Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Φλέβα χρυσού»

Πρώτος όπως και πέρυσι, στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό Ενόργανης γυμναστικής

Πρώτος όπως και πέρυσι, στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό Ενόργανης γυμναστικής

Ολη η Ευρώπη υποκλίνεται στον Λευτέρη Πετρούνια! Ο Ελληνας ημίθεος της ενόργανης γυμναστικής έκανε και πάλι το θαύμα του, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξήχθη στη Βέρνη της Ελβετίας. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ενώ f1 461παράλληλα έγινε ο πρώτος αθλητής που διατήρησε τον ευρωπαϊκό τίτλο του έπειτα από 20 χρόνια! Αλλωστε, το πρόγραμμά του στον τελικό, που είχε βαθμό δυσκολίας 6.800, ήταν εξαιρετικό και συγκεντρώνοντας 15.866 βαθμούς απέδειξε πως η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Οπως και ότι μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο και αντιξοότητα με πείσμα, υπομονή και θέληση.

20 χρόνια μετά

«Είμαι χαρούμενος που έκανα ένα ριπίτ που δεν είχε πετύχει άλλος αθλητής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στους κρίκους εδώ και 20 χρόνια, από τον Γιούρι Κέκι το 1996. Συγκριτικά με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους αθλητές, η ποιότητα της εκτέλεσής μου είναι απλησίαστη. Το θέμα είναι να προσγειώνομαι καλά και, εάν το πετύχω και αυτό, μπορώ να κερδίσω τους πάντες». Πλέον ο 26χρονος κάτοχος του παγκόσμιου και του ευρωπαϊκού τίτλου θα επιχειρήσει να κάνει το «τριπλ κράουν», κατακτώντας και το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, κατόρθωμα που μόνο ο Δημοσθένης Ταμπάκος έχει πετύχει στην ιστορία της ελληνικής γυμναστικής, όταν μεταξύ 2003 και 2004 σάρωσε όλους τους τίτλους, επίσης στους κρίκους. «Αυτή η νίκη είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία μου εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων και μου δίνει τεράστια ώθηση.

Μία επίδοση σαν τη σημερινή (σ.σ.: χθεσινή) θα με βάλει στα μετάλλια και στο Ρίο, αλλά μάλλον δεν θα μου δώσει τη νίκη. Κάθε αθλητής που ξέρει ότι μπορεί να κερδίσει δεν συμβιβάζεται με τίποτ λιγότερο. Ο στόχος είναι πάντοτε η κορυφή» κατέληξε ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη. Για την ιστορία, ο Ρώσος Ντένις Αμπλιάζιν με 15.633 βαθμούς κατέκτησε τη δεύτερη θέση και ο Αρμένιος Βαχάν Νταβτιάν με 15.633 την τρίτη. Ο Βλάσης Μάρας στον τελικό του μονόζυγου είχε πτώση και περιορίστηκε στην 8η θέση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...