Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Alpha θέλει τον Μπισμπίκη για τις σειρές «Τα κόκκινα φανάρια» και...

Μήλον της Εριδος ο Μπισμπίκης! Δύο σειρές πολιορκούν τον...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος...

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Παπασπηλιόπουλος – Σαμαρά: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει… έρωτας!

«Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» λέει ένα...

Προβλέψεις για 20/6

ΚΡΙΟΣ: Οι έντονοι ρυθμοί των τελευταίων ημερών σας έχουν κουράσει και έχετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τη φροντίδα του εαυτού σας. Απολαύστε την οικογενειακή θαλπωρή και τη ζεστασιά που προσφέρουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ετσι θα νιώσετε πολύ ικανοποιημένοι και ανανεωμένοι ψυχικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας για κοινωνικές επαφές είναι έντονη και είναι αρκετά τα πρόσωπα που θα θελήσουν να απολαύσουν τη συντροφιά σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την παρέα αγαπημένων σας φίλων, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια νέα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συμπεριφορά σας είναι αρκετά περίεργη, καθώς η λογική και το συναίσθημα βρίσκονται σε σύγκρουση οδηγώντας σε σπασμωδικές κινήσεις. Προσέξτε τον χειρισμό των οικονομικών σας και κρατήστε χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε τις διενέξεις και αποδείξτε την αξία σας μέσα από το έργο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευχάριστες συμπτώσεις θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα σας αποδείξουν πως τίποτα στη ζωή δεν γίνεται τυχαία. Λόγω της εσωτερικής σας αρμονίας, έχετε τον σωστό συντονισμό κινήσεων που οδηγεί τα βήματά σας στην επιτυχία. Ευχάριστες ειδήσεις από άτομα που ζουν μακριά σας θα σας δώσουν ιδιαίτερη χαρά.

ΛΕΩΝ: Η διαίσθησή σας λειτουργεί πολύ έντονα κι έτσι καταλαβαίνετε με μοναδική ευκολία τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σας και μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα τη συμπεριφορά σας απέναντί τους. Στον αισθηματικό σας τομέα θα ζήσετε πολύ έντονες ερωτικές εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν ψυχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσοχή θα χρειαστούν τα αισθηματικά σας, καθώς η δική σας επικριτική στάση και η περίεργη διάθεση του συντρόφου σας μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Μόνο με την υπομονή σας θα καταφέρετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Η παρέα αγαπημένων φίλων θα σας βοηθούσε να αποφορτιστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Χάρη στις αξιόλογες ικανότητές σας αλλά και τη διάθεση που δείχνετε για συνεργασία, αφήνετε εξαιρετικές εντυπώσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η σημερινή μέρα είναι ακόμα ιδανική για να ασχοληθείτε με τη διαρρύθμιση του χώρου σας αλλά και τη γενικότερη φροντίδα του εαυτού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας, καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, που θα οδηγήσουν τη σχέση σας σε νέους ορίζοντες. Οσοι είστε μόνοι σας μπορεί να κάνετε μια νέα, αξιόλογη γνωριμία που θα σας καλύπτει ουσιαστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε εσωστρεφείς και είναι δύσκολο για το περιβάλλον σας να σας πλησιάσει ουσιαστικά. Αναμφίβολα οι ρυθμοί των τελευταίων ημερών ήταν έντονοι και χρειάζεστε λίγο χρόνο καθαρά για εσάς. Δώστε όμως μεγάλη προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σας, καθώς μπορεί να παρασυρθείτε σε σημαντικά λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενας ουσιαστικός διάλογος θα σας επιτρέψει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να εξελίξετε περισσότερο τη σχέση σας. Αρκεί να μιλήσετε ελεύθερα και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφραστεί ελεύθερα. Κάποια ευχάριστα νέα που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα επαγγελματικά σας όλοι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από το έργο που προσφέρετε αλλά και από τη συνολική σας στάση. Στον οικονομικό τομέα ένας αποτελεσματικός προγραμματισμός θα σας βοηθήσει να ορθοποδήσετε, ενώ δεν αποκλείεται κάποια ποσά που δεν περιμένατε να έρθουν στα χέρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η γοητεία σας είναι πολύ έντονη και δύσκολα μπορεί κάποιος να σας αντισταθεί. Ετσι μπορείτε να κάνετε τις βαθύτερες συναισθηματικές σας επιθυμίες πραγματικότητα και να ζήσετε όμορφες και πολύ έντονες στιγμές. Αρκεί να προχωρήσετε με την ανάλογη αυτοπεποίθηση και θα καταφέρετε τα πάντα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...