Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Σορτς, τζιν και μαύρο νυφικό by… Εριέττα!

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση παρουσίασε την πρώτη της προσωπική συλλογή, με το όνομα LovInk, σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας.

225f89963Οταν το rock chic συνάντησε το casual και το classy έγινε mainstream, «γεννήθηκε» η πρώτη προσωπική συλλογή ρούχων της Εριέττας Κούρκουλου-Λάτση με το όνομα LovInk. Η σχεδιάστρια -πλέον- παρουσίασε τη νεανική σειρά της που ετοίμαζε με μεράκι και όπως είχε υποσχεθεί, ήταν εμπνευσμένη από την τέχνη των tattoos και της rock. Γνωρίζοντας τους δύσκολους καιρούς, αλλά και την ανάγκη ιδιαίτερα των νέων να ξεχωρίζουν, η Εριέττα δημιούργησε αυτή την ιδιαίτερη αλλά οικονομική σειρά, που ράβεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Στην πρώτη κιόλας παρουσίασή τους, χθες σε κλαμπ στο Γκάζι, οι δημιουργίες της φάνηκαν να αποκτούν φανατικούς θαυμαστές. Τα «καυτά» σορτς σε χρώματα που θύμιζαν παγωτά, τα Τ-shirts με εναλλακτικές στάμπες, τα τζιν για όλους τους σωματότυπους, αλλά και το εξίσου ανατρεπτικό μαύρο νυφικό στο τέλος της επίδειξης κέρδισαν το αυθόρμητο χειροκρότημα των καλεσμένων, που ήδη περιμένουν με αγωνία να δουν τη συλλογή στη σελίδα που έχει δημιουργήσει η Εριέττα στο Διαδίκτυο προκειμένου να τα αποκτήσουν.

Για το εντυπωσιακό fashion show δημιουργήθηκε ένα ειδικά σχεδιασμένο σκηνικό, αντάξιο των εμφανίσεων, ενώ πάνω στην πασαρέλα εκτός από τα ρούχα, την παράσταση έκλεψαν και τα τατουάζ που στόλιζαν τα κορμιά των μοντέλων. Τρεις… γενιές βρέθηκαν στο πλευρό της Εριέττας για να την εμψυχώσουν στο πρώτο της επαγγελματικό βήμα. Η μητέρα της Μαριάννα Λάτση, που διακρίνεται επίσης για το στιλ της, η συνονόματη γιαγιά της, αλλά και ο αδερφός της Πάρης Κασιδόκωστας -με νέο look- ήταν εκεί για να χειροκροτήσουν την πρώτη της προσπάθεια στη μόδα. Παρόντες και οι φίλοι της, με πρώτο και καλύτερο τον Κώστα Μαρτάκη που τραγούδησε και, όπως αποκάλυψε, ήταν ο πρώτος που δοκίμαζε τα κομμάτια της συλλογής. Εντυπωσιακή η Ελένη Φουρέιρα φορώντας LovInk διασκέδασε τους καλεσμένους με τα τραγούδια της, όπως έκαναν άλλωστε και ο Μηδενιστής, η Χριστίνα Σάλτη, o Snik, ο DJ Young και οι Deadprezz. Στη μεγάλη παρέα βρέθηκαν επίσης η Θωμαή Απέργη φορώντας μια αρκετά αποκαλυπτική δημιουργία της Εριέττας, η Demy, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ από αυτή την ιδιαίτερη βραδιά δεν έλειψε και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος είναι φίλος της οικογένειας.33659g8569

Τα κέρδη από το Διαδίκτυο για τα ζώα

Η αγάπη της για τα ζώα είναι γνωστή και η Εριέττα δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει έμπρακτα. Η νεαρή σχεδιάστρια ακόμα και τώρα που έκανε ένα νέο ξεκίνημα στη επαγγελματική της ζωή σχεδιάζοντας μια άκρως νεανική και εντυπωσιακή σειρά, δεν θα μπορούσε να αμελήσει τους τετράποδους φίλους της, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για την προστασία των αδέσποτων ζώων. Γι’ αυτό αποφάσισε πως κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ ολοκληρώνοντας μια ηλεκτρονική αγορά ρούχων της σειράς Lovlnk τα κέρδη θα πηγαίνουν αποκλειστικά στην ενίσχυση του σωματείου «Save A Greek Stray». Αλλωστε η Εριέττα έχει μεγάλη αδυναμία στα ζώα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει κάποιο αδέσποτο στο σπίτι της προκειμένου να του δώσει αγάπη και τροφή. Αυτή την αγάπη της έκανε σωματείο και όπως φαίνεται, αρκετοί έχουν ακολουθήσει το παράδειγμά της βοηθώντας τα αδέσποτα με κάθε τρόπο. Μάλιστα ακόμη και από το Διαδίκτυο δεν διστάζει να κάνει τον δικό της αγώνα γι’ αυτές τις ανυπεράσπιστες ψυχούλες.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ – ΦΩΤ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...