Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Μην πάρετε τον μπαμπάκα»

53χρονη ζούσε με τον νεκρό σύζυγό της (ξαπλωμένο στο κρεβάτι) και τις δύο κόρες της επί τέσσερις μήνες

53χρονη ζούσε με τον νεκρό σύζυγό της (ξαπλωμένο στο κρεβάτι) και τις δύο κόρες της επί τέσσερις μήνες

Εικόνες φρίκης έκρυβαν επί τέσσερις μήνες οι τοίχοι του σπιτιού μιας ευκατάστατης οικογένειας στα Τρίκαλα! Ολο αυτό το διάστημα η 53χρονη ζούσε με τις δύο ανήλικες κόρες της και τον νεκρό (πάνω στο κρεβάτι!) σύζυγό της σαν να μην τρέχει τίποτα! Μάλιστα, όταν οι Αρχές εισέβαλαν στο διαμέρισμα, τα κορίτσια σαν αγρίμια όρμηξαν στους αστυνομικούς, φωνάζοντας: «Μην πάρετε τον μπαμπάκα»!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η απίστευτη ιστορία, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, αποκαλύφθηκε το βράδυ της Παρασκευής, καθώς οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες για την αφόρητη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα. Οταν μπήκαν στο εσωτερικό, πάγωσαν αντικρίζοντας το πτώμα του 75χρονου σε κατάσταση προχωρημένης σήψης πάνω στο κρεβάτι του υπνοδωματίου του! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας -συνταξιούχος εκπαιδευτικός- είχε αφήσει την τελευταία του πνοή τουλάχιστον από τις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, ωστόσο στον ίδιο χώρο έμεναν κανονικά η 53χρονη (δεύτερη σύζυγός του) και οι δύο κόρες τους, ηλικίας 13 και 11 ετών.

Οπως ισχυρίστηκε η μητέρα (συνταξιούχος του ΟΤΕ) στην Αστυνομία, «ούτε εγώ ούτε τα κορίτσια θέλαμε να τον αποχωριστούμε», ενώ τα παιδιά φώναζαν: «Δεν θα τον πάρετε από εδώ ποτέ, να φύγετε αμέσως»! Εκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι η καθημερινότητα των παιδιών έδειχνε φυσιολογική. Τα κορίτσια πήγαιναν στο σχολείο (το ένα παρακολουθεί μαθήματα σε μουσικό σχολείο), ενώ συνέχιζαν και τις εξωσχολικές δραστηριότητές τους. Τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι ζούσαν με τον νεκρό πατέρα τους, ενώ ενδεχομένως η 53χρονη να κοιμόταν δίπλα του στο ίδιο κρεβάτι! Φρίκη, επίσης, προκαλεί το ότι στο διαμέρισμα της ιστορίας «Ψυχώ» μπαινόβγαιναν φίλοι των παιδιών!

Σε αναμονή της νεκροψίας 

Αν και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα αίτια θανάτου του 75χρονου είναι παθολογικά, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τόσο τα αίτια όσο και η ακριβής ημερομηνία θανάτου.
Ο σύλλογος Το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει ότι από τον Μάρτιο του 2015 είχε ειδοποιήσει τις Αρχές σχετικά με τη συγκεκριμένη οικογένεια, έπειτα από καταγγελίες για τις «περίεργες» συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα παιδιά. Οπως επισημαίνει, είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία στην εθνική τηλεφωνική γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 για παραμέληση των κοριτσιών.

Ανώνυμη καταγγελία

«Το Χαμόγελο πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε ξανά ανώνυμη καταγγελία για την ίδια οικογένεια, ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων και προέβησαν σε έρευνα» αναφέρουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου. Τα κορίτσια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τα παρακολουθεί παιδοψυχολόγος, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- η 53χρονη εξετάστηκε από ειδικό και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...