Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Ηθελα να μειώνω τις γυναίκες

Στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού οδηγήθηκε χθες μετά την απολογία του στον 27ο τακτικό ανακριτή ο 30χρονος «δράκος» της λεωφόρου Κηφισίας, που ομολόγησε τις επιθέσεις εις βάρος έξι γυναικών αλλά υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να τις βιάσει.

Στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού οδηγήθηκε χθες μετά την απολογία του στον 27ο τακτικό ανακριτή ο 30χρονος «δράκος» της λεωφόρου Κηφισίας, που ομολόγησε τις επιθέσεις εις βάρος έξι γυναικών αλλά υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να τις βιάσει.

«Ηθελα μόνο να τις μειώσω. Να μειώσω το γυναικείο φύλο. Δεν είχα ποτέ πρόθεση να τις βιάσω. Βρισκόμουν σε σύγχυση» φέρεται ότι υποστήριξε ο κατηγορούμενος στον δικαστικό λειτουργό και περιέγραψε, μέσω απολογητικού υπομνήματος, τα περιστατικά που τον οδήγησαν στις βίαιες επιθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι έφτασε στο σημείο αυτό εξαιτίας της ερωτικής απογοήτευσης που βίωσε όταν τον εγκατέλειψε η σύντροφός του. Μάλιστα, κατά τους ισχυρισμούς του, η συγκεκριμένη γυναίκα από τη Ρουμανία (που φέρεται ότι είναι ιερόδουλη) τον εκμεταλλεύτηκε αφού του «έφαγε» πάνω από 15.000 ευρώ! 

«Ως τότε ήταν ένα ήσυχο παιδί, χωρίς προβλήματα, ένας απολύτως φυσιολογικός νεαρός, που δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ για ψυχιατρικούς λόγους ούτε έπαιρνε κάποια αγωγή. Ολα ξεκίνησαν όταν τον εγκατέλειψε η σύντροφός του, με την οποία ήταν παράφορα ερωτευμένος. Τότε έπεσε σε κατάθλιψη» είπε ο συνήγορός του Δημήτρης Ράπτης.

Ο νεαρός, που εργαζόταν ως υπάλληλος σε περίπτερο, τόνισε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και, μέσω του συνηγόρου του, ζήτησε «χίλια συγγνώμη» από τις γυναίκες που έζησαν τον τρόμο αλλά και από τις οικογένειές τους.

«Είναι άρρωστος»

Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση αναφορικά με τις πράξεις που του καταλογίζονται, κατά την αναχώρησή του από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. «Ο κατηγορούμενος και η οικογένειά του ζητούν ειλικρινά συγγνώμη. Δεν είναι ούτε δράκος ούτε βιαστής. Είναι ένας άνθρωπος άρρωστος. Ενας βιαστής δεν μπορεί να έχει τέτοιο τρόπο δράσης» σημείωσε ο κ. Ράπτης και πρόσθεσε ότι ο εντολέας του, που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και οπλοφορία (καθώς κουβαλούσε μονωτική ταινία στο «καρτέρι» του), δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στο υπόγειο γκαράζ στο Μαρούσι.

«Ο δράκος κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, επισημαίνοντας ότι, παρά τις προσπάθειες να συνδεθούν οι δύο υποθέσεις, «αυτό δεν προέκυψε από κανένα στοιχείο». Ο ίδιος επισήμανε ότι οι δικαστικές Αρχές διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης από τους γιατρούς του ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού. Μόλις εξεταστεί από τους ψυχιάτρους, ο 30χρονος θα μεταχθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης.

Πάντως, πριν απολογηθεί, τον επισκέφθηκε κατά την παραμονή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, προκειμένου να αξιολογήσει την ψυχική κατάστασή του.

ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...