Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η σφαγή του γυναικολόγου

Αγριο έγκλημα στο Αλιβέρι της Εύβοιας.

(Πηγή φωτ.: eviazoom.blogspot.com)

Τρόμος στην Εύβοια μετά την άγρια δολοφονία ζευγαριού στο Αλιβέρι! Ο στυγερός  εγκληματίας, ο οποίος έκοψε το νήμα της ζωής των ανθρώπων που τον είχαν στη δούλεψή τους και του πρόσφεραν μεροκάματο, συνελήφθη από αστυνομικούς και ομολόγησε ότι προέβη σε αυτή την πρωτοφανούς αγριότητας και μίσους πράξη, επειδή τα δυστυχή θύματα του όφειλαν χρήματα…

«Τους σκότωσα, γιατί μου χρωστούσαν. Ελιωσα με μια πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι στον λαιμό του γιατρού»… Η ομολογία του 23χρονου Πακιστανού, που σκότωσε εν ψυχρώ τον 56χρονο γυναικολόγο Νικόλαο Πολυδωρόπουλο και την 54χρονη σύζυγό του Αικατερίνη Αμυραδάκη μέσα στη βίλα τους στην Ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι Ευβοίας, προκάλεσε σοκ ακόμη και στους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Κυνικός, ψύχραιμος και αμετανόητος, ο νεαρός κηπουρός του άτυχου ζευγαριού ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αιτία του αποτρόπαιου εγκλήματος, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ήταν οι οικονομικές διαφορές. «Μου είχαν δώσει λιγότερα από αυτά που είχαμε συμφωνήσει» ισχυρίστηκε κι έπειτα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τα θύματά του.

«Είχα πάει στο σπίτι για να λύσουμε την οικονομική διαφορά που είχαμε για τα δεδουλευμένα μου. Οταν και πάλι αρνήθηκαν, επιτέθηκα και προσπάθησα να πνίξω τον γιατρό. Αυτός όμως αντιστάθηκε… Αρπαξα ένα ξύλινο κοντάρι και το κάρφωσα στον λαιμό του. Τη γυναίκα τη χτύπησα πολλές φορές στο κεφάλι με μια πέτρα».

Το χρονικό

Το αιματοβαμμένο κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ του Σαββάτου. Για πολλές ώρες η κόρη του άτυχου γυναικολόγου και της συνταξιούχου τραπεζικού, που μένει στην Αθήνα, προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους, αλλά μάταια. Ετσι, ανήσυχη, τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου και ζήτησε από τους αστυνομικούς να μεταβούν στη βίλα της οικογένειας προκειμένου να δουν αν οι γονείς της είναι καλά. Περίπου στις 22.30 άντρες του αστυνομικού τμήματος έσπευσαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι τόσο η κεντρική είσοδος όσο και η πόρτα του περιβόλου της οικίας ήταν κλειδωμένες. Ετσι πήδησαν την πετρόχτιστη μάντρα και αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα.

Μέσα στην πισίνα της βίλας βρήκαν την άτυχη γυναίκα. Ο δράστης τής είχε σχεδόν πολτοποιήσει το κεφάλι με μια μεγάλη τσιμεντόπλακα. Μπαίνοντας στο εσωτερικό του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κρεβατοκάμαρα νεκρό και τον 56χρονο γυναικολόγο. Ο δολοφόνος, αφού τον είχε χτυπήσει αρκετές φορές στο κεφάλι με την ίδια πλάκα, τον αποτελείωσε καρφώνοντάς του ένα ξύλινο κοντάρι στον λαιμό. Το μένος του ήταν τόσο μεγάλο που το αντικείμενο έκοψε την καρωτίδα του θύματος.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα θύματα προσδιόρισε τον θάνατό τους περί τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Από την έρευνα που διεξήχθη διαπιστώθηκε ότι το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο. Ο δράστης φεύγοντας κλείδωσε τα πτώματα στο σπίτι και πήρε μαζί του τα κλειδιά. Αμέσως οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προχώρησαν σε περισσότερες από δεκαπέντε προσαγωγές ατόμων που κατά καιρούς βοηθούσαν το ζευγάρι στις δουλειές του σπιτιού. Ολα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν έδειχναν τον 23χρονο Πακιστανό κηπουρό, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό είχε έντονους καβγάδες με το ζευγάρι. O ίδιος ισχυρίστηκε ότι φεύγοντας αφαίρεσε πιστωτικές κάρτες και κάρτες ανάληψης χρημάτων, καθώς και λιγοστά μετρητά που υπήρχαν στο σπίτι.

Μόλις η κόρη των θυμάτων έμαθε τα τραγικά νέα από τους αστυνομικούς, μετέβη στην περιοχή, ενώ χθες έφτασε εσπευσμένα από την Αγγλία, όπου σπουδάζει, και ο γιος τους.

Ψυχρός, σκληρός και με συνεργούς

Ο 23χρονος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους για τη σφαγή του ζευγαριού, εντοπίστηκε χθες το πρωί από αστυνομικούς στη Νέα Λάμψακο και αμέσως μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας. Εκεί, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», προσπάθησε να ξεγελάσει τις διωκτικές αρχές. «Ηταν ψυχρός και σκληρός. Απαντούσε ορθά-κοφτά. Επεσε όμως σε διάφορες αντιφάσεις και στο τέλος έσπασε και ομολόγησε» ανέφερε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και πρόσθεσε: «Ισχυρίζεται ότι διέπραξε μόνος του το διπλό έγκλημα. Ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις ότι είχε και συνεργούς. Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη». Εναντίον του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη θα μεταφερθεί ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...