Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΑναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Ομορφιά made in… Χόλιγουντ για Τατιάνα

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από το site της το μυστικό της υπέροχης επιδερμίδας της.

Θεραπεία ομορφιάς α λα Χόλιγουντ για την Τατιάνα Στεφανίδου. Στα πρότυπα χολιγουντιανών σταρ σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση κινείται η Τατιάνα Στεφανίδου.  Η ίδια μάλιστα αποφάσισε να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό μέσω του site της.  «Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μια μαγική θεραπεία που με βοήθησε πολύ και έκανε το πρόσωπό μου να φαίνεται αρκετά χρόνια νεότερο. Τη δοκίμασα, είναι εντελώς ακίνδυνη για την υγεία και δεν χρειάζεται νυστέρι ή χειρουργείο», γράφει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ίδια μάλιστα εξηγεί τους λόγους που δεν μπορεί να κάνει κάποια δραστική θεραπεία: «Εγώ, λόγω της καθημερινής μου παρουσίας στην τηλεόραση και των σύντομων διακοπών μου το καλοκαίρι (που απαγορεύονται οι δραστικές παρεμβάσεις στο δέρμα), είμαι αναγκασμένη να ακολουθώ πολύ ήπιες θεραπείες χωρίς παρενέργειες. Δεν θα χρειαστεί να μπουν στον οργανισμό σας ξένα υλικά, παρά το ίδιο σας το αίμα εμπλουτισμένο! Ισως να έχετε διαβάσει για το PRP. Πρόκειται για το ακρωνύμιο του Platelets Rich Plasma, δηλαδή πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. Στην ουσία πρόκειται για μια εξελιγμένη μεσοθεραπεία».

Η γοητευτική παρουσιάστρια εξηγεί αναλυτικά ποια είναι η μέθοδος που την έχει κάνει να διατηρεί την ομορφιά της και να είναι άκρως εντυπωσιακή: «Αυτό επιτυγχάνεται από τα επί μέρους συστατικά των αιμοπεταλίων, δηλαδή τους αυξητικούς παράγοντες και τις κυτοκίνες. Από τα αιμοπετάλια, με εξειδικευμένη επεξεργασία και συγκεκριμένο τρόπο φυγοκέντρισης του αίματος, συλλέγονται και διοχετεύονται στην επιλεγμένη περιοχή οι ενεργοποιημένοι αυξητικοί παράγοντες και κυτοκίνες. Μία από τις ιδιότητες των αυξητικών παραγόντων είναι η ενεργοποίηση των stem cells, δηλαδή των ενήλικων βλαστοκυττάρων της περιοχής έκχυσης. Τα stem cells διαθέτουν όλες τις πληροφορίες δομικότητας της περιοχής όπου βρίσκονται από τη στιγμή που ο άνθρωπος γεννιέται, έτσι ώστε το άτομο να αναπτυχθεί και ώς την ολοκλήρωσή του (20-25 ετών). Μετά την ηλικία αυτή τα stem cells… τεμπελιάζουν και δρουν μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις τραυματισμού ή φθοράς του οργανισμού. Η έκχυση του συγκεκριμένου βιολογικού υλικού ενεργοποιεί τα ενήλικα βλαστοκύτταρα της περιοχής, με αποτέλεσμα εάν πρόκειται για το δέρμα, να έχουμε φυσιολογική παραγωγή ενδογενούς κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος στα άτομα που έχει μειωθεί αυτή η παραγωγή λόγω ηλικίας, συνθηκών διαβίωσης (κάπνισμα, αλκοόλ κ.ά.), διατροφικών συνηθειών» λέει η Τατιάνα Στεφανίδου σκιαγραφώντας τη μέθοδο, που κάνει θραύση και στο εξωτερικό. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της για το αν έχει κάνει επεμβάσεις η Τατιάνα Στεφανίδου είχε απαντήσει χαρακτηριστικά: «Κάνω ό,τι μπορώ κι εγώ. Από την άλλη, το να ερωτώνται οι γυναίκες αν έχουν κάνει μπότοξ ή τι άλλο έχουν κάνει, το βρίσκω λίγο αγενές. Οταν μια γυναίκα μιλά ανοιχτά για τέτοια θέματα, χάνει το μυστήριο και τη μαγεία της. Οταν αποφασίσω να κάνω πλαστική, θα το κάνω και δεν θα το πω σε κανέναν!»

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...