Κοινός «στόχος»

Ηθοποιοί και αθλητές φωτογραφήθηκαν για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού

Η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Ναυπλιώτου και το ζευγάρι του αθλητισμού των Λευτέρη Πετρούνια και Βασιλικής Μιλλούση βρίσκονται ανάμεσα στα αναγνωρίσιμα πρόσωπα που επιλέχθηκαν ώστε να συμβάλουν φέτος στην εκστρατεία «Η μόδα βάζει στόχο τον καρκίνο του στήθους».

Από την
Τεριάννα Παππά

Εκτός από τις δύο ηθοποιούς, τον ολυμπιονίκη της ενόργανης και την πρωταθλήτρια του ίδιου αθλήματος και σύντροφό του, μπροστά στον φακό του θερμού υποστηρικτή της δράσης και γνωστού φωτογράφου Τάκη Διαμαντόπουλου πόζαραν επίσης -φορώντας το χαρακτηριστικό μπλουζάκι της καμπάνιας- και οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κατερίνα Λέχου και Αννα Κορακάκη.

Μάλιστα, όλοι τους συμμετείχαν και σε ένα διαφημιστικό σποτ, μέσα από το οποίο προτρέπουν στην πρόληψη, θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν ακόμη περισσότερο το κοινό.

Η εκστρατεία είναι μέλος της δράσης της ΜΚΟ «Στόχος – Πρόληψη», μιας διεθνούς πρωτοβουλίας που έχει σκοπό να μεταφέρει το αισιόδοξο μήνυμα της πρόληψης σε όλες τις γυναίκες. Παράλληλα, συγκεντρώνει χρήματα προκειμένου να υλοποιεί δράσεις, οι οποίες σχετίζονται με την πρόληψη της ασθένειας του καρκίνου του στήθους.

Οχημα της δράσης είναι τα περίφημα μπλουζάκια που σχεδίασε o Ralph Lauren, καθώς και τα άλλα προϊόντα με σήμα τον στόχο.

Ετσι, κάθε φορά που κάποιος αγοράζει ένα τέτοιο μπλουζάκι, μια άπορη γυναίκα αποκτά πρόσβαση στην πρόληψη.

Ακόμη ο «στόχος» προσφέρει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε εκείνες που έχουν ανάγκη, αντλώντας την πληροφόρηση από τα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ