Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Με φουλ ένταση η δίκη του Βαρελά

Αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση ο 50χρονος που κατηγορείται ότι μαζί με τη σύντροφό του σχεδίασε τη δολοφονία του πρώην συζύγου της.

25f63df89Σε τεταμένο κλίμα συνεχίστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη του Βασίλη Βαρελά ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με τη σύντροφό του σχεδίασαν τη δολοφονία του πρώην συζύγου της. Εξαλλος ο 50χρονος κατηγορούμενος (που έχει ήδη καταδικαστεί παλαιότερα σε δις ισόβια για ηθική αυτουργία στη διπλή δολοφονία του 35χρονου Φελίμ Μεσάι και του μόλις 2,5 ετών γιου του Κέρι το 2011 στην Καλαμάτα) κατηγόρησε το δικαστήριο για μεροληψία!

Ο Βαρελάς κατέθεσε χθες αίτημα εξαίρεσης της προέδρου της έδρας, το οποίο ωστόσο απορρίφθηκε ως αβάσιμο. Οπως κατήγγειλε ο κατηγορούμενος, η πρόεδρος διέκοπτε συνεχώς τον συνήγορο υπεράσπισης κατά την εξέταση μιας μάρτυρας, με αποτέλεσμα να μην τον αφήνει να ολοκληρώσει τις ερωτήσεις του. Μάλιστα, έχει διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στο δικαστήριο κάνοντας λόγο για μεροληπτική στάση εναντίον του. Την ίδια ώρα, αρνείται κατηγορηματικά τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αμφισβητεί κι όσα υποστηρίζει ο κατήγορός του Κωνσταντίνος Κουλούρης, ο οποίος φέρει ακόμη τη σφαίρα από την απόπειρα δολοφονίας του σφηνωμένη στο κεφάλι του!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Βασίλης Βαρελάς φέρεται να σχεδίασε μέσα από τη φυλακή μαζί με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Αναστασίου τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, με τον οποίο η γυναίκα είχε διαφορές για την κηδεμονία της 12χρονης κόρης τους. Ομως, ο 50χρονος βαρυποινίτης θα υποστηρίξει κατά την απολογία του τις επόμενες μέρες ότι δεν ήταν αυτός που έδωσε την «εντολή θανάτου» στον συγκατηγορούμενό του Χαλίλι Τζιουλάντ να πατήσει τη σκανδάλη εναντίον του Κουλούρη.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε χθες ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος κατέθεσε για όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της 6ης Μαρτίου, όταν είδε το θύμα να σωριάζεται στο κάθισμα του αυτοκινήτου του χτυπημένο από δύο σφαίρες στο κεφάλι και τον θώρακα. Ο μάρτυρας αναγνώρισε στο πρόσωπο του Τζουλιάντ τον άνθρωπο που πυροβόλησε εναντίον του Κωνσταντίνου Κουλούρη. Οπως είπε, περνούσε τυχαία από το σημείο όταν άκουσε έναν πυροβολισμό και γυρνώντας το κεφάλι του είδε τον κατηγορούμενο να πυροβολεί και δεύτερη φορά.

Το σημείο της κατάθεσης του μάρτυρα στο οποίο είπε ότι πλησίασε στο τζάμι του αυτοκινήτου και είδε αιμόφυρτο το θύμα πυροδότησε άλλη μία φορά την αντίδραση του Βασίλη Βαρελά, ο οποίος επέδειξε στο δικαστήριο δύο φωτογραφίες από τη δικογραφία. Οπως είπε, σε αυτές φαίνεται ότι το τζάμι δεν έσπασε, συνεπώς ο μάρτυρας δεν θα μπορούσε να δει μέσα στο αυτοκίνητο. Η γραμμή της υπεράσπισης είναι ότι το θύμα, σε βάρος του οποίου υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά, είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς» και με άλλα άτομα και ότι οι κατηγορούμενοι δεν είχαν κίνητρο για την εκτέλεσή του, αφού η Αναστασίου είχε την επιμέλεια της κόρης της εκείνο το διάστημα. 

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...