Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Να ξεσπιτωθούν για να αποφύγουν νέα καταστροφή προτιμούν 115 οικογένειες από τον...

Να ξεσπιτωθούν από το χωριό τους προκειμένου να αποφύγουν...

Παρά τις πανάκριβες τιμές, το ίντερνετ στην Ελλάδα είναι πιο αργό και...

Ενώ χρυσοπληρώνουμε κάθε μήνα τις εταιρίες παροχής πρόσβασης στο...

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών αποκάλυψε ότι τη στιγμή της τραγωδίας στα...

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως 14 μήνες...

Καλογεροπούλου, Ντενίση και Ψάλτη αποχαιρέτησαν τον μεγάλο Γιάννη Φέρτη

Οι τρεις γυναίκες της ζωής του αποχαιρέτησαν τον μεγάλο...

Ενας απόλυτος σταρ με φόντο την Ακρόπολη

Ο Ιθαν Χοκ παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του «Πριν τα μεσάνυχτα» και μοίρασε χαμόγελα και αυτόγραφα στους θαυμαστές του.

Φιλικός, ευδιάθετος, φορώντας κοστούμι στο χρώμα της άμμου και μπλε γραβάτα και με όρεξη να υπογράψει αυτόγραφα, ο Ιθαν Χοκ απέδειξε γιατί είναι ένας από τους πιο προσιτούς σταρ του Χόλιγουντ. Αν και έφτασε στο θέατρο «Παλλάς» με καθυστέρηση μίας ώρας για την πρεμιέρα της ταινίας «Πριν τα μεσάνυχτα», αποζημίωσε τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος για να τον δει από κοντά μοιράζοντας πόζες στους φωτογραφικούς φακούς, υπογραφές και αγκαλιές. Μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του, τη Γαλλίδα, Ζιλί Ντελπί (που να τονίσουμε ότι διάλεξε ένα απλό μαύρο φόρεμα για να εμφανιστεί στην πρεμιέρα) υποδέχτηκε τους Ελληνες ηθοποιούς που πήραν μέρος στην ταινία. ο Αμερικανός σταρ δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά του τη Χαρούλα Αλεξίου σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης, αφού το «Τανγκό» της έντυσε μουσικά τόσο το τρέιλερ όσο και την ταινία. Η Ξένια Καλογεροπούλου, η Αθηνά Ραχήλ Τσαγκάρη, ο Πάνος Κορώνης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος που συμμετέχουν στο φιλμ βρέθηκαν στο πλευρό των πρωταγωνιστών και του σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.2296f859g63

«Η Ελλάδα είναι μαγική χώρα, πάντα ήταν, αλλά αυτό ισχύει εδώ και χιλιάδες χρόνια, δεν περιμένατε εμάς να σας το πούμε», δήλωσε κατά την είσοδό του ο Αμερικανός ηθοποιός. Για την ταινία είπε ότι «είναι συναρπαστικό να μας βλέπουμε κάθε φορά εννέα χρόνια μεγαλύτερους, μοιάζει σαν πείραμα όλο αυτό». Μετά την προβολή της ταινίας ο Ιθαν Χοκ με την οικογένειά του επισκέφτηκε το Μουσείο της Ακρόπολης σε μια μεταμεσονύχτια πριβέ ξενάγηση, όπως είχε γίνει και με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο πέρυσι το καλοκαίρι. Στον χώρο του εστιατορίου διοργανώθηκε χαλαρή εκδήλωση με φόντο τον ιερό βράχο για τους συντελεστές της ταινίας, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Φεστιβάλ Αθηνών.

Φιλέλληνας

Από χτες το πρωί, ως άψογος επαγγελματίας, ο Ιθαν Χοκ ετοιμάστηκε για τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις Τύπου. Ο ηθοποιός δεν σταμάτησε να δηλώνει πόσο γοητευμένος είναι από τη χώρα μας. Ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόταν την Ελλάδα. Ο… έρωτάς του είχε αρχίσει τον Αύγουστο του 2009, όταν είχε έρθει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου με την παράσταση «Χειμωνιάτικο παραμύθι». Αν και τότε ήθελε να επισκεφτεί περισσότερα μέρη, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις -όπως φάνηκε- δεν του άφηναν και μεγάλο περιθώριο, γι’ αυτό και πέρυσι μέσα από την ταινία προσπάθησε να προβάλλει όσο τον δυνατόν περισσότερες ομορφιές μπορούσε. Ο φιλέλληνας Αμερικανός σταρ δεν αρκείται βέβαια στις ομορφιές των τοπίων και τα πολιτιστικά διαμάντια του τόπου μας, αλλά φαίνεται να γνωρίζει καλά και την ελληνική κουζίνα. Ετσι ακόμα και ανάμεσα στις χθεσινές συνεντεύξεις, όταν ζήτησε κάτι να… τσιμπήσει για να πάρει δυνάμεις παρήγγειλε χωριάτικη σαλάτα, ενώ και η οικογένειά του δοκίμασε ελληνικές παραδοσιακές νοστιμιές.3396f896h96

Λαμπερές παρουσίες χωρίς… κόκκινο χαλί

Μπορεί να μην είχε τοποθετηθεί κόκκινο χαλί στην είσοδο του «Παλλάς», ωστόσο οι λαμπερές παρουσίες που βρέθηκαν στο θέατρο για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Πριν τα μεσάνυχτα» έφεραν με τον δικό τους τρόπο αέρα… Χόλιγουντ στη βραδιά. Αρκετά νωρίς έφτασε στο «Παλλάς» η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη. Ακολούθησε ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής με τη σύζυγό του Ελένη, ενώ όσο περνούσε η ώρα τα φλας άστραφταν όλο και περισσότερο. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης (που δήλωσε ότι έχει δει την ταινία, όπως και τις δύο προηγούμενες, και μάλιστα έχει βρει κομμάτια του εαυτού σ’ αυτές), η Μαρία Ναυπλιώτου, η Λήδα Ματσάγκου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η γοητευμένη και φανατική θαυμάστρια του Χοκ, Ζέτα Δούκα, ο Αντώνης Λουδάρος και η Ολγα Μαλέα εκπροσώπησαν τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ακόμη, ο Σάκης Ρουβάς, η Μαριάννα Λάτση με τον γιο της Πάρη Κασιδόκωστα, η Ορσαλία Παρθένη, η Πόπη Τσαπανίδου, ο Ηλίας Ψινάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης έδωσαν το παρών στη λαμπερή πρεμιέρα, φανερά ενθουσιασμένοι που θα έβλεπαν από κοντά τον πρωταγωνιστή μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ – ΦΩΤ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...