Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Θρίλερ με νεκρό 49χρονο

Συγγενείς του ζήτησαν την εκταφή της σορού, αφού όπως υποστηρίζουν: «Κάποιοι ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση γιατί περίσσευε…».

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θρίλερ με σασπένς και… άγνωστο τέλος θυμίζει η υπόθεση του «ξαφνικού» θανάτου ενός 49χρονου άνδρα στο Ξυλόκαστρο. Ως αιτία του θανάτου εμφανίζεται η ανακοπή, όπως υποστήριξε η σύζυγός του, αλλά η οικογένειά του υποψιάζεται ότι δολοφονήθηκε και ζήτησε εκταφή!

Η ανατριχιαστική ιστορία που αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso» ξεκίνησε την 1η Μαΐου στην κωμόπολη της Κορινθίας και αναμένεται να κορυφωθεί το πρωί της Δευτέρας σε νεκροταφείο του Πειραιά όπου είναι θαμμένος ο άτυχος άνδρας, καθώς η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε να γίνει εκταφή της σορού του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο πιστοποιητικό θανάτου του, ο 49χρονος άφησε την τελευταία του πνοή την Πρωτομαγιά μέσα στην κατοικία του.

Οπως ανέφερε η σύζυγός του σε συγγενείς και φίλους, τον βρήκε με χαμένες τις αισθήσεις του στις 12.00 το μεσημέρι και αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου  διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ομως, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην «Espresso» άνθρωποι από το συγγενικό του περιβάλλον, ένα χτύπημα που είχε στο μέτωπο καθώς και διάφορα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, τα οποία είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα και τις αδελφές του, τους έβαλαν σε σκέψεις…

Δεν πίστεψαν ότι ο άνθρωπός τους απλώς έσβησε από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας. Υποπτεύθηκαν ότι ο 49χρονος έπεσε θύμα δολοφονίας και έτσι ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες, ζητώντας να έρθει στο φως η αλήθεια και αν υπάρχουν ένοχοι, να πληρώσουν. Πιάνοντας την άκρη του νήματος, διαπίστωσαν ότι στη σορό του δεν είχε διενεργηθεί νεκροτομή, όπως είχε ισχυριστεί η νύφη τους. Επίσης στο πιστοποιητικό θανάτου αναγραφόταν ότι ο θανών είχε αυξημένη χοληστερίνη και υψηλή πίεση, όμως ουδέποτε τους είχε αναφέρει ότι είχε τέτοια προβλήματα. Αλλά και την ημέρα της κηδείας του 49χρονου όλοι πρόσεξαν ότι έφερε ένα μεγάλο χτύπημα στο μέτωπο, για το οποίο όμως κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό, αλλά ούτε και ερεύνησε.

«Η γυναίκα του δεν ήξερε από τι προκλήθηκε, ενώ ακόμη και οι αστυνομικοί δεν έδωσαν σημασία, καθώς όπως μας είπαν, στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος και οτιδήποτε άλλο που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια…» λέει συγγενής του θανόντος και προσθέτει: «Ο άνθρωπός μας δολοφονήθηκε και αυτό σύντομα θα αποδειχθεί. Εχουμε συγκεντρώσει τόσα στοιχεία τα οποία μαρτυρούν ότι έπεσε θύμα σατανικού σχεδίου που είχε στηθεί εδώ και αρκετό καιρό σε βάρος του. Ηθελαν να τον βγάλουν από τη μέση γιατί περίσσευε… Για να μπορέσουν κάποιοι να ζήσουν ελεύθερα τη ζωή τους».

Ολα τα στοιχεία που συγκέντρωσε η οικογένεια προσκομίστηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία έδωσε άμεσα εντολή να ανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης. Μάλιστα, διέταξε να γίνει εκταφή της σορού το πρωί της Δευτέρας και να διενεργηθούν νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις για τυχόν παρουσία δηλητηρίου ή άλλων ευρημάτων στον οργανισμό του θύματος. Για την απόφαση της εισαγγελέως ενημερώθηκαν άμεσα οι συγγενείς του 49χρονου, που εμφανίζονται σίγουροι ότι έπεσε θύμα δολοφονίας, αλλά και η σύζυγός του, η οποία φαίνεται πως αντέδρασε έντονα στο άκουσμα της είδησης ότι θα πραγματοποιηθεί εκταφή.

«Απείλησε ότι θα κάνει επεισόδια. Επειδή φοβούμαστε ότι μέχρι τη Δευτέρα μπορεί να γίνει ακόμη και δολιοφθορά στον τάφο του 49χρονου, φροντίσαμε να ενημερώσουμε τις αρμόδιες διωκτικές αρχές προκειμένου να εποπτεύουν τον χώρο…» αναφέρει συγγενής του άτυχου άνδρα.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τις αρμόδιες διωκτικές αρχές, οι οποίες διαβεβαίωσαν ότι έχουν ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει και έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Το πρωί της Δευτέρας ισχυρή αστυνομική δύναμη θα βρίσκεται και στο νεκροταφείο για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων» ανέφερε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...