Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Υπουργός σε… ρόλο ντετέκτιβ

Ο Νίκος Δένδιας σχεδόν κάθε βράδυ κάνει εφόδους στο κέντρο της Αθήνας και ελέγχει τις νυχτερινές βάρδιες των αστυνομικών στους δρόμους.

«Περιπολίες» και αιφνιδιαστικές εφόδους στο κέντρο της Αθήνας κάνει σε καθημερινή βάση ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νικόλαος Δένδιας! Οχι, ο υπουργός δεν φόρεσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ούτε ζώστηκε τ’ άρματα για να επιβάλει ο ίδιος τον νόμο στις προβληματικές περιοχές των Αθηνών. Θέλει, όμως, να έχει ιδία γνώση για το αν το πράττουν οι υφιστάμενοί του!3f96f896

Με τη συνοδεία μόνο του ένοπλου οδηγού του και με το προσωπικό του αυτοκίνητο, ο Ν. Δένδιας κατεβαίνει incognito σχεδόν κάθε βράδυ στο κέντρο της πρωτεύουσας και ελέγχει ιδίοις όμμασι αν οι αστυνομικοί που έχουν νυχτερινή βάρδια στις γειτονιές του κέντρου βρίσκονται στα πόστα τους και εκτελούν στο ακέραιο τις εντολές που έχουν λάβει από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.!

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», κάθε βράδυ, όταν φεύγει από το γραφείο του για να πάει στην κατοικία του, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη παρεκκλίνει από την πορεία του και… κόβει βόλτες στους αθηναϊκούς δρόμους. Αθόρυβα, χωρίς κάμερες, φωτογράφους και δημοσιογράφους να τον συνοδεύουν και χωρίς να τραβούν τα βλέμματα των περαστικών, ο κ. Δένδιας και ο οδηγός του ελέγχουν αν η παρουσία των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. είναι έντονη στις γειτονιές στις οποίες καταγράφονται αυξημένα κρούσματα εγκληματικότητας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία από τις ιδιωτικές εξορμήσεις του ο υπουργός έπεσε και σε… μπλόκο αστυνομικών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα! Οι ένστολοι, οι οποίοι δεν είχαν αντιληφθεί ποιον επιχειρούσαν να ελέγξουν, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου. Πήραν θέσεις όπως ακριβώς έχουν εκπαιδευτεί, με το χέρι τους στη λαβή του όπλου τους, και ζήτησαν από τον οδηγό να ανοίξει το παράθυρο, ώστε να τους δώσει αρχικά τα χαρτιά του και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν έλεγχο. Μόλις αντιλήφθηκαν ποιος επέβαινε στο αυτοκίνητο, «πάγωσαν». Γρήγορα, όμως, κατάλαβαν ότι είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους, όταν ο υπουργός -ο οποίος είχε μείνει ακίνητος χωρίς να εμφανίζεται όσο κρατούσε ο έλεγχος- κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τους έδωσε συγχαρητήρια για τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο έκαναν το καθήκον τους!

Θα πατάξει κάθε εγκληματική συμπεριφορά

Ακόμα και στην οδό Τοσίτσα και σε άλλα στέκια τοξικομανών στο κέντρο της Αθήνας έχει κάνει την εμφάνισή του ο κ. Δένδιας και μάλιστα κατά τη διάρκεια νυχτερινών επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. στις συγκεκριμένες περιοχές, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Espresso», ο κ. Δένδιας είναι αποφασισμένος να μην αφήσει ούτε σπιθαμή ελεύθερου χώρου σε λαθρομετανάστες, εγκληματικές ομάδες και τάγματα εφόδου στο κέντρο της Αθήνας. Ελεγε, μάλιστα, χαρακτηριστικά πρόσφατα σε στενούς συνεργάτες του: «Οι νόμιμοι πολίτες, Ελληνες και ξένοι, το μόνο που δεν θα σταματήσουν να βλέπουν στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας είναι η έντονη παρουσία της Αστυνομίας».

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...