Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Προβλέψεις για 18/6

ΚΡΙΟΣ: Οι φίλοι θα σας δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ θα μείνετε ευχαριστημένοι από το γεγονός πως σας καταλαβαίνουν και είναι δίπλα σας. Στα αισθηματικά σας είστε ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, δεχτείτε όμως και κάποιες υποχρεώσεις που συνεπάγεται η σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, καθώς θα σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στην κατανομή των εξόδων σας. Ισως έρθουν στα χέρια σας και κάποια χρήματα με απρόσμενο τρόπο. Ασχοληθείτε με τη διαρρύθμιση του χώρου σας και κάντε αλλαγές που θα σας ανανεώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν σκοπεύετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απαιτούν κάποιο ρίσκο εκ μέρους σας, ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Χάρη στον συνδυασμό διαίσθησης και λογικής θα φτάσετε στην επιτυχία των σκοπών σας. Επίσης θα σας προσφερθούν ευκαιρίες για διασκέδαση με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας αλλάζει πολύ εύκολα και είναι δύσκολο να σας καταλάβουν οι άλλοι. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία μέσα σας για να διατηρήσετε την αρμονία στο περιβάλλον σας. Προσέξτε πιθανές παρεξηγήσεις στην οικογένεια. Είναι προτιμότερο να αναζητήσετε σήμερα τη συντροφιά καλών σας φίλων.

ΛΕΩΝ: Μη βασίζεστε σε όσα ακούτε. Είναι γεγονός πως αρκετά πρόσωπα θα αναζητήσουν τη συντροφιά σας, εσείς όμως πρέπει να είστε σε θέση να διακρίνετε τις προθέσεις τους και να αποφασίσετε ανάλογα. Θετικές είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, ειδικά αν σας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα λόγια σας έχουν τη μοναδική ικανότητα να προβληματίζουν θετικά τους γύρω σας. Ετσι, αν θέλετε να ζητήσετε κάτι ή να πλησιάσετε κάποιο πρόσωπο, προχωρήστε αμέσως. Θετικές είναι οι εξελίξεις σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς θα βρεθείτε με αγαπημένους σας φίλους και θα περάσετε όμορφες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ: Πολύ καλή μέρα για όσους είστε αδέσμευτοι, καθώς μια σημαντική γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε μια σχέση που θα σας καλύπτει ουσιαστικά, υποσχόμενη επιπλέον σταθερότητα και διάρκεια. Οσοι είστε ήδη σε σχέση να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις που θα τονώσουν το ενδιαφέρον για τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν νιώθετε πεσμένοι από το βάρος δυσκολιών, μην το βάζετε κάτω. Εχετε την ικανότητα να βλέπετε μπροστά κι έτσι μπορείτε να προγραμματίσετε τις κινήσεις σας με επιτυχία, ενώ ίσως λάβετε και απρόσμενη βοήθεια. Στα αισθηματικά σας να είστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο πληθωρικός σας χαρακτήρας είναι πολύ ευχάριστος για τους φίλους σας αλλά μάλλον κουραστικός για την οικογένειά σας. Αν φροντίσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Μην αφήνετε την επαγγελματική σας εξέλιξη να σας γίνεται εμμονή. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα εισπράξετε πολλή αγάπη και ζεστασιά από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ζώντας πολύ όμορφες στιγμές. Οι αδέσμευτοι σε κάποια κοντινή μετακίνησή σας μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας γοητεύσει και θα σας αγγίξει και ψυχικά. Δείξτε προσοχή στην οικογένεια για να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ολα τα γεγονότα της σημερινής ημέρας θα συμβάλουν στην καλή σας διάθεση αλλά και στη δυνατότητα να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις σε καταστάσεις που σας απασχολούν. Αυτό συμβαίνει γιατί η ψυχή σας βρίσκεται σε αρμονία. Θα ακούσετε κάποια νέα από πρόσωπα που ζουν μακριά σας και θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήνετε σκέψεις για το παρελθόν να ρίχνουν την ψυχολογία σας. Κρατήστε μόνο τις εμπειρίες που είχαν κάτι να σας διδάξουν. Εξάλλου στη ζωή υπάρχει συνάμα η χαρά με τη λύπη. Εξαιρετικές είναι οι προοπτικές στα αισθηματικά σας, με την προϋπόθεση να μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...