Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Βγάζει φτερά ο Πορτογάλος

Γιατί ο Σάντος δεν υπογράφει.

Κλειστά κρατάει ακόμη ο Φερνάντο Σάντος τα χαρτιά του όσον αφορά την παραμονή του στην εθνική ομάδα μέχρι το 2016. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δεχθεί πρόταση από την ΕΠΟ για επέκταση του συμβολαίου του για δύο επιπλέον χρόνια, μια και αυτό που είναι σε ισχύ ολοκληρώνεται αμέσως μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ωστόσο παρουσιάζεται ιδιαίτερα επιφυλακτικός. Ακόμη και το μπόνους που του έχει προσφέρει η ομοσπονδία για πριμ πρόκρισης ίσο με τις ετήσιες απολαβές του (650.000 ευρώ) σε περίπτωση πρόκρισης στο Euro 2016 δεν φαίνεται να δελεάζει τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος φέρεται να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις με στελέχη της ΕΠΟ και ιδίως με τον πρόεδρο Γιώργο Σαρρή.  Επιπλέον επιθυμία του είναι να εργαστεί σε σύλλογο γνωρίζοντας ότι η πόρτα του ΠΑΟΚ είναι στο μέλλον πάντα ανοιχτή.

Η νίκη επί της Λιθουανίας προκάλεσε φυσικά ικανοποίηση στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αν και άφησε τέσσερις απώλειες. Οι Γκέκας, Χολέβας αποχώρησαν τραυματίες, αλλά έχουν χρόνο να αποθεραπευτούν, ενώ οι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς συμπλήρωσαν κάρτες και θα χάσουν το επόμενο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν. Στο μεταξύ, ο Κώστας Κατσουράνης σχολιάζοντας την παρουσία του στην Εθνική μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη δήλωσε: «Και εγώ βαρέθηκα να μας βλέπω, λίγο υπομονή, πέντε ματς και μετά το Mundial. Δεν σημαίνει κάτι αυτό, λίγο υπομονή και βλέπουμε. Ο Γιώργος είναι τεράστιο κεφάλαιο για την Εθνική. Από τη στιγμή που η ομάδα έχει επιτυχία, γέρνει προς τα εμάς η ζυγαριά».

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ


Νοέμβριος με μπαράζ

Αντίπαλοι στα μέτρα των διεθνών

Τα μπαράζ του Νοεμβρίου έχει αρχίσει να σκέφτεται πλέον η εθνική μας ομάδα που έχει «καπαρώσει» τη δεύτερη θέση στον όμιλό της και περιμένει να συμβούν δύο τινά για να προκριθεί απευθείας στο Μουντιάλ 2014: να κάνει δύο γκέλες η Βοσνία σε τέσσερα ματς (κάτι πολύ δύσκολο) και ταυτόχρονα να κάνει εκείνη μόνο νίκες στα υπόλοιπα ματς. Για την ώρα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης μεταξύ των καλύτερων δεύτερων, από τους οποίους ο ένατος θα μείνει εκτός και στα μπαράζ θα πάνε οι οκτώ πρώτες ομάδες. Το μοναδικό πράγμα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη από την ΟΥΕΦΑ αφορά το σύστημα που θα επικρατήσει για τον διαχωρισμό των ομάδων. Αμα επικρατήσει το σύστημα του Μουντιάλ 2010, όπου οι χώρες χωρίστηκαν σε ισχυρές και ανίσχυρες, τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για την Εθνική μας που θα συμπεριληφθεί στο γκρουπ των ισχυρών και θα βρει έναν αντίπαλο στα μέτρα της. Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί τώρα η κατάσταση στους υπόλοιπους ομίλους, μεταξύ των δεύτερων, η Ελλάδα θα είναι στο ένα γκρουπ μαζί με Κροατία, Γαλλία και Ρωσία και στο γκρουπ των ανίσχυρων θα είναι Ουγγαρία, Αλβανία, Βουλγαρία και Αυστρία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...