Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η «σκοτεινή» Eurovision της Γιάννας Tερζή

Αποκαλύψεις για τη «σκοτεινή» πλευρά της Eurovision έκανε η...

H Αχτσιόγλου υπέκυψε στο trend πειρασμό και μας έδειξε ένα άλλο...

Mια... άλλη Εφη Αχτσιόγλου από αυτήν που ξέρουν οι...

«Θα δώσω και την… ψυχή μου»

Ο Καρεμπέ (και ο Ισά) στις πρώτες τους δηλώσεις στο λιμάνι.

Ετοιμοι να ανταποκριθούν στις (υψηλές) απαιτήσεις των ρόλων τους δήλωσαν χθες Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά. Ο στρατηγικός σύμβουλος της διοίκησης και ο αθλητικός διευθυντής παρουσιάστηκαν από τους Πειραιώτες και σκιαγράφησαν το πλάνο για τη νέα σεζόν τονίζοντας την πρόθεσή τους να φέρουν στην ομάδα ποιοτικούς παίκτες. «Να είμαστε αποτελεσματικοί και επαρκείς. Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο την Ευρώπη. Θα πρέπει να βλέπουμε και την Ελλάδα» τόνισε ο Καρεμπέ και πρόσθεσε ότι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το καλό όνομα που έχει ο Ολυμπιακός με τις συνεχείς παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ προκειμένου να πείσει μεγάλους παίκτες να έρθουν στην ομάδα.

Από την άλλη, ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ και του Ιωνικού προανήγγειλε ουσιαστικά μία με δύο μεταγραφές από το… πάνω ράφι και συμπλήρωσε ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο για Ελλάδα και Ευρώπη βασισμένο στο ταλέντο και την εμπειρία. Επίσης, απέφυγε να αποκαλύψει το ύψος του μπάτζετ όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό και υπογράμμισε ότι ακόμη δεν είναι ξεκάθαρος ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν αλλά και θα φύγουν από την ομάδα. Είπε πάντως ότι στις μεταγραφές θα παίξει ρόλο το πόσο θέλει ένας παίκτης να παίξει στον Ολυμπιακό κι όχι πόσα χρήματα θα πάρει, ενώ υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει, μαζί με τον Καρεμπέ, να κλείσουν κάποιους παίκτες προτού ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ θεωρεί τιμή που επιστρέφει -όπως είπε- στην «κόκκινη» οικογένεια και επανέλαβε ότι λόγω πολλών υποχρεώσεων δεν θα βρίσκεται πολύ συχνά στην Αθήνα. Υποσχέθηκε όμως ότι θα δώσει και την ψυχή του για να «τρέξει» το νέο πρότζεκτ. Από την άλλη, ο Νοτιοαφρικανός επισήμανε ότι παραιτήθηκε από την προηγούμενη δουλειά του (μάνατζερ ποδοσφαιριστών) και έθεσε στόχο την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


«Δεξαμενή» παικτών στην ατζέντα του Ισά

Το ταξίδι των Γάλλων στη Μαδρίτη

Το γαλλοϊσπανικό χρώμα θα κυριαρχήσει στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Σήμερα ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Πιέρ Ισά αναμένεται να μεταβούν στη Μαδρίτη, όπου θα έχουν συνάντηση με τον Μίτσελ και τον Λορένθο. Λογικά, στη σύσκεψη θα τεθούν επί τάπητος θέσεις και ονόματα. Ωστόσο τίθεται ένα ερώτημα αναφορικά με το πόσο εύκολα θα εναρμονιστεί το… λάτιν πλάνο με το οποίο ξεκίνησαν να δουλεύουν οι δύο Ισπανοί με εκείνο που θα έχουν να αντιπροτείνουν οι δύο «Γάλλοι». Ειδικά ο Ισά, ως μάνατζερ παικτών, διαθέτει μεγάλη «δεξαμενή» ονομάτων από το γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ λέγεται ότι στην ατζέντα του υπάρχουν και αρκετές λύσεις από το αγγλικό πρωτάθλημα. Πάντως, χθες ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, στο περιθώριο της παρουσίασης των δύο νέων στελεχών, έριξε τους τόνους της ονοματολογίας. Ο Γιάννης Βρέντζος άφησε να εννοηθεί ότι δεν στοχεύουν σε ποδοσφαιριστές με το κασέ (3.000.000 ευρώ) του Μισίμοβιτς αλλά ούτε είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ρήτρες αποδεσμεύσεων της τάξης των 6.000.000 ή 7.000.000 ευρώ, όπως ήταν η περίπτωση του Πέδρο Λεόν. Αυτό σημαίνει ότι (λογικά) πρέπει να αποκλειστούν αρκετά «ηχηρά» ονόματα που προτάθηκαν. Μεταξύ αυτών και του Γκρανέρο που είχε συμβόλαιο 3.800.000 ευρώ με την ΚΠΡ. Αναφορικά με το κομμάτι των αποδεσμεύσεων, παρ’ ότι ο Ισά ήταν εκπρόσωπος των Μοντέστο, Ντιακιτέ και Πίνο, λέγεται ότι δεν κερδίζουν πόντους παραμονής και πιθανότατα οι τρεις τους δεν θα συνεχίσουν του χρόνου στο λιμάνι.

Χ. Τ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...