Διαλογισμός για τον Ερωτόκριτο

Ο σχεδιαστής αποκαλύπτει στην «Espresso» πώς έγινε ενεργειακός θεραπευτής και άλλαξε ριζικά τη ζωή του

Ο σχεδιαστής αποκαλύπτει στην «Espresso» πώς έγινε ενεργειακός θεραπευτής και  άλλαξε ριζικά τη ζωή του

Εναλλακτικός θεραπευτής ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής! Ο γνωστός σχεδιαστής θέλησε να ανοίξει τους ορίζοντές του, γι’ αυτό και παρακολούθησε μαθήματα για ρέικι και theta healing, μαθήματα αυτογνωσίας και NLP, αποκτώντας πτυχίο.

Από την Τεριάννα Παππά

Η ιδιότητά του ως ενεργειακού θεραπευτή τού έχει δώσει μεγάλη χαρά, αφού βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλάζοντάς τους τη ζωή, πάντα με τη δική τους βοήθεια, προς το καλύτερο.

«Εγινα ενεργειακός θεραπευτής, αρχικά για τον εαυτό μου, αφού ύστερα από κάποια ιδιαίτερα γεγονότα -δεν μου αρέσει η λέξη άσχημα- τα οποία συνέβησαν στη ζωή μου (σ.σ.: έχει χάσει τον γιο του από καρκίνο), ανακάλυψα ότι εκεί που πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν άλλες δυνάμεις, ανακαλύπτεις πολλαπλάσιες!» λέει στην «Espresso» ο Ερωτόκριτος και συνεχίζει: «Πρόκειται για δύο τρόπους θεραπείας -το ρέικι και το theta healing-, που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης αλλά και ζωής σε όποιον τους ακολουθήσει.

Αναπτύσσεις νέους ορίζοντες προς διαχείριση καταστάσεων, οι οποίες πριν σου φαίνονταν “βουνό”. Με τη δεύτερη μέθοδο αλλάζουν ακόμη και οι πεποιθήσεις που είχε κάποιος από παιδί, όπως η χαμηλή αυτοεκτίμηση, και βλέπει πια τα γεγονότα από άλλη θέση. Αυτή η μέθοδος γίνεται μέσω διαλογισμού, όπου το “εγώ” δεν παρεμβαίνει στο υποσυνείδητο κι έτσι περνάμε τις θετικές πεποιθήσεις που απαιτούνται για μια αρμονική ζωή».
Ο σχεδιαστής έχει μετατρέψει τον 6ο όροφο του κτιρίου όπου βρίσκεται το ατελιέ του και σε χώρο διαλογισμού και θεραπείας.

Ενθουσιασμένος

«Οι πελάτες είναι 100% ενθουσιασμένοι, γιατί αυτό που διδάσκω γίνεται σε βιωματικό και όχι σε θεωρητικό επίπεδο, γι’ αυτό και έχει πάντα αποτελέσματα. Μάλιστα, είναι τόσος ο κόσμος που έρχεται, που δεν έχω χρόνο να τους δω όλους».
Αν και «τρέχει» παράλληλα και τη δουλειά του ως designer, ο Ερωτόκριτος είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που μπορεί να βοηθάει με τις συγκεκριμένες ενεργειακές μεθόδους, γι’ αυτό και η πολύωρη απασχόλησή του στο στούντιο θεραπειών δεν τον κουράζει, αφού παίρνει ενέργεια από τα χαμόγελα των πελατών του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ