Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το success story του Αναστασίου

Πώς ονειρεύεται ο 40χρονος τεχνικός τον νέο Παναθηναϊκό.

Καινούργιο αέρα και τις νέες ιδέες του θέλει να φέρει ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό μοντέλο οργάνωσης και φιλοσοφίας. Ο 40χρονος τεχνικός, που «γαλουχήθηκε» στην Ολλανδία την τελευταία δεκαετία και έχει μια εντελώς διαφορετική αντίληψη γύρω από το ποδόσφαιρο, θέλει να εφαρμόσει το δικό του success story στον Παναθηναϊκό, ώστε από τον πρώτο κιόλας χρόνο της παρουσίας του να τον κάνει ανταγωνιστικό απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή Ολυμπιακό. Με επωδό «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» ο Γιάννης Αναστασίου στοχεύει στη δημιουργία μιας επιθετικής ομάδας που θα σκοράρει σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα χρειάζεται πάντα ένα γκολ παραπάνω στη χειρότερη περίπτωση για να παίρνει τη νίκη. Πώς θα το πετύχει; Με γρήγορους παίκτες στις πτέρυγες, με αδιάκοπο πρέσινγκ ψηλά για να εμποδίζει τον αντίπαλο να «κατεβάζει» μπάλα και με σταθερό ρυθμό στο παιχνίδι χωρίς μεγάλες «κοιλιές» και μεταπτώσεις.

Το success story χρειάζεται βεβαίως και τα απαραίτητα «εργαλεία», τα οποία -έστω και με τα λίγα μέσα που διαθέτει (το μικρότερο μπάτζετ όλων των εποχών)- προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα από την αγορά του εξωτερικού αλλά και εντός συνόρων. Από τους παίκτες πάντως που στελέχωσαν το ρόστερ την περασμένη χρονιά, αρκετοί κρίνονται ή ανεπαρκείς ή ασύμφοροι. Οι Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Τοτσέ που ετοιμάζονται να κουνήσουν μαντίλι ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, οι Φορναρόλι, Κουίνσι, Βελάσκες στη δεύτερη. Αν βρει ομάδα, θα δοθεί μεταγραφή ο Πάπε Σο, δεν θα γίνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Μαρίνο, ανοικτό είναι το θέμα παραμονής του Πίντο.

O Mπαϊράμι έκανε την αρχή

Από τον Εμίρ Μπαϊράμι που έφτασε αργά χθες το βράδυ στην Αθήνα θα ξεκινήσει ο Γιάννης Αναστασίου το «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού. Ο πρώην άσος της Τβέντε (αγωνίστηκε δανεικός από τη Μονακό) είχε συμφωνήσει προ ημερών σε όλα με το «τριφύλλι», θα υποβληθεί σήμερα σε πλήρη ιατρικό έλεγχο και, αν όλα πάνε καλά, αμέσως μετά θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Ακολουθεί ο Σουηδός επιθετικός Μάρκους Μπερκ, ο οποίος είπε το «ναι» έπειτα από την προσωπική παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου για το πριμ υπογραφής και εντός των ημερών θα αποδεσμευτεί από το Αμβούργο. Ο Μπερκ αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...