Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Φύλακας-άγγελος για τρία μικρά αγόρια

Η Αννα Βίσση υιοθέτησε παιδιά από την Κένυα, τα οποία ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες στις φυλακές ανηλίκων και πλέον τα θεωρεί παιδιά της.

Στην ερώτηση «πόσα παιδιά έχει η Αννα Βίσση;» μη βιαστείτε πλέον να απαντήσετε. Γιατί εκτός της Σοφίας, που σε τρεις μήνες θα της χαρίσει το πρώτο της εγγονάκι, η τραγουδίστρια είναι και μαμά τριών αγοριών! Η Αννα έχει υιοθετήσει τρία παιδάκια από την Κένυα, τα οποία γνώρισε στο τελευταίο της ταξίδι.

Οπως έχουμε γράψει στην «Espresso», η Αννα Βίσση πριν από δύο χρόνια επισκέφθηκε την αφρικανική χώρα, ύστερα από πρόσκληση του μητροπολίτη Κένυας Μακάριου αλλά και του Ιδρύματος «Σοφία για τα παιδιά», το οποίο στηρίζει φανατικά, ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια που γινόταν να δημιουργηθεί στη χώρα ένα ορφανοτροφείο. «Είναι ένα όνειρο ζωής. Δεν θα ήθελα απλώς να στείλω τα χρήματα από μια συναυλία, αλλά επιθυμώ να πάω εκεί, να μιλήσω και να δω από κοντά αυτά τα παιδιά που τόσο υποφέρουν και έχουν ανάγκη από αγάπη και μια αγκαλιά» είχε δηλώσει τότε η τραγουδίστρια στους φίλους της. Τελικά το ‘πε και το ‘κανε! 

Η επίσκεψή της στη χώρα της ανατολικής Αφρικής, όπου το μέλλον των παιδιών είναι άδηλο, ήταν ουσιαστική και μάλιστα με θεάρεστο τρόπο. Στη διάρκεια του ταξιδιού της γνώρισε τρία αγόρια που η δραματική ιστορία τους τη συγκίνησε τόσο ώστε να γίνει ο φύλακας-άγγελός τους. Σύμφωνα με το κυπριακό site elita.com, πρόκειται για τρία αδέλφια, τον Μπέρναρντ 13 ετών, τον Χάρισον 12 ετών και Πάτρικ 10 ετών, τα οποία ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες στις φυλακές ανηλίκων, μέχρι που το ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά» τα πήρε υπό την επίβλεψη και την προστασία του.

Οταν η Αννα ενημερώθηκε για την υπόθεση, ανέλαβε προσωπικά τα τρία ταλαιπωρημένα αδερφάκια, στο πλαίσιο του  προγράμματος «Υιοθετώ ένα παιδί» του ιδρύματος. Από τότε τα θεωρεί κάτι παραπάνω από απλά μέλη της οικογένειάς της, τα θεωρεί παιδιά της!

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ


2f96g896Αυλαία με επωνύμους και πολλά ευτράπελα για τους «Δαίμονες»

Με επώνυμους θεατές και πολλά ευτράπελα επί σκηνής έπεσε η αυλαία για τους «Δαίμονες». Η ροκ όπερα, που στο φετινό «ανέβασμα» της έκοψε περίπου 50.000 εισιτήρια, δεν θα πει τελικά οριστικό «αντίο». Οπως ενημέρωσε η Αννα Βίσση συγκινημένη στο τέλος της παράστασης, θα συνεχιστεί τον Οκτώβριο για ακόμη δέκα μέρες.

Εκτός από δάκρυα όμως η τελευταία παράσταση είχε και πολλά γέλια. Οπως συνήθως συμβαίνει στο φινάλε κάθε θεατρικού έργου, έτσι και στους «Δαίμονες» προκλήθηκε το γνωστό… αλαλούμ επί σκηνής. Οι ηθοποιοί σε κάποιες σκηνές πρόσθεταν δικά τους λόγια στον ρόλο τους με σκοπό πάντα το γέλιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτό που συνέβη στη σκηνή όταν ένας Αμερικανός δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από τη Ροζάνα (Αννα Βίσση) και ο Ντάνιελ (Παναγιώτης Πετράκης) του επισημαίνει εκτός κειμένου: «Σε θυμόμουν παχύ, μάλλον θα έκανες τη δίαιτα μιας Ελληνίδας σταρ, της Αννας Βίσση». Σε άλλη σκηνή ο Πετράκης κράτησε σε διάρκεια περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε το φλογερό φιλί προς την πρωταγωνίστρια, με αποτέλεσμα το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.

Την τελευταία παράσταση παρακολούθησαν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη σύζυγό του Κιμ Κίλιαν, ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγο του Δώρα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Καγιά, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Χριστίνα Πολίτη κ.ά.

ΑΛΚ. ΜΠΟΥ.


33g699g5Συγκίνηση Βίσση για τον πρώτο… Ντάνιελ

Μεγάλη συγκίνηση ένιωσε η Αννα Βίσση το βράδυ του Σαββάτου, όταν πληροφορήθηκε ότι στην πλατεία του «Παλλάς» βρισκόταν ο ηθοποιός που πρώτος υποδύθηκε στο πλευρό της τον ρόλο του Ντάνιελ, στη ροκ όπερα «Δαίμονες». Ο Γιάννης Σαμσιάρης μετά την παράσταση πήγε στο καμαρίνι της Αννας για να τη συγχαρεί προσωπικά και να θυμηθούν τα… παλιά. Εννοείται ότι σχολίασε και την εμφάνιση του… διαδόχου του, Παναγιώτη Πετράκη, ο οποίος κέρδισε το χειροκρότημα με την ερμηνεία του στον αρκετά απαιτητικό ρόλο του Ντάνιελ. Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Σαμσιάρης πρωταγωνιστεί σε εναλλακτικές θεατρικές παραστάσεις που ανεβάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

ΑΛΚ. ΜΠΟΥ.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...