Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Δολοφονία ο θάνατος της Φαίης

Το ιατροδικαστικό πόρισμα δείχνει ως αιτία τα πολλαπλά βίαια χτυπήματα.

2968963g5893Η Φαίη δεν χτύπησε στον… προφυλακτήρα! Νέα τροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπλάχα στη Νέα Μάκρη δίνει το ιατροδικαστικό πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο η κοπέλα δεν έχασε την ισορροπία της και χτύπησε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του φίλου της, αλλά ο θάνατός της μετά από δεκαέξι μερόνυχτα στην Εντατική ήταν αποτέλεσμα πολλαπλών και εξαιρετικά βίαιων χτυπημάτων! Ο 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης υποστήριζε με πάθος ότι ο φονικός ξυλοδαρμός της κοπέλας του ήταν ατύχημα και δήλωνε συντετριμμένος για τον θάνατό της. Η Δικαιοσύνη δεν πείστηκε από τα λεγόμενά του και διέταξε την προφυλάκισή του για τη στυγερή δολοφονία της 23χρονης. Τώρα όμως έρχεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή για να καταρρίψει τους ισχυρισμούς του περί ατυχήματος και να σφίξει και άλλο τον κλοιό γύρω του.

Το πόρισμα

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η όμορφη Φαίη έφερε πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Το συμπέρασμα του ιατροδικαστή έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τα όσα είχε υποστηρίξει ο 23χρονος, ότι δηλαδή πάνω στον καβγά η 23χρονη έχασε την ισορροπία της κι έπεσε πάνω στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του. Αντίθετα, ο ειδικός που εξέτασε το άψυχο σώμα της κοπέλας φαίνεται πεπεισμένος πως ο θάνατός της προήλθε από πολλαπλά χτυπήματα που προήλθαν από θλον όργανο, το οποίο δεν είναι κατ’ ανάγκη κάποιο εργαλείο που χρησιμοποίησε ο δράστης, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ήταν τα… χέρια ή και τα πόδια του 25χρονου! Ωστόσο, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ακόμη: «Οίδημα και εξάρθρημα στο δεξί χέρι, εκχυμώσεις στον δεξιό γλουτό, στον δεξιό μηρό και στα γόνατα, χτύπημα στο αριστερό πόδι και εκχυμώσεις στην αριστερή οπίσθια κνημιαία χώρα»!

Η «Espresso» επικοινώνησε και με τη δικηγόρο της 23χρονης Φαίης, Αναστασία Ασπρίδη, η οποία δήλωσε τα εξής: «Η ιατροδικαστική έκθεση είναι σαφέστατη. Η θανούσα δέχθηκε χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Φέρει κακώσεις στη δεξιά και αριστερή θωρακική χώρα, καθώς επίσης και λακτίσματα στα πόδια και στο χέρι». Από την πλευρά του, ο συνήγορος του 25χρονου, Στάθης Καρυδαμάτης, αμφισβήτησε ότι η κοπέλα έφερε πολλαπλά τραύματα, λέγοντας ότι δέχθηκε ένα μοναδικό χτύπημα στο κεφάλι. Στο μεταξύ, ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις από ανθρώπους που πιθανώς γνωρίζουν πληροφορίες για την υπόθεση. Μάλιστα, ένας μάρτυρας φέρεται να πρόσθεσε ένα σημαντικό στοιχείο για την πορεία της ανάκρισης.

Οργισμένος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Στεφανάκης του εκμυστηρεύτηκε πως την οργή του το μοιραίο βράδυ της 6ης Απριλίου την προκάλεσε το γεγονός πως την ώρα που μιλούσαν με τη Φαίη πέρασε από το σημείο ένα φιλικό του πρόσωπο, το οποίο θεωρούσε πως τη φλέρταρε! Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας φέρεται να έχει εκδηλώσει την επιθυμία να ερευνηθεί από τις Αρχές ο φορητός υπολογιστής της, καθώς επίσης και το κινητό της που παρέδωσε στην Αστυνομία η αδελφή της.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...