Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Ο πραγματικός πόλεμος γίνεται στην Ελλάδα…»!

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης εξήγησε στους Ισπανούς της Ρεάλ και της Μπάρτσελόνα τι σημαίνει ντέρμπι «αιωνίων» – Απόψε στο ΣΕΦ (21.00) ο τρίτος τελικός Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Απόψε στις 21.00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στον τρίτο τελικό των πλέι οφ, που μπορεί να είναι ο τελευταίος της σειράς, αν οι «πράσινοι» επικρατήσουν των «ερυθρολεύκων». Και μπορεί αυτό να ακούγεται απλό, αλλά ύστερα από όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, μετά τον κυριακάτικο αγώνα στο ΟΑΚΑ, κανείς δεν… ποντάρει το χέρι του πως όλα θα πάνε καλά. Μετά τις «πολεμικές» ανακοινώσεις των διοικήσεων ακολούθησε νέα αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της χθεσινής κλήρωσης των διαιτητών. Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, αλλά και ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος, έκαναν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας στο ΟΑΚΑ σε βάρος των διαιτητών του δεύτερου τελικού με βάση και όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, και ο αντιπρόεδρος, Μάνος Παπαδόπουλος, χαρακτήρισαν ψευδή όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνος και επικαλέστηκαν όσα αναφέρουν οι εκθέσεις του ΟΑΚΑ και της Αστυνομίας. Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν ότι το να επικαλούνται οι «πράσινοι» την έκθεση του ΟΑΚΑ είναι σαν να χρησιμοποιούν τη μαρτυρία του θυρωρού τους. Για το τυπικό της υπόθεσης, η κλήρωση για το αποψινό ματς στο ΣΕΦ έβγαλε την τριάδα Σχινά, Κορομηλά και Ταβουλαρέα, ενώ, αν γίνει ματς την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, θα το διευθύνουν οι Χριστοδούλου, Τανατζής και Καρακατσούνης.

Μαυροκεφαλίδης: «Ο πραγματικός πόλεμος γίνεται στην Ελλάδα»

Και μπορεί στην Ισπανία οι φίλοι του μπάσκετ να εντυπωσιάζονται από το κλίμα έντασης στους τελικούς της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά για έναν «δικός μας», τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, δεν… ιδρώνει το αφτί του. Ο πρώτος ισπανικός τελικός είχε πολλή ένταση, σε σημείο που χαρακτηρίστηκε «πόλεμος» από τον Τύπο της χώρας. Μάλιστα η «Marca» χαρακτήρισε τους τελικούς της ACB… «a la griega» (α λα ελληνικά). Ο Μαυροκεφαλίδης από την εμπειρία του στους ελληνικούς τελικούς ξέρει πως αυτό που ζει τώρα ως παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν είναι τίποτα. «Ο πραγματικός πόλεμος γίνεται στην Ελλάδα, όχι εδώ» δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο σέντερ των Καταλανών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...