Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Προβλέψεις για 10/6

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη σάς ευνοεί στα περισσότερα από τα σχέδια σας, οπότε μπορείτε να προχωρήσετε άφοβα στην εκπλήρωση των στόχων σας. Ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα είστε ακαταμάχητοι, καθώς η γοητεία σας είναι τόσο έντονη που κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Περίεργες φαίνονται οι σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς συναντάτε αντιδράσεις που δεν περιμένετε. Δεν χρειάζεται να επιμένετε πεισματικά στις απόψεις σας, αν έχετε κάνει λάθη, καλό θα ήταν να τα παραδεχτείτε. Ετσι ανοίγετε έναν δίαυλο καλύτερης επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και η αεικίνητη φύση σας μπορεί να σας οδηγήσει να επισκεφτείτε μέρη όπου δεν έχετε βρεθεί στο παρελθόν. Θα αισθανθείτε πολύ ωραία, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας γεμίσει ψυχικά και θα σας καλύπτει επικοινωνιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ θετικές οι εξελίξεις όσον αφορά τα οικονομικά σας. Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν και θα σας προσφέρουν ικανοποιητικά κέρδη, ενώ θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τα έξοδα σας. Η προσωπική σας ακτινοβολία είναι αρκετά ενισχυμένη, οπότε κανένας δεν μπορεί να σας αρνηθεί τίποτα.

ΛΕΩΝ: Αναμφίβολα είστε ο κυρίαρχος της ημέρας! Ο δρόμος είναι ανοιχτός για να μπορέσετε να φτάσετε χωρίς κόπο στους στόχους σας. Στα αισθηματικά σας η εύνοια είναι περισσότερη, μπορείτε να εκπλαγείτε ευχάριστα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ενώ όσοι είστε μόνοι θα συναντήσετε άτομα που θα εκδηλώσουν έντονα το ενδιαφέρων τους για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εντονο προσκήνιο επικρατεί στις κοινωνικές επαφές σας. Μην εμπιστεύεστε κανέναν και να ξέρετε πως οι περισσότεροι άλλα λένε και άλλα εννοούν. Εσείς με την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σας οχυρώνεστε καλά απέναντι σε οποιαδήποτε περίπτωση. Μην εξωτερικεύετε τις βαθύτερες σκέψεις σας και δώστε σημασία στα όνειρά σας, μπορεί να είναι προφητικά.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα νιώσετε ιδιαίτερη ανάγκη να βρεθείτε με καλούς σας φίλους και να αισθανθείτε καλά με τη συντροφιά τους. Μπορείτε άνετα να το καταφέρετε και να περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Πολύ καλή ημέρα είναι η σημερινή και για τον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα διακριθείτε για την απόδοση και τις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπλέκεστε πολύ με πράγματα που δεν έχουν ιδιαίτερη αξία και δυστυχώς σας ρίχνουν αρκετά ψυχολογικά. Μην ασχολείστε με το παρελθόν, αφήστε το πίσω σας και προσπαθήστε να βάλετε γερές βάσεις για τη μελλοντική πορεία σας. Το ερωτικό ένστικτό σας είναι αρκετά δυνατό. Καλύτερο θα είναι να εκτονωθείτε δημιουργικά σε αυτόν τον τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ καλή ημέρα για όσους σπουδάζετε σας, καθώς χάρη στις δυνατότητές σας κερδίζετε μια πολύ θετική κριτική για τις προσπάθειές σας. Αν νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε διαφορετικά, να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει ή αν θέλετε να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, μπορείτε άνετα να το κάνετε. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε πολύ εργατικοί και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη, έτσι στο επαγγελματικό περιβάλλον όλοι σας εκτιμούν και σας σέβονται. Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε σίγουρα θετικές εντυπώσεις και να βάλετε σταθερά θεμέλια για την επαγγελματική σας εξέλιξη, με την προϋπόθεση πως θα είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενώ έχετε τη διάθεση να κάνετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, δυστυχώς όλα αυτά δεν βρίσκουν σύμφωνο τον σύντροφό σας. Κάντε υπομονή, γιατί μια αντιπαράθεση ασφαλώς δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση, αποφύγετε όμως τις υπερβολές, ειδικά στην κατανάλωση φαγητού και ποτού.

ΙΧΘΥΕΣ: Χάρη στη γλυκύτητα και την ευγένειά σας εύκολα κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων. Ετσι οι συνάδελφοι στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε ευκολότερα τους στόχους σας. Η ημέρα είναι επίσης ιδανική για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, αλλά και τον χώρο όπου ζείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...