Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

«Μάγεψε» την Paramount με τους στίχους

Το τραγούδι του 16χρονου Βαγγέλη Γεωργιάδη από τη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σύντομα στο iTunes και το Amazon μέσω της Startune Records.

22j5j4k7896Είναι μόλις δεκαέξι χρόνων και με το τραγούδι του «Where are you now» κατάφερε να «μαγέψει» την αμερικανική εταιρεία ηχογραφήσεων «Paramount Songs» στο Νάσβιλ των ΗΠΑ και μέσω αυτής να φτάσει στη StarTune Records, που του άνοιξε τον δρόμο για το iTunes και το Amazon. Μόλις χθες ο Βαγγέλης Γεωργιάδης, μαθητής της Α’ Λυκείου στο 2ο Πειραματικό της Θεσσαλονίκης, έμαθε ότι σύντομα το τραγούδι του θα είναι διαθέσιμο στο iTunes και το Amazon, απ’ όπου θα μπορούν να το κατεβάσουν και να το ακούσουν εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο. Ο Βαγγέλης, που ήταν από μικρός ανήσυχη καλλιτεχνική φύση, έχει γράψει τους στίχους περίπου τριάντα τραγουδιών που βρίσκονται στα συρτάρια του, τα περισσότερα στην αγγλική γλώσσα.

Στις αρχές του έτους έστειλε τους στίχους του στην Paramount Song μετά από μια σύντομη έρευνα στο Διαδίκτυο για εταιρίες που υποδέχονται και βοηθούν νέους στιχουργούς. Σε διάστημα δύο εβδομάδων η εταιρεία, η οποία φτιάχνει ντέμο νέων καλλιτεχνών και τους φέρνει σε επαφή με γνωστές δισκογραφικές και παραγωγούς, του απάντησε ενθουσιασμένη, λέγοντάς του πως το τραγούδι έχει δυνατότητες να γίνει μεγάλη επιτυχία και του ζήτησε να υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό για την αξιοποίηση των στίχων του. Εφτιαξαν το ντέμο με μουσική δική τους και τη φωνή μιας Αμερικανίδας τραγουδίστριας με την οποία συνεργάζονται και σε μερικούς μήνες ο Βαγγέλης Γεωργιάδης είχε στα χέρια του το τραγούδι του. Η ιστορία όμως δεν σταμάτησε εκεί. Για το κομμάτι ενδιαφέρθηκε η StarTune Records, η οποία υποδέχεται τραγούδια νέων καλλιτεχνών και τα διαθέτει στο iTunes και το Amazon.

Το ρεφρέν

«Δεν το περίμενα. Είπα να δοκιμάσω και έτσι έγινε» λέει στην «Espresso» ο Βαγγέλης που θέλει να ασχοληθεί -παράλληλα με τις σπουδές του- με τη στιχουργική. Τα τραγούδια του έχουν θέμα τον έρωτα, όπως και το τυχερό τραγούδι (ρεφρέν): «Πού είσαι τώρα / που σε χρειάζομαι / δεν έχουμε περάσει πολλά / ήθελα όμως να σε κρατήσω / η απόσταση με πήρε από τα χέρια σου / είμαι στο χείλος του γκρεμού περιμένοντας σε να έρθεις να με πιάσεις / Η καρδιά μου δεν θα πάθει κακό / γιατί την κρατάς στα χέρια σου». Οι συμμαθητές του είναι υπερήφανοι και όλο το σχολείο ξέρει για τις επιδόσεις του. Μάλιστα οι καθηγητές του του έχουν ζητήσει να τραγουδήσουν τα παιδιά το τραγούδι στην αποφοίτηση. «Εχω μεγάλα όνειρα» λέει ο Βαγγέλης που στη σελίδα του στο Facebook μοιράζεται έναν στίχο της αγαπημένης του τραγουδίστριας Ριάνα: «Αν τα όνειρά σου δεν σε τρομάζουν, δεν είναι αρκετά μεγάλα».

ΜΑΡΙΑ ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...