Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Σουλεϊμάν ο… ειρηνοποιός!

Στις διαδηλώσεις στην Πόλη κατά του Ερντογάν ο Χαλίτ Εργκέντς και πολλοί αστέρες της σειράς.

22g68n963Ο Σουλεϊμάν στέκει… μεγαλοπρεπής μαζί με το χαρέμι και τους υπηκόους του στις διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη! Ο τηλεοπτικός Σουλεϊμάν ή Χαλίτ Εργκέντς, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ο οποίος χαίρει απεριόριστης εκτίμησης στη χώρα του, είναι μπροστάρης στους αγώνες στους οποίους μετέχει και ο καλλιτεχνικός κόσμος. Για του λόγου το αληθές, εκτός από τη σύζυγό του Μπεργκιουζάλ Κορέλ, η οποία έγινε γνωστή στην Ελλάδα ως Σεχραζάτ, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στις επάλξεις του αγώνα την τηλεοπτική σύζυγό του Μαχιντεβράν -κατά κόσμον Νουρ Αϊσάν-, τον γιο του ηγεμόνα Μουσταφά (Μεχμέτ Γκιουνσούρ), αλλά και τον Ρουστέμ Αγά. Ολοι μαζί διαδήλωσαν κατά του Ερντογάν, ενώ μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι των τεχνών στηρίζουν την προσπάθεια.

«Σε όλη μου τη ζωή δεν ήμουν υπέρ του καβγά και της βρισιάς. Δεν σήκωσα χέρι ποτέ σε κανέναν. Είμαι αρκετά ήρεμος και ψύχραιμος άνθρωπος. Οσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τον χαρακτήρα μου. Πιστεύω πως το πιο άλυτο πρόβλημα μπορεί να λυθεί με κουβέντα, με αλληλοκατανόηση, δικός μου τρόπος επίλυσης προβλημάτων θα είναι αυτός. Δεν στηρίζω και δεν θα στηρίξω κανέναν που ασκεί βία, ας είναι το κράτος, η Αστυνομία, ο λαός, ακόμη και συγγενείς. Οποιος ασκεί βία θα γίνει άδικος ακόμη και αν έχει δίκιο. Οποιος έχει άδικο όσο και να ασκεί βία δεν θα έχει δίκιο» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Τούρκος ηθοποιός εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους διαδηλώνει.   Και ενώ η χώρα συνεχίζει να μοιάζει με καζάνι που βράζει, εμφανής ήταν χθες η προσπάθεια εκτόνωσης από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μπουλέντε Αρίντς που ζήτησε συγγνώμη από τους διαδηλωτές για την υπερβολική βία που χρησιμοποίησε η Αστυνομία το πρωί της περασμένης Παρασκευής και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση πήρε το μάθημά της. Εκανε πάντως διάκριση μεταξύ της αρχικής διαμαρτυρίας και του κύματος διαμαρτυριών που έχει απλωθεί πλέον σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ έσπευσε να μιλήσει για παραπληροφόρηση, αναφερόμενος σε όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ


225g896jh8Οι σκληρές… κούκλες των τουρκικών ΜΑΤ!

Οταν είναι με πλήρη εξάρτυση δύσκολα μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει από τους άντρες συναδέλφους τους. Στο «πεδίο» της μάχης μπορεί και να «πολεμούν» με περισσότερη λύσσα από εκείνους, καθώς προσπαθούν ασυνείδητα να πείσουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι και οι άντρες. Οταν τελειώσει η «δουλειά», βγάζουν το κράνος κι ανακαλύπτει κανείς όμορφες γυναίκες που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν ακόμη και μοντέλα, μια και το τέλεια γυμνασμένο λόγω επαγγέλματος σώμα τους υποστηρίζει τα όμορφα πρόσωπά τους. Είναι οι γυναίκες αστυνομικοί που υπηρετούν στις τουρκικές μονάδες αντιμετώπισης ταραχών, οι οποίες τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτορεπόρτερ που καλύπτουν τις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών στην Κωνσταντινούπολη και τις άλλες πόλεις της χώρας.

Εκπαιδευμένες το ίδιο σκληρά με τους άντρες συναδέλφους τους, μπορούν να εκτελέσουν κάθε εντολή, ακόμη και αν αυτή είναι ιδιαίτερα σκληρή. Το γεγονός ότι δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους και δεν μπορεί να διαπιστωθεί το φύλο τους οδηγεί σε έκπληξη όταν κάποιος τις δει, μετά το τέλος των συγκρούσεων, να βγάζουν το κράνος, αποκαλύπτοντας ότι κάτω από αυτό κρυβόταν ίσως μια ευγενική φυσιογνωμία. Και όταν κανείς τις ρωτά για τη σκληρότητα της δουλειάς τους, απαντούν πως πρόκειται για δουλειά που κάνουν όπως και οι άντρες συνάδελφοί τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...