Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Προβλέψεις για 11/6

ΚΡΙΟΣ: Αρκετά θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, καθώς κάνετε τις κινήσεις που πρέπει, ενώ επιπλέον μπορείτε να βρείτε πράγματα που σας αρέσουν πολύ και χρειάζεστε πραγματικά σε πολύ καλή τιμή. Στα αισθηματικά σας, αν βασιστείτε στη φαντασία και το ένστικτό σας, θα βρείτε τον τρόπο ώστε να εκπληρώσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Προχωρήστε με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και θα πετύχετε πάρα πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε το επίκεντρο της προσοχής χάρη στην πληθωρική και καλοπροαίρετη διάθεσή σας. Μπορείτε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον των ανθρώπων γύρω σας και να αφήσετε τις θετικότερες εντυπώσεις. Ετσι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά με τη συντροφιά αγαπημένων σας φίλων αλλά και να δημιουργήσετε νέες αξιόλογες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε πολύ καλές φιλίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ θετικές οι προοπτικές για τα αισθηματικά σας καθώς κάνετε τις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Ετσι ο δρόμος προς την εκπλήρωση των επιθυμιών σας είναι ανοιχτός. Ακόμη κάποια πολύ καλή ιδέα που να αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Καλό είναι να είστε ανοιχτόμυαλοι και να μη βιαστείτε να απορρίψετε τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθετε έντονα κοινωνικοί και καθώς συνήθως αφήνετε πολύ καλές εντυπώσεις, θα προσφερθούν αρκετά πρόσωπα να περάσετε ωραία μαζί. Εκτός από παλιούς φίλους που έχουν αποδείξει τα πόσο σας εκτιμούν, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες νέες αξιόλογες γνωριμίες που να έχουν τις ανάλογες προϋποθέσεις για να εξελιχθούν σε καλές φιλίες. Δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον να δείξει συναισθηματικό ενδιαφέρον για το άτομό σας.

ΛΕΩΝ: Χάρη στη μοναδική επικοινωνιακή σας ικανότητα αλλά και λόγω της διαίσθησής σας μπορείτε να πλησιάσετε εύκολα όποιο πρόσωπο επιθυμείτε και να δημιουργήσετε τις θετικότερες εντυπώσεις. Είναι ευκαιρία να κάνετε σημαντικές επαφές ή να αναθερμάνετε γνωριμίες που έχετε παραμελήσει. Στα προσωπικά σας θα περάσετε έντονες ερωτικές στιγμές που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας και να μοιραστείτε τις απόψεις και τα ενδιαφέροντά σας. Ετσι θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά και να ανανεώσετε ουσιαστικά τη σχέση σας, με τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια ποιοτική γνωριμία με κάποιο άτομο που μπορεί να προέρχεται από το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ: Η γοητεία σας είναι πολύ μεγάλη και ενισχύεται περισσότερο από την καλή σας διάθεση. Ετσι μπορείτε να περάσετε όμορφες και πολύ δυνατές στιγμές όσον αφορά τα προσωπικά σας. Αρκεί να φροντίσετε εκτός από ευχάριστοι, να είστε και ξεκάθαροι όσον αφορά αυτά που θέλετε. Ετσι σίγουρα θα είστε σε καλό δρόμο όσον αφορά την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ θετικά τα πράγματα για τα αισθηματικά σας, καθώς μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να αναπτύξετε μια πολύ ουσιαστική επαφή μαζί του. Οσοι είστε μόνοι σας μπορείτε να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει αλλά θα χαρακτηρίζεται κι από την αυθεντικότητα που θέλετε. Ευνοείστε πολύ όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά ζητήματα, ενώ αρκετά καλές θα είναι οι συνθήκες για τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθετε κάπως κουρασμένοι από τους έντονους ρυθμούς των τελευταίων ημερών γι’ αυτό αποφασίζετε να χαμηλώσετε τους τόνους και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Ετσι χαλαρώνετε απολαμβάνοντας τη συντροφιά της οικογένειάς σας ενώ μια επίσκεψη από αγαπημένους σας φίλους σίγουρα θα σας ανεβάσει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σας είναι κάπως περίεργη καθώς θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά την ίδια στιγμή τα εμποδίζετε να βγουν στην επιφάνεια. Ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να δείξει την αγάπη και την κατανόηση που χρειάζεστε, απλώς θέλει την ενθάρρυνσή σας. Ανοιχτείτε και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα απ’ όσο περιμένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χαρείτε πολύ τη συντροφιά αγαπημένων φίλων σας αλλά θέλετε και την οικογενειακή θαλπωρή. Εφευρετικοί όπως είστε, σίγουρα μπορείτε να καταφέρετε και τα δύο. Αρκετά θετικές είναι και οι οικονομικές σας προοπτικές. Μπορείτε να κάνετε αποτελεσματικά σχέδια για το μέλλον σας αλλά και να λάβετε βοήθεια εκεί που δεν το περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επικοινωνία είναι το μεγάλο σας προσόν για σήμερα. Μιλήστε ανοιχτά για ό,τι θελήσετε και χάρη στους γλυκούς τρόπους σας δύσκολα μπορεί να σας αντισταθεί κανείς. Πολύ όμορφες εκπλήξεις σάς περιμένουν στα αισθηματικά σας. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να βρίσκεστε σε ετοιμότητα και να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...