Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Προβλέψεις για 17/6

ΚΡΙΟΣ: Ο καλός συντονισμός των κινήσεων και ο δυναμισμός σας φέρνουν πολύ κοντά την επιτυχία σε επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πολύ θετικό ότι έχετε και υποστήριξη στις προσπάθειες σας, καθώς όλοι αναγνωρίζουν την ευθύτητα και την τιμιότητά σας. Πολύ καλές εξελίξεις αναμένονται και σε οικογενειακά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταφέρνετε να παρασύρετε τους πάντες στον ρυθμό σας, χάρη στην καλή σας διάθεση. Ετσι σήμερα είστε η ψυχή της παρέας και όλοι κρέμονται από τα χείλη σας. Η μέρα είναι πολύ καλή για να ρισκάρετε, να τολμήσετε και να πετύχετε.  Ο,τι αναβάλλατε μέχρι τώρα ήρθε η ώρα να το κάνετε σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι γνωστό πως είστε αρκετά ανοιχτοχέρηδες, σήμερα όμως κινδυνεύετε πραγματικά να κάνετε έξοδα που ξεπερνάνε κατά πολύ τις δυνατότητές σας. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί αν λέτε πράγματα που δεν πιστεύετε αληθινά, να είστε σίγουροι πως κάποιοι θα το αντιληφθούν ανοίγοντας τον δρόμο για παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το καλύτερο θα ήταν να πάτε ένα μικρό ταξίδι μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα. Σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά και θα νιώσετε ανανεωμένοι. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο, επισκεφτείτε κάποια πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό. Θα νιώσετε όμορφα και θα καταλάβετε ότι σας εκτιμούν.

ΛΕΩΝ: Η διαίσθησή σας είναι έντονα ενεργοποιημένη και καθοδηγεί τα βήματά σας στην εργασία. Εμπιστευτείτε την και το αποτελέσματα θα σας εκπλήξει. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πολύ καλά, καθώς χειρίζεστε ορθά τις καταστάσεις και βεβαιώνεστε για την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθετε πολύ ανανεωμένοι. Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σας είναι στα ύψη. Λειτουργείτε σαν μαγνήτης, τραβώντας τα βλέμματα προς το μέρος σας και προσελκύετε τις ευκαιρίες που αναζητάτε. Μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, οι μεγαλύτερες ικανοποιήσεις σας αφορούν όμως τον αισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Περίεργο και παρασκηνιακό είναι το κλίμα γύρω από εσάς. Από τη στιγμή που άλλοι δεν σας φανερώνουν τις αληθινές τους προθέσεις, σίγουρα δεν χρειάζεται να ξέρουν τις δικές σας. Μην είστε σίγουροι για τίποτε, φανείτε όμως ιδιαίτεροι επιφυλακτικοί σε τυχόν καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανάγκη σας για κοινωνικότητα είναι αυξημένη. Το γεγονός πως αρκετοί φίλοι θα σας θυμηθούν θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Θα περάσετε πολύ ωραία και δεν αποκλείεται να έχετε απρόσμενη συμπαράσταση και βοήθεια σε κάτι που σας απασχολεί από πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι αρκετά τεταμένο. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα περιμένατε κι έτσι χάνετε εύκολα την υπομονή και την ψυχραιμία σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε πάση θυσία την επίδειξη αλαζονείας, που δεν θα σας ωφελήσει καθόλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρ’ ότι δεν συμπαθείτε τις αλλαγές, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό. Ετσι θα εμπλουτίσετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και θα νιώσετε ανανεωμένοι. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί ιδιαίτερα, μια ανέλπιστη βοήθεια θα σας δώσει τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα δεν είστε στα πάνω σας. Προσπαθείτε μέσα από μια ανασκόπηση στο παρελθόν να βρείτε τις ρίζες σημερινών καταστάσεων, όμως δεν το πετυχαίνετε, απλώς ρίχνετε την ψυχολογία σας, οπότε μη μπείτε σ’ αυτή τη διαδικασία. Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί διατηρώντας την αυθεντικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεσή σας είναι αρκετά περίεργη, καθώς ακροβατεί ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει. Προσπαθείτε να βρείτε μια ισορροπία, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται από δύσκολο έως αδύνατο. Στον αισθηματικό τομέα οι πειρασμοί είναι σοβαροί. Προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...