Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Συρτάκι από τη sexy Ρία!

To εντυπωσιακό μοντέλο ενθουσίασε άλλη μία φορά τους Ιταλούς με τις χορευτικές του ικανότητες σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

22596g387H «Ελληνίδα θεά», όπως την αποκαλεί ο ιταλικός Τύπος, εξακολουθεί να κατακτά την τηλεόραση. Η σεξοβόμβα Ρία Αντωνίου, που για χάρη της χιλιάδες Ιταλοί τηλεθεατές παρακολούθησαν πέρυσι το σόου «Ballando con le Stelle», την ιταλική απάντηση στο «Dancing with the stars», έκανε νέα εμφάνιση που ξεσήκωσε. Φορώντας μια εντυπωσιακή κόκκινη, μακριά τουαλέτα, που τόνιζε το καλογυμνασμένο της κορμί, παρέδωσε μαθήματα χορού. Και μη φανταστείτε ότι χόρεψε ρούμπα, σάμπα ή τανγκό, αλλά ελληνικότατο συρτάκι!

Η πανέμορφη Ελληνίδα εισέβαλε στο πλατό της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης χορεύοντας συρτάκι μαζί με τον πολύ δημοφιλή παρουσιαστή Fabio Canino, ενώ στη συνέχεια κι αφού ο Ιταλός είχε μάθει τα βασικά βήματα του χορού, σχολίασαν μαζί -και με πολύ χιούμορ- την ιταλική επικαιρότητα. Εντύπωση βέβαια προκάλεσε το γεγονός ότι ο Fabio κάλεσε τη Ρία στην εκπομπή του, καθώς πέρυσι, όταν εκείνη ήταν μία από τους χορευτές του ιταλικού σόου χορού «Ballando con le stelle», δεν της είχε και μεγάλη… συμπάθεια. Τα σχόλιά του ύστερα από κάθε χορευτική της εμφάνιση μόνο κολακευτικά δεν ήταν.

Ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό έχει αγκαλιάσει ζεστά τη Ρία, αφού όπως και στο χορευτικό σόου έτσι και σε αυτή της την εμφάνιση κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποθεωτικά μηνύματα. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προέτρεπαν τους υπευθύνους προγράμματος της RAI να δώσουν στην… μπάμπολα δική της εκπομπή, ώστε να την απολαμβάνουν πιο συχνά στη μικρή οθόνη. Τους μήνες που πέρασαν πάντως εκτός από κάποιες guest εμφανίσεις μαζί με τα άλλα αστέρια του «Ballando con le stelle» το μόνο που έκανε ήταν να… εισβάλει σαν χείμαρρος στη μουσική βιομηχανία, καθώς ηχογράφησε ένα χορευτικό τραγούδι με τίτλο «Just dance», ενώ πήρε μέρος και στο κάστινγκ για μια κινηματογραφική ταινία. Βέβαια δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται ως μοντέλο.

Λατρεία

Τα ιταλικά περιοδικά μόδας τη λατρεύουν και κάθε τόσο φιλοξενούν editorial με την Ελληνίδα να ποζάρει ντυμένη με ακριβά ρούχα μεγάλων σχεδιαστών. Φέτος βρίσκεται ξανά σε συζητήσεις για show, ενώ είναι γνωστό ότι την έχει πάρει υπό την προστασία της η μεγάλη κυρία της ιταλικής τηλεόρασης Μίλι Καρλούτσι, παρουσιάστρια του ιταλικού σόου χορού. Στην περίπτωση που η RAI επιλέξει και φέτος να προβάλει τη δημοφιλή εκπομπή, ενδεχομένως να δούμε τη Ρία σε ρόλο-έκπληξη.

Η επιτυχία και η αποδοχή από το κοινό στην Ιταλία ήταν αναμενόμενες, ωστόσο η πρώην Μις Ελλάς είδε το άστρο της λάμπει πριν από λίγο καιρό και στη μακρινή Κίνα. Πασίγνωστο περιοδικό, που κυκλοφορεί σε εκατομμύρια αντίτυπα, φιλοξένησε στις σελίδες του φωτογράφηση της Ρίας ως σέξι αμαζόνας ή παίκτριας του ποδοσφαίρου, καθώς και συνέντευξή της. Το πώς η Ρία βρέθηκε να μαγεύει τους Κινέζους παραμένει άγνωστο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ψάχνει στο εξής την τύχη της στα fortune cookies, ούτε θα χρειαστεί να πετάξει νομίσματα στη Φοντάνα ντι Τρέβι.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...