Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

«Είχε σχέση με τη γυναίκα που παντρεύτηκε»!

«Πυρά» από τη Μαριάννα Χειμαργιού, πρώην σύζυγο του Αλέκου Ζαζόπουλου, για τον χωρισμό τους έπειτα από δεκαπέντε χρόνια γάμου

«Πυρά» από τη Μαριάννα Χειμαργιού, πρώην σύζυγο του Αλέκου Ζαζόπουλου, για τον χωρισμό τους έπειτα από δεκαπέντε χρόνια γάμου

«Ο Αλέκος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, γι’ αυτό χωρίσαμε ύστερα από 15 χρόνια μεγάλης αγάπης και την απόκτηση δύο παιδιών».

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Με αυτή την αποκάλυψη-σοκ στην «Espresso» απαντά τρία χρόνια μετά το διαζύγιό τους στον πρώην σύζυγό της Αλέκο Ζαζόπουλο η Μαριάννα Χειμαργιού. Η τραγουδίστρια, ενοχλημένη από τις δηλώσεις του λαϊκού τραγουδιστή, ο οποίος ισχυρίστηκε πως της έχει παραχωρήσει το σπίτι του για να ζει με τα παιδιά τους και ότι δεν παντρεύτηκε για να χωρίσει, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της λίγο καιρό προτού συναντηθούν στις δικαστικές αίθουσες για το θέμα της διατροφής.

«Η τετραώροφη μεζονέτα, που υπήρξε το σπίτι της έγγαμης ζωής μας, φτιάχτηκε και από τους δύο. Ως οίκημα είναι δηλωμένο στο όνομά του, όμως, για να γίνει λειτουργικό σπίτι και να είναι βιώσιμο, συνέβαλα κι εγώ» επιμένει η τέως σύζυγος του Αλέκου Ζαζόπουλου, η οποία απαρνήθηκε, όπως αναφέρει, την καριέρα της στις πίστες για να αφοσιωθεί στον τότε άνδρα της και στα δυο κορίτσια τους, ηλικίας οκτώ και δέκα χρονών σήμερα.

«Ο γάμος μου με τον Αλέκο Ζαζόπουλο χάλασε γιατί με απατούσε με τη γυναίκα που κατόπιν έγινε η δεύτερη σύζυγός του. Η μικρή μας κόρη ήταν μόλις δύο χρονών, όταν το έμαθα, και το σοκ ήταν ισχυρότατο. Συμφώνησα, όμως, να ζήσουμε συμβατικά κάτω από την ίδια στέγη για τα παιδιά, μέχρι που το 2013 εκδόθηκε το διαζύγιό μας» εξομολογείται η τραγουδίστρια.

Βέβαια, η εκδοχή του τραγουδιστή για τον χωρισμό του από τη Μαριάννα Χειμαργιού είναι εντελώς διαφορετική, αφού στη συνέντευξη που άναψε φωτιές δήλωσε: «Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Ξαφνικά όμως άρχισαν προστριβές και δεν ήταν καλό για τα παιδιά. Οπότε καλύτερα μακριά κι αγαπημένοι».

Απέκτησαν ένα αγοράκι

Ο Ζαζόπουλος, έναν χρόνο μετά το διαζύγιό του, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία Αντωνοπούλου, με την οποία απέκτησαν ένα αγοράκι, τον Παναγιώτη, που έφερε μεγάλη ευτυχία στη ζωή τους. Ο τραγουδιστής μάλιστα δεν κρύβει τον έρωτά του για τη γλυκιά Μαρία, γεμίζοντας τους προσωπικούς του λογαριασμούς στο διαδίκτυο με φωτογραφίες της.

Οσο για τις σχέσεις με την πρώην γυναίκα του; Είναι τυπικές, όπως ισχυρίζεται εκείνη. Αναφερόμενη στο θέμα της διατροφής, κατέληξε πως, αν και ο ερμηνευτής είναι συνεπέστατος, θα τα πουν στο δικαστήριο. «Δεν έχω κανένα παράπονο. Πραγματικά είναι πολύ κύριος απέναντι στα παιδιά, με τη διαφορά όμως πως θα ήθελα τα χρήματα που καταβάλλει να τα διαχειρίζομαι εξ ολοκλήρου εγώ που γνωρίζω καλύτερα τις ανάγκες της οικογένειας, καθότι δεν εργάζομαι. Γι’ αυτόν τον λόγο θα βρεθούμε στις δικαστικές αίθουσες, ώστε να λύσουμε το θέμα» εξομολογείται η Μαριάννα Χειμαργιού.

Η καριέρα, ο έρωτας, τα lives  και οι  κόρες

Με σημαντικές συνεργασίες δίπλα στη Γλυκερία, στον Λευτέρη Πανταζή και τον Αντύπα, η εντυπωσιακή Μαριάννα Χειμαργιού με το καλλίγραμμο κορμί και τη μελωδική φωνή έκανε όνειρα για μεγάλη καριέρα, μέχρι που γνωρίστηκε πάνω στην πίστα με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. «Την εποχή που θα κυκλοφορούσα τη νέα μου δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Αμφιβάλλω”, σε συνεργασία με τον Νίκο Δουλάμη, εγκατέλειψα τη δουλειά μου. Δεν το μετάνιωσα γιατί έγινα μητέρα δύο πανέξυπνων κοριτσιών που λατρεύω. Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω, όμως συνέβη. Και επειδή δεν έχω έσοδα, αλλά έχω αξιοπρέπεια, επιστρέφω στο τραγούδι» μας λέει η ίδια. Ετσι, η ερμηνεύτρια ξεκίνησε live εμφανίσεις δίπλα σε νέους καλλιτέχνες, σε κλαμπ και μικρές πίστες, γυρίζοντας και πάλι σελίδα στη ζωή της.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...