Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Προβλέψεις για 19/6

ΚΡΙΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή είναι στα πάνω της, καθώς είναι πολλοί αυτοί που θα σας θυμηθούν και θα έχετε τόσες προτάσεις, που δεν θα ξέρετε ποια να διαλέξετε. Θετικότατες είναι η εξελίξεις και για τα επαγγελματικά σας, καθώς μπορείτε να υλοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες. Αρκεί μόνο να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας και να ενεργήσετε ανάλογα.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν σχεδιάζετε κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, καθώς υπάρχουν αρκετές δυσκολίες που δεν έχετε λάβει υπ’ όψιν σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αποφύγετε κάθε ρίσκο και δείξτε ψυχραιμία στα οικογενειακά σας, καθώς το κλίμα είναι εκρηκτικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χάρη στην ευχέρεια λόγου που σας διακρίνει, μπορείτε να ζητήσετε ό,τι θέλετε. Δύσκολα μπορεί κάποιος να σας αρνηθεί οτιδήποτε, χάρη στον μοναδικό τρόπο και την ευγένεια που σας διακρίνει. Αρκετά θετικές είναι οι εξελίξεις και για τα οικονομικά σας, ενώ κάποια νέα που θα ακούσετε και θα αφορούν άτομα που μένουν μακριά σας θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε με μοναδική ευκολία να καταλαβαίνετε τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων γύρω σας και έτσι μπορείτε με επιτυχία να προσαρμόζετε ανάλογα τη συμπεριφορά σας απέναντί τους. Η γοητεία σας είναι ιδιαίτερα έντονη και είστε μεγάλος πόλος έλξης. Προσπαθήστε όμως να καταπολεμήσετε την τάση σας για εσωστρέφεια.

ΛΕΩΝ: Παραμερίστε λίγο την ανάγκη σας να έχετε σε όλα δίκιο, καθώς μπορεί να γίνει αφορμή για έντονες αντιπαραθέσεις στη σχέση σας. Οσοι είστε αδέσμευτοι φανείτε προσεκτικοί σε καινούργιες γνωριμίες, καθώς μπορεί αρχικά να σας ενθουσιάσουν, αλλά να αποδειχθούν χωρίς ιδιαίτερη ουσία στη συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, καθώς χάρη στο ομαδικό πνεύμα που σας διακρίνει και την προσοχή που δίνετε στις λεπτομέρειες πετυχαίνετε και με το παραπάνω να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Με τη συντροφιά αγαπημένων σας φίλων θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να αποβάλετε το στρες της καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ: Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας είναι πολύ θετικές, καθώς οι προσδοκίες σας γίνονται πραγματικότητα και μάλιστα με αρκετά απρόοπτο τρόπο. Ολα είναι πιθανά, γι’ αυτό καλό είναι να είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε τα γεγονότα της σημερινής ημέρας. Πολύ καλό είναι το κλίμα και στα επαγγελματικά σας, καθώς κάνετε τον συνδυασμό κινήσεων που σας οδηγεί στην επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σίγουρα οι αντιξοότητες που καλείστε να αντιμετωπίσετε είναι αρκετές, το να υιοθετήσετε όμως μια πικρή και πεισματική στάση σίγουρα δεν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τίποτα. Μόνο με την υπομονή και τη διπλωματία μπορείτε να ενεργήσετε αποτελεσματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ικανότητα στο να βλέπετε μπροστά οδηγεί τις κινήσεις σας σε επιτυχία, ειδικά όσον αφορά επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Και στα προσωπικά σας όμως όλα εξελίσσονται πολύ θετικά, καθώς εμπνέετε πολύ ευχάριστα συναισθήματα στον περίγυρό σας. Θα μάθετε κάποιες ειδήσεις που θα αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ικανοποιηθείτε ιδιαίτερα από τα ευχάριστα νέα που θα ακούσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να εξελίξετε περισσότερο τη σχέση σας με την προϋπόθεση να είστε ξεκάθαροι και να τολμήσετε να κάνετε αλλαγές όπου χρειάζεται. Τα αποτελέσματα σίγουρα θα σας εκπλήξουν ιδιαίτερα ευχάριστα. Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά και τα οικονομικά σας, καθώς κάνετε σωστό προγραμματισμό των εξόδων σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποια ποσά να βρεθούν με πολύ ξαφνικό τρόπο στα χέρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οτιδήποτε και αν θελήσετε να πετύχετε μπορείτε να το καταφέρετε σήμερα, καθώς τόσο οι πολύ ορθά συντονισμένες προσπάθειές σας όσο και η τύχη σάς βοηθούν να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Στον αισθηματικό τομέα κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην ιδιαίτερη γοητεία σας, ενώ στα επαγγελματικά οι προσπάθειές σας στρέφονται με επιτυχία. ειδικά αν κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα.

ΙΧΘΥΣ: Θέλετε να χαλαρώσετε από τους έντονους ρυθμούς των τελευταίων ημερών και να αφιερώσετε χρόνο μόνο σε ό,τι σας ευχαριστεί αληθινά. Δώστε σημασία στις ιδέες που θα σας έρθουν σήμερα, καθώς θα σας βοηθήσουν πολύ, αν τις αξιοποιήσετε σωστά. Ευνοείστε ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...