Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Super τσιρότο για στύση εξπρές

Το (υπό δοκιμή) πρωτοποριακό προϊόν θα μπορεί, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, να προκαλέσει στύση που θα ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τις δέκα ώρες!

Το (υπό δοκιμή) πρωτοποριακό προϊόν θα μπορεί, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, να προκαλέσει στύση που θα ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τις δέκα ώρες!

Ερωτική (επ)ανάσταση αναμένεται σύντομα στα ράφια των φαρμακείων, εφόσον ολοκληρωθούν με επιτυχία οι δοκιμές για ένα νέο προϊόν, στόχος του οποίου είναι η αποκατάσταση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Μόνο που αυτή τη φορά οι ερευνητές δεν μιλούν για κάποιο χαπάκι, μπλε ή άλλου χρώματος, ανάλογα με την εταιρία που φτιάχνει τα υπάρχοντα σκευάσματα. Μιλούν για ένα απλό τσιρότο, που «θα κάνει τη δουλειά» γρηγορότερα, για περισσότερο και χωρίς παρενέργειες.

Εδώ και χρόνια οι ερευνητές προσπαθούν να δημιουργήσουν νέους, πιο αποτελεσματικούς τρόπους λήψης των σκευασμάτων για τη στυτική διέγερση. Στόχος είναι να εισέρχεται η δραστική ουσία στην κυκλοφορία του αίματος χωρίς να χρειάζεται να περάσει από το στομάχι. Πιο πρακτική λύση θεωρείται η λήψη της ουσίας μέσω του δέρματος, ωστόσο το μέγεθος των μορίων της δραστικής ουσίας είναι τόσο μεγάλο, που δεν μπορούν να περάσουν μέσα από το δέρμα.

Τώρα όμως τσιρότο που σχεδίασαν ερευνητές του King Abdulaziz University στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας και του Cairo University της Αιγύπτου και μπορεί να τοποθετηθεί στο άνω τμήμα του μπράτσου ή εναλλακτικά στην κοιλιά δημιουργεί νέες ελπίδες.

Χωρίς παρενέργειες

Οι ερευνητές μετέτρεψαν τη δραστική ουσία σε νανοσωματίδια, τα οποία είναι αρκετά μικρά ώστε να διαπερνούν το δέρμα. Ακολούθως τα τοποθέτησαν πάνω σε τσιρότο, το μέγεθος του οποίου δεν ξεπερνά το ένα τετραγωνικό εκατοστό. Για να διευκολύνουν την είσοδο των μορίων της δραστικής ουσίας στο δέρμα, τα έχουν επικαλύψει με ένα πολύ λεπτό στρώμα λίπους.

Το πρωτοποριακό τσιρότο μπορεί να προκαλέσει στύση μέσα σε λίγα λεπτά, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα χάπια, που χρειάζονται ακόμη και μία ώρα. Η δράση του μάλιστα ξεπερνάει κατά πολύ τις 10 ώρες που ισχύουν για τα χαπάκια, ενώ δεν προκαλεί παρενέργειες, όπως πονοκεφάλους, μυικούς πόνους, δυσπεψία και διαταραχές στην όραση. Οι ερευνητές πραγματοποιούν δοκιμές σε ποντικούς για να προσδιορίσουν με ακρίβεια την ταχύτητα με την οποία απορροφάται το φάρμακο, και να εντοπίσουν χημικές ουσίες που να αυξάνουν την απορροφητικότητα του δέρματος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...