αυξάνονταν, αφού οι απαγωγείς του δεν είχαν έρθει σε επαφή ούτε με την αστυνομία ούτε όμως και με την οικογένειά του για να ζητήσουν, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, λύτρα.

Τελευταία φωτογραφία

f100

Η τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε ο Πουλίδο στα social media ήταν με τη σύντροφό του, λίγες ώρες πριν από το συμβάν, η οποία συνοδευόταν με την ακόλουθη λεζάντα: «Πώς περνάει ο καιρός και συνεχίζω να θέλω να είμαι μαζί σου σε όλη τη ζωή μου. Είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ηρθες στη ζωή μου από το τίποτα και έχεις γίνει τα πάντα. Χαρούμενοι πέντε μήνες, αγάπη μου. Σε αγαπώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης βρισκόταν για αρκετό καιρό σε διαμάχη με την πρώην ομάδα του, την Τίγκρες (εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης), θεωρώντας ότι παράτυπα μετακόμισε -πριν από έναν χρόνο- στην Ελλάδα για να αγωνιστεί αρχικά σε Λεβαδειακό και έπειτα στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, Μεξικανοί οπαδοί τον απειλούσαν να μην επιστρέψει στην πατρίδα του! Τις προηγούμενες φορές όμως που ταξίδεψε στη γενέτειρά του δεν είχε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Στην πολιτεία Ταμαουλίπας η απαγωγή είναι… συνηθισμένο φαινόμενο. Είναι χαρακτηριστικό πως το ποσοστό απαγωγών σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα είναι στο απίστευτο 469%!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...